Ink ty się nie nadajesz do DT przez 12 lat ani jednej analizy..... A propos głupot widziałem kilka kur po wątkach. Weź się za robotęInk. pisze: ↑18 lip 2025, 09:46Chodzisz od głupich pomysłów do bardzo głupich a i tak finalnie nie bierzesz w nich udziału wiec po co te fleksy ? Co sie stanie w 48H, hehehe. Nikt nie wie co sie stanie a każdy ma 50% szans na trafienie, równie dobrze możesz sobie rzucić monetą i ustalić który trafi wynik jest mądrzejszy. Teraz rozumiesz głupotę swojego pomysłu ?
Polska, absurdy itp
Re: Polska, absurdy itp
"If music is dying musicians are killing it" - MP
Ale mi się nudzić musi, że postanowiłem kilka Twoich bzdur wyszukać. W sumie długo nie szukałem...SEROL666 pisze:Zamiast pisać bajki to może podaj linki do tych teorii spiskowych, które tu umieszczam. Czy raczej będziesz miał podobny problem jak Metka ze znalezieniem "zmanipulowanych" danych.
Ty i Twoje teorie były głoszone tu już od 2009 roku - od tego czasu nic nie zmądrzałeś. Właśnie dlatego jesteś w tym punkcie, w którym jesteś - frustrat życiowy.
Kilka ciekawostek z Twoich wypocin:
1.) Twoje myślenie o tradingu - nic się nie zmieniłeś od tamtego momentu. Nadal masz błędne przekonania o rynku

Swoją drogą Serol - skoro 100% to pikuś dla doświadczonego tradera, to musisz być już bardzo bogaty xDD
2.) A tutaj Twoje teorie spiskowe:

Powyższy film to jakiś szajs dla fanów "żółtych napisów":

3.) Twoje mądrości o forexie

4.) Kompletny brak rozumienia co się dzieje na rynku

5.) A tutaj mała niespodzianka - podsumowanie Twojej osoby przez AI

Więcej szukać mi się nie chce, bo przecież każdy i tak Ciebie traktuje tutaj jak małpę w zoo. Popatrzymy, pośmiejemy się i tyle. Nikt Ciebie nie bierze na poważnie - od lat widać, że jesteś frustratem, który nic nie potrafi osiągnąć. Od lat próbujesz i stoisz w miejscu.
Ale spoko - pośmiać się chociaż można

ps: No nie mogłem się powstrzymać

JPRD jakim ty jesteś wałachem intelektualnym. Powycinałeś z kontekstu pojedyncze zdania i wydaje ci się że coś udowodniłeś a jeszcze zaprzągłeś do tego badziewny model językowy, któremu pewnie usilnie pomagałeś albo dopisałeś co ci pasowało za niego.
Co do rynku to widzę że zrobiłeś się ekspertem, który póki co to sra w pieluchy. Dodatkowo chyba niezdrowo zafiksowałeś się jak Metka na mojej osobie.
Co do Teorii Spiskowych..... Czy ty w ogóle wiesz że ogólnie lansowana "Teoria antropologicznego ocieplenia klimatu".... jest i tu pewnie będzie zaskoczenie jest nadal tylko TEORIĄ ??? I do tego dziurawą jak ser szwajcarski
Ale co to znaczy dla takiego wałacha, którego źródłem informacji jest Wikipedia ?
A wiesz jak cię omamili i wydymali z tym konsensusem klimatycznym: "99 proc. naukowców zgadza się, że to człowiek zmienia klimat"
Doucz się:
https://www.mdpi.com/2225-1154/11/11/21 ... e-11-00215
Co więcej powstał nowy film, w którym topowi naukowcy nawet jeden Noblista pięknie ci wytłumaczą dlaczego dałeś się wmanewrować w płacenie ETS i innych klimatycznych haraczy. A całkowicie pomijają temat trucia środowiska chemikaliami. Film "Zimna prawda":
https://www.cda.pl/video/2015059270
Co do rynku to widzę że zrobiłeś się ekspertem, który póki co to sra w pieluchy. Dodatkowo chyba niezdrowo zafiksowałeś się jak Metka na mojej osobie.
Co do Teorii Spiskowych..... Czy ty w ogóle wiesz że ogólnie lansowana "Teoria antropologicznego ocieplenia klimatu".... jest i tu pewnie będzie zaskoczenie jest nadal tylko TEORIĄ ??? I do tego dziurawą jak ser szwajcarski

Ale co to znaczy dla takiego wałacha, którego źródłem informacji jest Wikipedia ?

A wiesz jak cię omamili i wydymali z tym konsensusem klimatycznym: "99 proc. naukowców zgadza się, że to człowiek zmienia klimat"
Doucz się:
https://www.mdpi.com/2225-1154/11/11/21 ... e-11-00215
Co więcej powstał nowy film, w którym topowi naukowcy nawet jeden Noblista pięknie ci wytłumaczą dlaczego dałeś się wmanewrować w płacenie ETS i innych klimatycznych haraczy. A całkowicie pomijają temat trucia środowiska chemikaliami. Film "Zimna prawda":
https://www.cda.pl/video/2015059270
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
UK:
CD.... "rozliczymy PiS":
Serio mógłbyś pisać w jednym poście czy masz napady impulsywno kompulsywne i musisz tak spamować tymi głupotami ?
On to robi specjalnie, aby zepchnąć niewygodne dla niego posty do dalszych stron 
Jego poziom wyparcia i zidiocenia jest nie do uratowania.

Jego poziom wyparcia i zidiocenia jest nie do uratowania.