Ciekawe wskaźniki do MT4
Lista wskaźników
TRO_SuperResHHLL
edytuj
zmień wartość myChartY na 10 np. to bedziesz mial w prawym górnym rogu. Im wyższa wartość tym niżej ta tabelka się wyświetla. Polecam jeszcze jeden wskaźnik TRO a mianowicie TRO_DYNAMIC_FIBS_SR. Pozdro
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Zbyszek K.
- Bywalec

Bardzo prosze o pomoc. Szukam - jak narazie bez powodzenia - skryptu (ew. EA) do automatycznego otwierania pozycji w momencie przecięcia ceny z wrysowaną wczesniej linia trendową.
Szkoda, że "luktom trendline alert" nie ma wbudowanej takiej opcji.
Pozdrawiam
Szkoda, że "luktom trendline alert" nie ma wbudowanej takiej opcji.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 25 mar 2009, 19:55 przez Zbyszek K., łącznie zmieniany 1 raz.
W dodatku na platformach MT4 to nie wolumen transakcji w lotach, a jedynie ilość ticków za dany okres, które zostały odnotowane.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Zbyszek K.
- Bywalec

Dzieki serdeczne kris007 za ten automat. Chciałbym Cie spytać czy masz jakies doświadczenia stosowaniu go u siebie. Chodzi mi bardziej o taką wiedze praktyczną. Wydaje mi si, że ma kilka ciekawych funkcji a także jedną nie do końca przeze mnie zrozumiałą: SetRevStopOrd. - False /Set pending stop orders at the level of stop loss of opening position (overturn stop order) co znalazłem w opisie.kris007 pisze:Może to Ci sie przydaZbyszek K. pisze:Szukam - jak narazie bez powodzenia - skryptu (ew. EA) do automatycznego otwierania pozycji w momencie przecięcia ceny z wrysowaną wczesniej linia trendową.
Jeśli nie sprawi Ci to kłopotu a będziesz miał jakieś spostrzeżenia, daj znać najlepiej na priva (najlepiej kontakty w moim profilu) żeby niepotrzebnie nie zaśmiecać tego forum.
Pozdrawiam i jeszcze raz wielkie dzięki
Witam
Czy istnieje możliwość nadania KOLORÓW poszczególnym parom walutowym w zakładce handel .
dla przykladu mam otwarte 3 pary walut i chcę aby każda ta para miała swój kolor w zakładce handel .
Mając w dodatku po dwie różne pozycje na każdej parze byloby (przynajmniej dla mnie ) jaśniej i szybciej zorientować sie co jest co
Pozdrawiam
edi
Czy istnieje możliwość nadania KOLORÓW poszczególnym parom walutowym w zakładce handel .
dla przykladu mam otwarte 3 pary walut i chcę aby każda ta para miała swój kolor w zakładce handel .
Mając w dodatku po dwie różne pozycje na każdej parze byloby (przynajmniej dla mnie ) jaśniej i szybciej zorientować sie co jest co
Pozdrawiam
edi