DayTrading: Środa 01.04.2026
Re: DayTrading: Środa 01.04.2026
teraz ropa bo bylo przyłożenie
250barylek
dolce 50k grz
250barylek
dolce 50k grz
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Ropa o 16.30 powinna rozbujać rynek.

Złoto: szarpie powoli, powoli do góry
target do średniego range low/high dla czwartków(175) wypada na 4833$
Przydała by się korekta bo coś im za dobrze idzie - na razie nanolotami pogram szkoda L-ki bo 650$ w górę od zeszłego dołka w zeszłym tygodniu odrobili a jeszcze czwartek i piątek został

zloto /skubacz
ja mam zasieg z abc na 490x
ale musza 50fb smielej przeskoczyc
bo moga na 46650 znowu zakrecic by nie było nudno bykom
nie gram tego
xxxxxxxxxxxx
Dziś w nocy czasu polskiego świat z napięciem oczekuje decyzji prezydenta Donalda Trumpa dotyczących sytuacji w Iranie. Rynki finansowe i surowcowe wstrzymują oddech, a inwestorzy na całym świecie próbują przewidzieć kierunek dalszego rozwoju konfliktu w Zatoce Perskiej.
ja mam zasieg z abc na 490x
ale musza 50fb smielej przeskoczyc
bo moga na 46650 znowu zakrecic by nie było nudno bykom
nie gram tego
xxxxxxxxxxxx
Dziś w nocy czasu polskiego świat z napięciem oczekuje decyzji prezydenta Donalda Trumpa dotyczących sytuacji w Iranie. Rynki finansowe i surowcowe wstrzymują oddech, a inwestorzy na całym świecie próbują przewidzieć kierunek dalszego rozwoju konfliktu w Zatoce Perskiej.
pora konczyc dzien bo znowu bdbbbbb
edek bp
ropa 250barylek
gaz
14k lki
reszta tyra na jutro nara
zostawilem lke 0,5 lot na dolcu na farta
edek bp
ropa 250barylek
gaz
14k lki
reszta tyra na jutro nara
zostawilem lke 0,5 lot na dolcu na farta
kto w nocy nie spi
Zgodnie z informacją Białego Domu w czwartek o godzinie 3:00 nad ranem czasu polskiego Donald Trump zwróci się w swoim wystąpieniu na temat m.in. planów USA wobec Iranu.
bedzie szach mat
Zgodnie z informacją Białego Domu w czwartek o godzinie 3:00 nad ranem czasu polskiego Donald Trump zwróci się w swoim wystąpieniu na temat m.in. planów USA wobec Iranu.
bedzie szach mat
Proponuje załadować S na EU na poziomie 1,6mbaxster pisze: 01 kwie 2026, 19:45 kto w nocy nie spi![]()
![]()
![]()
bedzie szach mat![]()
i dać TP na 1,4 .Spadnie trochę niżnej jakby co
Trump popier... jak dobrze to spadnie niżej jak złe to
to odbije.Zapewne powie ze nie lubi NATO .
Polecam zainteresować się strategia chaosu
bo coś mi się wydaje ze jest w tym kierunku sterowany
przez maklerów giełdowych
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Powie to co już wiadomo. Plany zadymy w zatoce są na dwa może trzy tygodnie. Prowadzimy rozmowy z Iranem i jesteśmy na dobrej drodze. NATO jest bee i nie pomogli nam, więc chyba z niego wyjdziemy. (Fakt jest taki, że kilka krajów nie zezwala na korzystanie z baz USA/NATO podczas dowózki sprzętu/bomb dla Izraela, który już właściwie wprowadził się do części Libanu i sieje pogrom jak w Gazie.)
W Iranie już właściwe wszytko zniszczyliśmy, ale jeszcze co nieco dobijemy. Przepływ przez Ormuz mnie nie interesuje, mamy swoją ropę i niech kraje które przewożą tamtędy swoją ropę się martwią.
(Wszystko to taka paplanina pod utrzymanie ropy na jak najniższych poziomach jak najdłużej. Może i spadnie jeszcze z 5-7 dolców, ale i tak w rezultacie poleci wyżej, myślę że pyknięcie w jakieś 115 jest prawie gwarantowane(wti) Gdyby nie to że w stanach też drożeje, to Trampa by nie interesowało jakby w PL była przez trzy miesiące po 15PLN/litr
)
Izrael jeżeli tylko będzie miał czym to nie odpuści i będzie latał nad Iran do ostatniej bombki którą posiada. USA ich nie zostawią przynajmniej dopóki rządzi Tramp.
