Ink ty się nie nadajesz do DT przez 12 lat ani jednej analizy..... A propos głupot widziałem kilka kur po wątkach. Weź się za robotęInk. pisze: ↑18 lip 2025, 09:46Chodzisz od głupich pomysłów do bardzo głupich a i tak finalnie nie bierzesz w nich udziału wiec po co te fleksy ? Co sie stanie w 48H, hehehe. Nikt nie wie co sie stanie a każdy ma 50% szans na trafienie, równie dobrze możesz sobie rzucić monetą i ustalić który trafi wynik jest mądrzejszy. Teraz rozumiesz głupotę swojego pomysłu ?
Polska, absurdy itp
Re: Polska, absurdy itp
"If music is dying musicians are killing it" - MP
Re: Polska, absurdy itp
Ale mi się nudzić musi, że postanowiłem kilka Twoich bzdur wyszukać. W sumie długo nie szukałem...SEROL666 pisze:Zamiast pisać bajki to może podaj linki do tych teorii spiskowych, które tu umieszczam. Czy raczej będziesz miał podobny problem jak Metka ze znalezieniem "zmanipulowanych" danych.
Ty i Twoje teorie były głoszone tu już od 2009 roku - od tego czasu nic nie zmądrzałeś. Właśnie dlatego jesteś w tym punkcie, w którym jesteś - frustrat życiowy.
Kilka ciekawostek z Twoich wypocin:
1.) Twoje myślenie o tradingu - nic się nie zmieniłeś od tamtego momentu. Nadal masz błędne przekonania o rynku

Swoją drogą Serol - skoro 100% to pikuś dla doświadczonego tradera, to musisz być już bardzo bogaty xDD
2.) A tutaj Twoje teorie spiskowe:

Powyższy film to jakiś szajs dla fanów "żółtych napisów":

3.) Twoje mądrości o forexie

4.) Kompletny brak rozumienia co się dzieje na rynku

5.) A tutaj mała niespodzianka - podsumowanie Twojej osoby przez AI

Więcej szukać mi się nie chce, bo przecież każdy i tak Ciebie traktuje tutaj jak małpę w zoo. Popatrzymy, pośmiejemy się i tyle. Nikt Ciebie nie bierze na poważnie - od lat widać, że jesteś frustratem, który nic nie potrafi osiągnąć. Od lat próbujesz i stoisz w miejscu.
Ale spoko - pośmiać się chociaż można

ps: No nie mogłem się powstrzymać