Ciekawe wskaźniki do MT4
witamLeeMoonka pisze:to w takim razie czy istnieje jakiś wskaźnik, które pokazuje natężenie ruchu na rynku? Bardzo by mi sie coś takowego przydało do wyznaczenia poziomów TP
pozdr.
jest taki wskaźnik ale kosztuje mnie ponad 2400 PLN za pół roku-
zegarki pokazują wielkość i szybkość ruchu ceny w pipsach na godzinę
poza tym na kombi wskaźniku pokazuje jak silny jest trend, momentum, volalitet, oraz nowość od tego tygodnia korelacje miedzy parami
a jeszcze jedna ciekawa funkcja przy strzałkach jest kwadrat który jak zbliża sie wybicie zaczyna coraz szybciej migać na czerwono na shorty i niebiesko na longi
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Najważniejsza rzecz w zarabianiu pieniędzy na FX - nie pozwól stratom wymknąć się spod kontroli
-
- Bywalec
WSKAŹNIK SMA
Mam prośbe, potrzebuje wskaźnik SMA do MT4,gdzie mam szukać?
Jest on standardowo w MT4. Szukaj w TrendBalbinka131 pisze:Mam prośbe, potrzebuje wskaźnik SMA do MT4,gdzie mam szukać?

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Re: WSKAŹNIK SMA
widzę ze przydał by sie tu temat......... szukam indyka - a wystarczy poszperać w MT4Balbinka131 pisze:Mam prośbe, potrzebuje wskaźnik SMA do MT4,gdzie mam szukać?

Najważniejsza rzecz w zarabianiu pieniędzy na FX - nie pozwól stratom wymknąć się spod kontroli