Naloty nad Iran ciągle trwają, Iran się odgryza i niszczy cele, teraz sporo w Izraelu, ale w każdej chwili może przycelować w kolejne rafinerie, złoża, porty czy wszystko co związane z paliwami.
I jeszcze jedno, nie wiem ile w tym propagandy, a ile na obecną chwilę zysków, ale Zelenski przyleciał z ekipą przeciwdroniaży do zatoki i chyba im nieźle poszło, bo już kontrakty podobno podpisane sprzętowo/szkoleniowe. Ale myślę że zanim wyszkolą bandę arabów do działania i z rozstawianiem czujek systemowych jak na Ukrainie to trochę minie(miesiąc?)
W Iranie już właściwe wszytko zniszczyliśmy, ale jeszcze co nieco dobijemy. Przepływ przez Ormuz mnie nie interesuje, mamy swoją ropę i niech kraje które przewożą tamtędy swoją ropę się martwią.
(Wszystko to taka paplanina pod utrzymanie ropy na jak najniższych poziomach jak najdłużej. Może i spadnie jeszcze z 5-7 dolców, ale i tak w rezultacie poleci wyżej, myślę że pyknięcie w jakieś 115 jest prawie gwarantowane(wti) Gdyby nie to że w stanach też drożeje, to Trampa by nie interesowało jakby w PL była przez trzy miesiące po 15PLN/litr
Izrael jeżeli tylko będzie miał czym to nie odpuści i będzie latał nad Iran do ostatniej bombki którą posiada. USA ich nie zostawią przynajmniej dopóki rządzi Tramp.
Naloty nad Iran ciągle trwają, Iran się odgryza i niszczy cele, teraz sporo w Izraelu, ale w każdej chwili może przycelować w kolejne rafinerie, złoża, porty czy wszystko co związane z paliwami.
I jeszcze jedno, nie wiem ile w tym propagandy, a ile na obecną chwilę zysków, ale Zelenski przyleciał z ekipą przeciwdroniaży do zatoki i chyba im nieźle poszło, bo już kontrakty podobno podpisane sprzętowo/szkoleniowe. Ale myślę że zanim wyszkolą bandę arabów do działania i z rozstawianiem czujek systemowych jak na Ukrainie to trochę minie(miesiąc?)
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2026, 20:38 przez siux, łącznie zmieniany 1 raz.
Najnowsze notowania wizjonerskie internetu z wczoraj:siux pisze: 01 kwie 2026, 20:24 Gdyby nie to że w stanach też drożeje, to Trampa by nie interesowało jakby w PL była przez trzy miesiące po 15PLN/litr)
shot YT Artur Bartoszewicz - od 5 do 19 PLN/litr
vlog Jackowski wizja - 27 PLN/litr
Ps . Obstawiam Jackowskiego wtedy Polacy pogonią ten rząd
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
W życiu takich cen nie będzie, wtedy USA zamkną swój rynek i ceny ustalą max jakie mogą być, ale tylko u siebie.
Bartoszewicz to nie jest jakoś specjalnie mądry gość, coś tam kiedyś z nim oglądałem i odpuściłem.
a ten drugi mag no to...
a w PL w takiej sytuacji to nic by zmiana rządu nie dała. Jakoś tam kiedyś opisywałem gdyby faktycznie ropa poleciała na 200 i tak przez pół roku, no to tylko ostre obcięcie wydatków socjalnych by nas uratowało i dopłaty do paliw.
Bartoszewicz to nie jest jakoś specjalnie mądry gość, coś tam kiedyś z nim oglądałem i odpuściłem.
a ten drugi mag no to...
a w PL w takiej sytuacji to nic by zmiana rządu nie dała. Jakoś tam kiedyś opisywałem gdyby faktycznie ropa poleciała na 200 i tak przez pół roku, no to tylko ostre obcięcie wydatków socjalnych by nas uratowało i dopłaty do paliw.
Artur Bartoszewicz – polski ekonomista, wykładowca i ekspert w zakresie polityki publicznej, doktor nauk ekonomicznych.siux pisze: 01 kwie 2026, 20:46 W życiu takich cen nie będzie, wtedy USA zamkną swój rynek i ceny ustalą max jakie mogą być, ale tylko u siebie.
a ten drugi mag no to...
https://pl.wikipedia.org/wiki/Artur_Bartoszewicz
Nie wypowiadam się na temat opinii tylko je przedstawiam
Z wykształcenia prawdopodobnie lepszy od mgr.historii D.Tuska
Ten drugi to jest dopiero mag...
Przed II wojna światowa był podobny może trochę lepszy Stefan Ossowiecki
https://pl.wikipedia.org/wiki/Stefan_Ossowiecki
to był gość