Polska, absurdy itp

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
MetaPoznanie
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Polska, absurdy itp

Nieprzeczytany post autor: MetaPoznanie »

Na wzajem :564:

Może coś tam skrobnę w DT bo nie ma co robić jak się handluje lub czeka by po handlować , tylko jak ten loser się ode mnie odczepi , bo wiesz wkleisz takiemu zagranie i sie nie uda to powie że nie umiesz po jednym zagraniu :wink:

Awatar użytkownika
MetaPoznanie
Stały bywalec
Stały bywalec

SEROL666 pisze:
17 cze 2025, 19:54
Ja nie użyłem żadnych wulgaryzmów.... a dziś stajesz po stronie zamordysty i fana depopulacji. Może podzielasz jego poglądy... nie wiem wydaje mi się że znów jesteś po złej stronie. No i pamiętaj że to on Cię zdetronizował.
Już ci wyjaśniałem ten temat a ty dalej masz rozdwojenie jaźni skoro go u siebie nie widzisz to ci pokaże na czym ono polega ,

- Nie chcesz migrantów w EU którzy na pontonach szturmują Europe czemu to robią ? Bo mnożą się ponad miarę bo co innego by mieli robić w tych szałasach bez elektryczności niż się sexic i rozmnażać , te ich zacofane gospodarki nie są w stanie ich wyżywić więc uciekają

Jak mówię o depopulacji , a raczej powtarzam słowa Billa Gatsa , by depopulowac te społeczności w HUMANITARNY sposób dać im condomy tv internet elektryczność by mieli inne zajęcia niz mnożyć swoje prymitywne kopie , to ty nazywasz mie zamordystą :D

To teraz :
a) Depopulujemy ?
b) Nie , wieć musimy ich przyjmować?

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Tak jak napisałem wcześniej - wszystkie posty jakie piszesz myślisz o mnie - wiec kto kim manipuluje. Jak chcesz depopulować szczepieniami Afrykę skoro tam jest najniższy odsetek zaszczepionych... ? Doucz się.Nie mieli kasy i mieli to w dupie. Nie ma żadnej rozsądnej przesłanki ku przyjmowaniu analfabetów z Afryki. ŻADNEJ.
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Zabawne tyle się dzieje poza radarem naszych mejnstrimowych mediów POPISowych szmat a tu nic - nawet Cbl nic nie wkleił. Suki z PiS już tworzą propagandę sukcesu socjalistycznego kraju, do którego zmierzamy. Nie ma już prawo czy lewo w naszej krajowej polityce już jest tylko socjalistyczne centrum z uwzględnieniem interesów Niemiec. Żygać się chce jak to ku..stwo się odradza. Wysłuchałem dziesiątki rozmów tych debili - tam nie ma słowa co zrobić z tym krajem test tylko walka o KORYTO. Cała reszta to propaganda i nikt tego nie powstrzyma - rządzą nami starcy bez perspektywy i strategii dla kraju.

KrisRapin
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: KrisRapin »

Taka malutka rada ode mnie: Zanim zaczniesz walczyć o kraj, ludzi, honor, ojczyznę i białą rasę to może zacznij od czegoś łatwiejszego? Np.
- Znajdź lepszą pracę.
- Naucz się w końcu jak wygląda inwestowanie i trading, bo póki co siedzisz w trybach wszędobylskiego marzycielstwa o wielkiej fortunie niczym ludzie grający w totolotka.
- Otwórz własny biznes.
- Załóż dobrze funkcjonującą rodzinę (o ile jej jeszcze nie masz, ale poziom Twojej frustracji sugeruje, że nie masz).
- Zadbaj o zdrowie (w końcu podobno bywasz bardzo chory prawda?).
- Znajdź hobby (bo wygląda jakbyś go nie miał).

Póki co jawisz się jako totalny nieudacznik, który jest sfrustrowany wszystkim co go otacza i za swoje niepowodzenia obwiniasz wszystkich, tylko nie siebie.
Z tego też powodu nikogo nie obchodzą Twoje wypociny polityczne, czy też ideologiczne. Po prostu jawisz się jako antyprzykład człowieka, którym ktoś chciałby być.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

KrisRapin pisze:
23 cze 2025, 08:02
Taka malutka rada ode mnie: Zanim zaczniesz walczyć o kraj, ludzi, honor, ojczyznę i białą rasę to może zacznij od czegoś łatwiejszego? Np.
..............
ą Twoje wypociny polityczne, czy też ideologiczne. Po prostu jawisz się jako antyprzykład człowieka, którym ktoś chciałby być.
Dziękuję. Poradzę Ci coś: nie doradzaj jak nie masz zielonego pojęcia o czyjejś sytuacji.
Wyczuwam poranną frustrację u homoetatusa.... czyżby "portfel" nie chciał rosnąć ?

