FIBONACCI TEAM

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Vendetta
Uczestnik
Uczestnik

Re: FIBONACCI TEAM

Nieprzeczytany post autor: Vendetta »

To Ty pisałeś o jakiś zbiorowych pozwach tego typa? Jak sytuacja jakieś grupowe poszły, coś z tym robiliście?

Awatar użytkownika
meylo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: meylo »

IntrovertedTiger. pisze:
20 sty 2025, 21:12
Umiejętność zarabiania chcieliście otrzymać ? robią szkolenia bo w nich nic nie ryzykują najwyżej to że będzie mało chętnych i mniej zarobią . praca własna testowanie strategii i sprawdzanie czy wykonujesz ich założenia , jesli tradujesz zgodnie z zasadami a tracisz to wina jest w strategii jesli tradujesz i naginasz zasady strategii to nad sobą trzeba pracować a nie nad strategią , niestety w większości przypadków to mieszanka jednego i drugiego co utrudnia wykrycie źródła niepowodzeń
Krótko i na temat. Niewielu to robi. Lepiej szukać graala niż pracować
In uptrending markets, buy weakness as it returns to strength.
In downtrending markets, sell strength as it returns to weakness.
https://www.myfxbook.com/members/meylo/meylo/11290261
https://www.forexfactory.com/meylo#acct.33-tab.overview-explorer.252829

Vendetta
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Vendetta »

Jeśli ktoś ma duże slogany że nauczy cię tradingu w 3 miesiące że pracujecie tak długo aż cię nauczy to chyba można mieć nadzieję że jednak pracujecie i próbujecie to ogarnąć. A nie po jakimś czasie dostajesz bana i nawet były przypadki straszenia pozwami. To czy takie podejście jest poważne? Praca własna jest najważniejsza to jasne. Nikt nie szuka graala bo takiego nie ma. I nie chodzi o Fibo czy działa czy nie działa. A on samo podejście szkoleniowcow chociaż nie lubią jak się ich tak nazywa. Że tam się nie zgadza dużo rzeczy. To oni zarabiają na rynku na szkoleniach czy strasząc ludzi pozwami? To jest dopiero nie poważna działalność

mariusz15344
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: mariusz15344 »

Witam. Jestem nowym członkiem forum. Mam pytanie czy ktoś korzysta z systemu strzałki fibonacciego albo z systemu arabskiego? Jeśli tak to jakie są wrażenia? Oba te narzędzia do handlu są reklamowane przez fibonacci team. Oglądałem kilka nagrań na żywo i zastanawiam się czy wykupić dostęp.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

mariusz15344 pisze:
24 cze 2025, 15:40
Witam. Jestem nowym członkiem forum. Mam pytanie czy ktoś korzysta z systemu strzałki fibonacciego albo z systemu arabskiego? Jeśli tak to jakie są wrażenia? Oba te narzędzia do handlu są reklamowane przez fibonacci team. Oglądałem kilka nagrań na żywo i zastanawiam się czy wykupić dostęp.
To przecież sprzedawca marzeń... przeczytaj uważnie post Vendetta. Nie d a się zapoznać z żadną metodą w kilka tygodni czy miesięcy. Niezbędne jest doświadczenie a całą resztę znajdziesz za darmo w necie. Rynek szkoleniowy w PL to ściema
"If music is dying musicians are killing it" - MP

mariusz15344
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: mariusz15344 »

Dzięki za odpowiedź Serol666. Pytałem bo myślałem, że może ktoś wykupił dostęp do wyzwania fibonnaciego a przy okazji do tych nowych systemów, które promują. Chyba faktycznie bez sensu płacić 6100zł za kurs i dostęp do systemu scalpingowego. U brokera Orbex jest scalping AI za darmo, ale trzeba konto założyć i min 2000zł wpłacić. Skuteczność może podobna, ale pytanie za sto punktów gdzie na wykresie stop lossa stawiać, żeby to miało sens.

Awatar użytkownika
MetaPoznanie
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: MetaPoznanie »

W miejscach nie oczywistych , nie pod wsparciem i nie nad oporem , bo jest tam płynność rynek po nią często idzie , Używaj SL kwotowego wypada on w miejscach przypadkowych przez co nie jest tak często wybijany.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

MetaPoznanie pisze:
26 cze 2025, 19:27
W miejscach nie oczywistych , nie pod wsparciem i nie nad oporem , bo jest tam płynność rynek po nią często idzie , Używaj SL kwotowego wypada on w miejscach przypadkowych przez co nie jest tak często wybijany.
To ciekawe co piszesz. Zastanawia mnie po co w ogóle rynek idzie po jakąś płynność i kto za tym stoi? I po co?
Co do SL to prawda, że wielu stawia pod dołkiem albo nad górką. Głównie w istniejących trendach. Czy to akurat jakieś "gorsze" miejsce od losowego? Mam wątpliwości ;)

ODPOWIEDZ