DayTrading: Piątek 17.04.2026
Re: DayTrading: Piątek 17.04.2026
oto i powód zjazdu ropy, to info z 15:16
Minister spraw zagranicznych Iranu Araghchi twierdzi, że przejście dla wszystkich statków handlowych przez cieśninę Ormuz jest „całkowicie otwarte” na 10-dniowy okres zawieszenia broni w Libanie.
Minister spraw zagranicznych Iranu Araghchi twierdzi, że przejście dla wszystkich statków handlowych przez cieśninę Ormuz jest „całkowicie otwarte” na 10-dniowy okres zawieszenia broni w Libanie.
Co do ropy to jest obecnie na OB i to podwójnym ,a jak byś dalej się wczytał w temat Oliwy to byś też zauważył to ,ale z twojej strony to tylko beka z trójkącików
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2026, 15:49 przez MERLIN, łącznie zmieniany 2 razy.
ropa wti
czekalem by w elki wejsc
kontr majowy bp /bo tu rolka
czekalem by w elki wejsc
kontr majowy bp /bo tu rolka
Idźmy jeszcze dale beka z poziomu technicznego który nazywa się QM no nie działa 
Jeśli te trójkąciki na Goldzie M15 sporządziłeś przed godziną 14-stą, to jesteś mega dobry
Czyli to już koniec spadków na ropie na razie? od 80 usd będzie odbicie w górę?MERLIN pisze: 17 kwie 2026, 15:36 Co do ropy to jest obecnie na OB i to podwójnym ,a jak byś dalej się wczytał w temat Oliwy to byś też zauważył to ,ale z twojej strony to tylko beka z trójkącików
Na EU też Ci umknęło ,wczorajszy wpis o Cypher ( korekta nieregularna z FE ) ale ważna jest beka i zero analizy z twojej strony 
właśnie nie mogłem znaleźć u tego broka tabeli rolek, a dzisiaj szukałem u nich
dobra miałem teraz chwilę i waluty są prawie w tym samym miejscu co poziom 0 czyli tam gdzie zaznaczałem, a ropa wti aby zrównać się z nimi musi polecieć up o jakieś 11,4dolca
ok
to prezent na weekend dla mnie
ropa lki
500b
i udanego weeekendu nara
to prezent na weekend dla mnie
ropa lki
500b
i udanego weeekendu nara