a to zwracam honor, co prawda wywaliłem przed 10 minutami shorty z piątku, ale jeśli to wisielec to poczekam na odbicie i wezmę następnerussel pisze:http://bossa.pl/analizy/techniczna/elem ... /mlot.html
zgodnie z tym to nie może być młot
[GBP/JPY]
Witam,
Z góry przepraszam jesli wykres nie czytelny....
W skórcie IMOH, jeśteśmy po korkcie 40% z formacji odwrócenj głowy i ramion. Jeśli wybijemy sie ponad ostatni maks jedziemy do 155 - mniejwięcej.
Wszystko na to wskazuje w przeciągu jeszczel kilku dni można sie spodziwac jakieś tam korekty, ale formacja jest prawie idealna.
a na dzis najbliży cel na dole to może być pivot i tam mniej więcej myśle warto kupować
Pozdrawiam, po słucham chętnie krytyki poza słowami na temat obrazka
Z góry przepraszam jesli wykres nie czytelny....
W skórcie IMOH, jeśteśmy po korkcie 40% z formacji odwrócenj głowy i ramion. Jeśli wybijemy sie ponad ostatni maks jedziemy do 155 - mniejwięcej.
Wszystko na to wskazuje w przeciągu jeszczel kilku dni można sie spodziwac jakieś tam korekty, ale formacja jest prawie idealna.
a na dzis najbliży cel na dole to może być pivot i tam mniej więcej myśle warto kupować

Pozdrawiam, po słucham chętnie krytyki poza słowami na temat obrazka

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- bartek1916
- Pasjonat
- bartek1916
- Pasjonat
o tak prawda
nie zwrocilem na to uwagi wiec pozwol ze wklejam Twoja wypowiedz przez obrazek. dodatkowo RSI jest na niskim poziomie.
resaumujac mozna znalezc sporo sygnalow. dzienny odrwrocone RGR, wybicie a teraz ruch powrotny. zatrzymalo sie na linii szyji. 1H 38.2 i RSI. ja juz kupilem przy 141,30. stop musi byc 3-4 figury nizej znajac ruchy na tej parze

resaumujac mozna znalezc sporo sygnalow. dzienny odrwrocone RGR, wybicie a teraz ruch powrotny. zatrzymalo sie na linii szyji. 1H 38.2 i RSI. ja juz kupilem przy 141,30. stop musi byc 3-4 figury nizej znajac ruchy na tej parze
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.