To ja mam pytanie, jakie ważne dla EURCHF wiadomości są w tej chwili ogłaszane (godz 23:00)? Właśnie włączyłem platformę na koncie mini i jest spread 3 , a według tabeli powinien być 2.Dariusz Makowiecki pisze:Szanowni Państwo,
3. Spread na EURGBP jest 5 pipsów i nie jest rozszerzany w nocy. Spready mogą być nieznacznie rozszerzane podczas ogłaszania ważnych wiadomości gospodarczych, ale nie ma rozszerzania spreadów ze względu na dzień czy noc.
Jeśli są jeszcze inne sprawy do wyjaśnienia, chętnie to zrobie.
Dariusz Makowiecki
FX Clearing Canada
fxclearing.ca
Re: Sprawy dotyczące FX Clearing
- inwestor86
- Pasjonat
Cholera, zaczynam się stresować. Stosują prymitywne sztuczki z hipermarketów i na stronie zostawiają jakieś kity, niby że "nie zdążyli jeszcze zmienić", nie odpowiadają na maile, spread na EURGBP większy niż w xtb ....
Szkoda, bo mają konto w złotówkach i mikroloty. Niestety zamiast spędzać czas nad strategią trzeba będzie poszukać nowego brokera.
Szkoda, bo mają konto w złotówkach i mikroloty. Niestety zamiast spędzać czas nad strategią trzeba będzie poszukać nowego brokera.
U mnie to samo, nic nie odpowiadają od 3 dni. Założyłem u nich konto ale nie wyświetla mi się umowa do podpisania więc chyba dam spokój. Zna ktoś może innego brokera z mikrocentami i mt4???
"...jest to na ogół człowiek pewny siebie, który doszedł do tego, kim jest, własną pracą i który potrafi pogodzić się z krytyką lub porażką, nie tracąc wiary w siebie. Człowiek ten nie dopuszcza do siebie uczuć zazdrości, zawiści ani lęku."
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... php?t=3797maku9 pisze:Zna ktoś może innego brokera z mikrocentami i mt4???
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
www.liteforex.org konta mikrocentowe
www.masterforex.org mikrocenty
Dodano po 3 minutach:
Co do fxclearing to nie mam juz slow.W zeszlym tygodniu nie uznali mi przy otwieraniu konta skanu z wyciagu karty,bo za stary niby,ok.,w piatek doslalam swiezy dokument z adresem i do dzis zadnej odpowiedzi.A na odpowiedz od supportu doczekam sie moze kiedys,ale juz mnie to nie interesuje.Gratuluje podejscia do klienta.
www.masterforex.org mikrocenty
Dodano po 3 minutach:
Co do fxclearing to nie mam juz slow.W zeszlym tygodniu nie uznali mi przy otwieraniu konta skanu z wyciagu karty,bo za stary niby,ok.,w piatek doslalam swiezy dokument z adresem i do dzis zadnej odpowiedzi.A na odpowiedz od supportu doczekam sie moze kiedys,ale juz mnie to nie interesuje.Gratuluje podejscia do klienta.

Wystarczą mi 2 pipsy dziennie...
Faktycznie, tam gdzie chodzi o pieniądze, obsługa klienta powinna być szczególnie sprawna. A w tym przypadku praktycznie jej nie ma.
Panie Dariuszu, nas bardziej obchodzi efekt, a nie fakt że menedżer nie chce supportu zatrudnić na cały etat, wręcz przeciwnie to bardzo źle świadczy o firmie więc wyrozumiałości ze strony klientów nie będzie. Taka prawda.
Panie Dariuszu, nas bardziej obchodzi efekt, a nie fakt że menedżer nie chce supportu zatrudnić na cały etat, wręcz przeciwnie to bardzo źle świadczy o firmie więc wyrozumiałości ze strony klientów nie będzie. Taka prawda.

Zrealizowali mi zlecenie po cenie której nie było. Wszyscy MM tak robią ? a to ich odpowiedź:
Kurs pokazany na wykresie, tzn. świeczki, może się różnić od
faktycznego kursu ask i bid o 1 lub więcej pipsów. Wynika to z
niedoskonałości platformy Metatrader, nie z naszej winy. Przy
wypełnianiu zlecenia brana jest pod uwagę faktyczna cena ask i bid,
które może pan zobaczyć na Market Watch.
Poza tym zaczęli pobierać prowizje 3 %! od wpłat przez Moneybookers i Paypal
Kurs pokazany na wykresie, tzn. świeczki, może się różnić od
faktycznego kursu ask i bid o 1 lub więcej pipsów. Wynika to z
niedoskonałości platformy Metatrader, nie z naszej winy. Przy
wypełnianiu zlecenia brana jest pod uwagę faktyczna cena ask i bid,
które może pan zobaczyć na Market Watch.
Poza tym zaczęli pobierać prowizje 3 %! od wpłat przez Moneybookers i Paypal
A można więcej szczegółów? Po jakiej cenie i co?kapi pisze:Zrealizowali mi zlecenie po cenie której nie było.
To akurat wynika z cennika PayPala, który to pobiera 3% od każdej transakcji. Sprawdź na stronie http://www.paypal.pl/plkapi pisze:Poza tym zaczęli pobierać prowizje 3 %! od wpłat przez Moneybookers i Paypal
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Ustawiłem o 16tej buystop na eurusd po 1.3448, zlecenie weszło za minute mimo że max cena ASK była 1,3447.raposo pisze:A można więcej szczegółów? Po jakiej cenie i co?kapi pisze:Zrealizowali mi zlecenie po cenie której nie było.
Wcześniej nie pobierali opłat od wpłat przez Moneybookersraposo pisze:To akurat wynika z cennika PayPala, który to pobiera 3% od każdej transakcji. Sprawdź na stronie http://www.paypal.pl/plkapi pisze:Poza tym zaczęli pobierać prowizje 3 %! od wpłat przez Moneybookers i Paypal