Pisze to już drugi raz. To nie dla Ciebie. Odrzuć idiotyczne marzenia inwestując na chybił trafił ! Co ważniejsze nie opowiadaj o tym nikomu zwłaszcza bliskim bo prędzej czy później zostaniesz wyśmiany i to pewnie słusznie. Zaufaj specjalistom - tylko nie tym z PL.

Wyczuwam w tobie meanstremowego pelikana, który łyka wszystko co media mu podsuną - wierzysz w "zieloną wyspę" i wprowadzenie euro. Tacy jak Ty naiwnie głosują na "wytwory" spin doktorów jak TVNowy prezenter. Bezmyślnie łykasz propagandę bo nie masz zielonego pojęcia co się dzieje wokół Ciebie. Zapierniczasz w 8 godzinnym kieracie pewnie z dojazdami i całą resztą niewiele czasu na ogarnięcie FX nie mówiąc już o reszcie. Tacy nieudacznicy jak ty przeczytali nic nie wartą książkę zrobili internetowy kursik i stali bogami FX a cała twoja wiedza jest na tych kliku stronkach z bezsensownie dobranym portfelikiem:
20-pips-na-m5-wielokrotnie-t33133.html
Jeszcze dużo wody upłynie zanim zrozumiesz - ba jeżeli w ogóle zrozumiesz - co zrobiłeś źle. A jak coś ci się nie podoba to spadaj pisać sobie z Baksikiem.

Jesteś beztalenciem, któremu coś się wydaje a za kilka lat i tak dołączysz do reszty, którym się nie udało.
Moje "wypociny" przeczytało dziesiątki tysięcy ludzi, którym uratowałem kasę. Poświęciłem swój czas i dla dobra tego forum opisałem w setkach postów oszustów i naciągaczy szkoleniowych. Co ty zrobiłeś ? Wielkie NIC !!! wiec może zastanów się co piszesz foreksowy antytalencie. Weź naprodukuj trochę tych bezwartościowych postów bo nawet taka kaleka foreksowa jest tu potrzebna, a wielu ludzi czytając co piszesz poczuje się dowartościowana.

KrisRapin
Stały bywalec
Stały bywalec

Nie no, beznadziejny przypadek xDD

Awatar użytkownika
MetaPoznanie
Stały bywalec
Stały bywalec

SEROL666 pisze:
23 cze 2025, 17:03
Jesteś beztalenciem, któremu coś się wydaje a za kilka lat i tak dołączysz do reszty, którym się nie udało.
Moje "wypociny" przeczytało dziesiątki tysięcy ludzi, którym uratowałem kasę. Poświęciłem swój czas i dla dobra tego forum opisałem w setkach postów oszustów i naciągaczy szkoleniowych. Co ty zrobiłeś ? Wielkie NIC !!! wiec może zastanów się co piszesz foreksowy antytalencie. Weź naprodukuj trochę tych bezwartościowych postów bo nawet taka kaleka foreksowa jest tu potrzebna, a wielu ludzi czytając co piszesz poczuje się dowartościowana.
Przecież to podsumowanie ciebie , i twojego udziału i wyniku konkursu :D To że obsmarowałeś jakiś tam szkoleniowców wynika z tego że jesteś sfrustrowany lubisz i pomaga ci obrażanie innych :!: a szkolenia jak były tak będą i zawsze jakieś jelenie będą je kupować . Z ludzi na etatach to sobie nie kpij bo sam na nim jesteś i to jeszcze kiepskim , wypociny pisane po nocach .

Wyłącz tv i przestań faszerować się tą papką ," przebudzony rewolucjonista" nam się trafił :D

KrisRapin
Stały bywalec
Stały bywalec

Serol to gość, który żyje w swoim świecie. Ocenia innych przez swój pryzmat i to bardzo widać. Nie rozumie, że ktoś może zarabiać, skoro On sam nie potrafi tego robić od kilkunastu lat.
Siedzi na dźwigni 1:500 grając hazardowo i czytając głupoty w sieci. Zero wiedzy, logiki, jakiejkolwiem matematyki.
W zeszłym roku podesłałem podsumowanie - wynik +38,49% (kumulatywnie) - +44.81% (od wartości depo) na depozycie (nie na całym majątku, co zawsze podkreślam)
W tym roku jak do tej pory: +13,92% (kumulatywnie) ze zmodyfikowanym podejściem, które usprawniło mój trading w pewnych okolicznościach.

