DayTrading: Piątek 13.03.2026
Re: DayTrading: Piątek 13.03.2026
Dzisiaj mogą juz tego 102,65 nie zrobić. Mało czasu zostało. Ale w sumie jak zamknięcie świecy W1 zrobią w okolicy 100 to bedzie ok .
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Zadyma w zatoce się za szybko nie zakończy. Ze stanów przylatują/przyleciały bombowce na "tańsze bomby". USA sprowadza dodatkową obronę przeciwlotniczą z azji i od siebie. Izrael "sprząta" region po całości. Nad Liban też latają, bombardują, wyganiają z części ludność i będą tam wkraczać wojskiem. To dla nich bardzo dobra okazja do "porządków". W Iranie jak do tej pory turbany są nieugięte i niereformowalne, to fanatycy. Izrael nie odpuści Iranowi dopóki jest dla nich zagrożeniem, a że raczej tam wojskiem nie wkroczą (pełnoskalowo) to będą zrzucać do bólu, aż ich cofną o 100lat w rozwoju.
Co do wti to właśnie wrócili do punktu wyjścia i przypominam o rolowaniu brent w poniedziałek więc teraz mogą w górę polecieć od luki i wrócić ponownie w to samo miejsce wieczorem
Co do wti to właśnie wrócili do punktu wyjścia i przypominam o rolowaniu brent w poniedziałek więc teraz mogą w górę polecieć od luki i wrócić ponownie w to samo miejsce wieczorem
Pierwsza próba podejścia do pivota ( 100.23) nie udana. Bedzie dzis jeszcze jedna próba ?
U mnie max był na 99.27
U mnie max był na 99.27
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
a nie 97,27?
99,27 w Boś-u
wti?
dobra teraz już widzę, jakieś różne te ropy wti mamy
u mnie był max 97,28
coś ogólnie mocno słabo to wygląda, u mnie ostatni szczyt nie przebił poprzednich
dobra teraz już widzę, jakieś różne te ropy wti mamy
coś ogólnie mocno słabo to wygląda, u mnie ostatni szczyt nie przebił poprzednich
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Takie widzę u mnie ropy:
Light Sweet Crude Oil ( USD) i oznaczenie FOIL - to gram .
Brent Oil ( USD) i oznaczenie FBRENT - tego nie gram i nie patrzę, a szkoda , bo .....max był na 103,80 . A pivot z D1 spadkowej jest na 101.48 czyli juz go przeszli, na luzaku nawet i to ładna świecą go wybili. Czyli moze trzeba bedzie odstawić plany spadkowe na później
.................
U mnie tak wyglada m15 jak na załączonym obrazku.
Ja juz bez pozycji, generalnie to dzis niby zgodnie z planem poszło ale dużą cześć pozycji mi wycięli na sl tym ruchem w dół popołudniu nie było mnie przy kompie. Ropa to suka - wiadomo.
Teraz wzialem małe S po 98,54 tak na przynętę .... bo juz paluchy świerzbią
Na weekend raczej nie zostawie.
Nieee...chujowy pomysł . Zamknięte S .
Light Sweet Crude Oil ( USD) i oznaczenie FOIL - to gram .
Brent Oil ( USD) i oznaczenie FBRENT - tego nie gram i nie patrzę, a szkoda , bo .....max był na 103,80 . A pivot z D1 spadkowej jest na 101.48 czyli juz go przeszli, na luzaku nawet i to ładna świecą go wybili. Czyli moze trzeba bedzie odstawić plany spadkowe na później
.................
U mnie tak wyglada m15 jak na załączonym obrazku.
Ja juz bez pozycji, generalnie to dzis niby zgodnie z planem poszło ale dużą cześć pozycji mi wycięli na sl tym ruchem w dół popołudniu nie było mnie przy kompie. Ropa to suka - wiadomo.
Teraz wzialem małe S po 98,54 tak na przynętę .... bo juz paluchy świerzbią
Na weekend raczej nie zostawie.
Nieee...chujowy pomysł . Zamknięte S .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To kakao raczej nie dla Ciebie
usd/mxn ma potencjał na wzlot, 18,411?