fxclearing.ca
Ze zleceniami generalnie nie ma problemów, w większości wchodzą od razu. Małe problemy pojawiają się w momencie dużych ruchów na rynku.ziemson pisze:A ja wlasnie otworzylem konto u nich. No i wielka pochwala za szybkosc! Dokumenty wysłalem o 9:30, info o otwarciu dostalem o 13:50, po chwili wyslalem do nich kase PayPalem i zostala zaksiegowana o 14:30. Oby rownie szybko wchodzily teraz zlecenia
Biorąc pod uwagę fakt że serwer demo i real to u nich ten sam serwer, nt. szybkości wchodzenia zleceń można wszystkiego dowiedzieć się właśnie na demo. I na tym chyba zalety tego rozwiązania się kończą

Dopóki nie zaczniesz agresywnie skalpować to powinno być ok. Mi się zdarzają zlecenia zamknięte szybciej niż po 8 minutach od otwarcia LUB mniej niż 8 pipach profitu praktycznie codziennie i jeszcze nikt mnie za to nie goniłziemson pisze: A jak wyglada u nich na koncie mini sytuacja, jesli zdarzy sie "przypadkowy skalp"? Bardzo się denerwuja?

PS. Ten temat był już przerabiany kilka postów wcześniej.

Zaczęłam przygodę z tym brokerem od konta mikrocentowego (glownie handluje na Oanda).Pierwsze spostrzezenia po wydluzonym czasie rejestracji-
zlecenia wchodzą automatycznie nawet te z palucha
wplata rowniez zaksiegowana dosc szybko(Paypal)
Dalsze spostrzezenia bede zamieszczac na tym forum
zlecenia wchodzą automatycznie nawet te z palucha
wplata rowniez zaksiegowana dosc szybko(Paypal)
Dalsze spostrzezenia bede zamieszczac na tym forum
Wystarczą mi 2 pipsy dziennie...
- inwestor86
- Pasjonat