Problem polega na tym, że Serol myśli, iż takie wyniki powinno robić się w tydzień lub miesiąc. Żyje w sieci ułudy i sądzi, że mając 10k naturalne jest robić z tego 100k. Widać to po jego pianiu z zachwytów nad trejdem admina, który miał po prostu farta.
Jest to o tyle zabawne, że wiedza o tym, iż taki trading to bzdura przychodzi bardzo szybko kiedy człowiek się uczy. Gość siedzi tutaj kilkanaście lat i zresetował swoje konto zanim jeszcze konkurs się zaczął :D Nigdy nic nie pokazał, nie znalazłem żadnego jego posta z jego wynikami, które by dawały jakiekolwiek nadzieje na to, że facet w ogóle ogarnia temat.

Dlatego z Nim nie ma sensu rozmawiać - ot czasami coś odpisać "dla funu", ale nie można Go traktować poważnie. Prawdopodobnie frustrat i nieudacznik życiowy.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

MetaPoznanie pisze:
24 cze 2025, 08:08
SEROL666 pisze:
23 cze 2025, 17:03
Przecież to podsumowanie ciebie , i twojego udziału i wyniku konkursu :D To że obsmarowałeś jakiś tam szkoleniowców wynika z tego że jesteś sfrustrowany lubisz i pomaga ci obrażanie innych :!: a szkolenia jak były tak będą i zawsze jakieś jelenie będą je kupować . Z ludzi na etatach to sobie nie kpij bo sam na nim jesteś i to jeszcze kiepskim , wypociny pisane po nocach .

Wyłącz tv i przestań faszerować się tą papką ," przebudzony rewolucjonista" nam się trafił :D
Musiałeś podp...dolić posta do Krisa ?!? Już cię dopieszczam kochaniutki. Po pierwsze primo zostałeś też zaproszony do wiecznego konkursu bez ograniczeń i limitów, Który trwa do końca tego forum. Z racji labilności konkursu u swej podstawy możemy prezentować co się chce. Myślałem że koleś, który otwarcie pisze o redukcji populacji i w "D" ma ilu ludzi w PL zapłaci zdrowiem czy też życiem za idiotyczne zarządzanie populacją w EU nie odmówi sobie wzięcia udziału w tak wyjątkowym konkursie.

Taki Kierownik Koja jak ty, który w moich wyobrażeniach zanim oczyści kiszki z nocnego stolca już jest przynajmniej po kilku trejdach... boi się takiego konkursiku ?? Pomyśl cóż może cię gorszego spotkać niż szwagier prawak, który po wygranej Kibola Lechii na pewno ujeżdżał po tobie jak po łysej kobyle do tego własna rodzicielka, która wierzy watykańskim gangsterom popierającym alfonsa . No chyba że boisz się mnie..... wierz mi gdy startujesz w moim konkursie zamieniam się z zupełnie innego kolesia klepię po pleckach i wspieram z całej mocy - można sprawdzić.

Co innego jak ktoś jest pasożytem żerującym na ludzkich słabościach oferując gruszki na wierzbie. Nie gnoję samej idei szkolenia tylko ofertę, która w istocie jest oszustwem. Mamy nawet akolitę który stał się konwertytą - Jerzego. Tu masz jego przemianę:
billion-beam-pomocy-t33629.html
A tak to się zaczeło:
wiedzawartamilion-com-t19185-100.html
Jak to mówią:"Kto ratuje jednego tradera, jakby cały świat od pasożytów uwalniał"

Po drugie primo co do pracy na etacie to już lata nie jestem pracownikiem etatowym. Czasem nawet tego żałuję że tak jak dominanta tego forum nie działam w sektorze prywatnym. Czasem nawet za tym tęsknię ale tylko czasem. Coś ci pokaże odnośnie moich wypocin - praktycznie ze 20% tego wątku to moja robota plus oczywiście inni forumowicze i cały czas tyje przez rok chyba będzie 500K wyświetleń:
phil-konieczny-kurs-kryptowaluty-szkole ... 32-50.html

Po trzecie primo Admin też nie cierpi pasożytów szkoleniowych. Jak jutro będziesz o poranku będziesz czytał tego posta pomyśl o tym co napisałem. Nie oglądam TV ja czytam - czerpię wiedzę z klasycznych źródeł. Jak nie podoba się komuś wizja czym stanie się zachód Europy to juz nie mam na to wpływu. pokazuję tylko co nas czeka za 15-20 lat jak pozwolimy skorumpowanym politykom na ich ku..stwo.
Jak chcesz się dalej boksować ze mną to daj jakiś temat bo chyba zaczynamy przynudzać

ODPOWIEDZ