DayTrading: Piątek 06.03.2026
-
TyleNaTyle
- Stały bywalec

Re: DayTrading: Piątek 06.03.2026
witi odpusciłem. gaz jest tak jak zakładałem we wczesniejszych postach, chociaż lubi przestrzelać założenia. Ciekawe czy zdąży też jeszcze wyciągnąć się przed zamknieciem
Ja gazu nie tykam, bo niestety robią z nim co chcą, za bardzo niekiedy skacze i to bardzo wysoko/nisko. Taki natgas gdyby tak zjechał do 1,5 to byłbym zainteresowany 
wti - jeżeli amerykańce już zakończyli korektę to wydaje się że jedziemy przynajmniej do 20-21-szej w tym samym kierunku cały czas.
wti - jeżeli amerykańce już zakończyli korektę to wydaje się że jedziemy przynajmniej do 20-21-szej w tym samym kierunku cały czas.
Bedą rysować knot na swiecy W1 na WTI?
Wypadałoby chyba w końcówce namalować jakąś szpileczkę w dol. Tylko z jakiego poziomu ?
Wypadałoby chyba w końcówce namalować jakąś szpileczkę w dol. Tylko z jakiego poziomu ?
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Ja to liczyłem dzisiaj na wti na 94-96,5 ale coś wyhamowało, może jeszcze nabiorą rozpędu
co do samej szpilki to obecna tygodniowa świeczka nie jest jakaś imponująca, to może niczego nie być, tzn. nie warta uwagi
bardziej myślę o ewentualnej korekcie w przyszłym tygodniu, tak z fibo 50 by się przydało 
kakao natomiast drgnęło, jak po linijce na m1/m5 jadą w górę
co do samej szpilki to obecna tygodniowa świeczka nie jest jakaś imponująca, to może niczego nie być, tzn. nie warta uwagi
kakao natomiast drgnęło, jak po linijce na m1/m5 jadą w górę
Tez na 96 zakładam ze mogą jeszcze szurnąć. Ale czy dzis? Tego nie wiem .
Kakao mnie zamuliło i odpuściłem wczoraj - jak na złość dzis poszli w górę , ale beze mnie.
U mnie kakao dołek zrobiło na 2842.
A metale ( złoto , srebro ) jakieś takie spokojne jak na wojenną zawieruchę...., odnoszę wrażenie.
Kakao mnie zamuliło i odpuściłem wczoraj - jak na złość dzis poszli w górę , ale beze mnie.
U mnie kakao dołek zrobiło na 2842.
A metale ( złoto , srebro ) jakieś takie spokojne jak na wojenną zawieruchę...., odnoszę wrażenie.
Ostatnio zmieniony 06 mar 2026, 18:23 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
ja to na kakao wczoraj i przedwczoraj to nawet s-kę chciałem niewielką brać, ale jak sobie o nim przypominałem to już przed 20-tą było i rynek zamknięty
dołek 2843
Oliwa spóźnienie o jeden poziom
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
WTI ruszyli 90 $ ..., moze jeszcze dociągną dzis w okolice 96 . Sie zobaczy .
Merlin oby te Twoje malunki się nie spełniły
depo mi wytrzyma nawet do 200 dolców, ale wolał bym tego nie sprawdzać 
na obecną chwilę powyżej 97 nie mam już zamiaru brać grubszych L-ek, wolę raczej przeczekać tydzień czy dwa niż zostać z L na poziomie 100
teraz "w górnych warstwach" to niezłe jazdy góra/dół mogą być 
podobno pomarańczowy pan zezwolił Indiom bez strachu o sankcje na zakup ropy od ruskich, na razie na miesiąc
i jeszcze jedno, ten sam pan już zapomniał o tym że mówił że ropa będzie po 50 i teraz oznajmił że przez jakiś czas będzie droższa niż być powinna
kolejna dawka informacji teoretycznie nie w temacie
Statki przepływające przez cieśninę Ormuz
Lut 24 → 140
Lut 25 → 135
Lut 26 → 132
Lut 27 → 128
Lut 28 → 98
Mar 1 → 18
Mar 2 → 7
Mar 3 → 2
Mar 4 → 2
Mar 5 → 1
Mar 6 → 0
na obecną chwilę powyżej 97 nie mam już zamiaru brać grubszych L-ek, wolę raczej przeczekać tydzień czy dwa niż zostać z L na poziomie 100
podobno pomarańczowy pan zezwolił Indiom bez strachu o sankcje na zakup ropy od ruskich, na razie na miesiąc
i jeszcze jedno, ten sam pan już zapomniał o tym że mówił że ropa będzie po 50 i teraz oznajmił że przez jakiś czas będzie droższa niż być powinna
kolejna dawka informacji teoretycznie nie w temacie
Statki przepływające przez cieśninę Ormuz
Lut 24 → 140
Lut 25 → 135
Lut 26 → 132
Lut 27 → 128
Lut 28 → 98
Mar 1 → 18
Mar 2 → 7
Mar 3 → 2
Mar 4 → 2
Mar 5 → 1
Mar 6 → 0
-
TyleNaTyle
- Stały bywalec

ostatnia strzała jeszcze w górę i zamykam ele. zostają tylko esy na gaziku. miłego wekendu