czy to ten wątek ?Hikari pisze:Byl caly watek poswiecony plajcie neuimexu w elitetrading.de
http://www.elitetrading.de/forum/forex_ ... _2842.html
tlumaczenie google

czy to ten wątek ?Hikari pisze:Byl caly watek poswiecony plajcie neuimexu w elitetrading.de
A jak to ma być inaczej rozwiązane u MM ?Hikari pisze:Co mnie w zbulwersowalo .... kasa wszystkich klientow do jednego wora !
Każdy MM nadzoruje swoich klientów poprzez przydzielenie z stworzonych "grup " graczy "nadzoru". Jeśli masz duże profity to trzeba się przejmować i tak jak już gdzieś było pisane najlepiej to rozkładać depo po różnych brokach, ale czy to jest profesjonalne?Nievinny pisze:Broker nie ogranicza ryzyka i już P(A) rośnie
A czy ciężko o takie coś u MM ? Kto ich dokładnie sprawdza? Na ich szczęście ich platformy to jak nowoczesne cyfrowe butki telefoniczne czyli pochłaniają żetonki aż do MCJeden sku...el - szef- REFCO przez sfalszowanie bilasow zniszczyl wspaniala firme.
Przecież to są koszta, nie wiele osób stać na takie "zabawy".zz pisze:Usługi na poziomie Cantor Fitzgerald lub IB + nakładka buttona,oraz brokerzy z interbanku tz. rozliczający się CLS.
Gdyby był na to popyt to by tak było ja wierzezz pisze:Silny suuport po polsku
angielski jest nie od dziśzz pisze:Hikari jestem już dziadkiem,nie znam angielskiego lecz jak byłbym z 30 lat młodszy to bym Wam pokazał
Zastanawiam się tylko dlaczego SP ma dawać komukolwiek gwarancje?zz pisze:oraz gwarancje Skarbu Państwa do 500 tysięcy funt w ptrzypadku plajty brokera, to jest podstawa
Gdzie masz swoje konto FX zz ( u którego brokera? )zz pisze:Nie będzie na to popytu z prostej przyczyny jak nie jesteśmy ostro dymani to jesteśmy chorzy
drażnisz mniezz pisze:Kochamy być dymani przez cały świat
Co mamy zrobić? Przecież nie przyjdzie chłop ze wsi jak Lepper i powie: "tak i tak ma wyglądąć system emerytalny"... a Balcerowicz musi odejść... ja bym jeszcze do tego KK dodałzz pisze:Uwielbiamy emerytury po 9 zł itp.Pozdro.