Może coś tam skrobnę w DT bo nie ma co robić jak się handluje lub czeka by po handlować , tylko jak ten loser się ode mnie odczepi , bo wiesz wkleisz takiemu zagranie i sie nie uda to powie że nie umiesz po jednym zagraniu

Już ci wyjaśniałem ten temat a ty dalej masz rozdwojenie jaźni skoro go u siebie nie widzisz to ci pokaże na czym ono polega ,
Dziękuję. Poradzę Ci coś: nie doradzaj jak nie masz zielonego pojęcia o czyjejś sytuacji.KrisRapin pisze: ↑23 cze 2025, 08:02Taka malutka rada ode mnie: Zanim zaczniesz walczyć o kraj, ludzi, honor, ojczyznę i białą rasę to może zacznij od czegoś łatwiejszego? Np.
..............
ą Twoje wypociny polityczne, czy też ideologiczne. Po prostu jawisz się jako antyprzykład człowieka, którym ktoś chciałby być.
Przecież to podsumowanie ciebie , i twojego udziału i wyniku konkursuSEROL666 pisze: ↑23 cze 2025, 17:03Jesteś beztalenciem, któremu coś się wydaje a za kilka lat i tak dołączysz do reszty, którym się nie udało.
Moje "wypociny" przeczytało dziesiątki tysięcy ludzi, którym uratowałem kasę. Poświęciłem swój czas i dla dobra tego forum opisałem w setkach postów oszustów i naciągaczy szkoleniowych. Co ty zrobiłeś ? Wielkie NIC !!! wiec może zastanów się co piszesz foreksowy antytalencie. Weź naprodukuj trochę tych bezwartościowych postów bo nawet taka kaleka foreksowa jest tu potrzebna, a wielu ludzi czytając co piszesz poczuje się dowartościowana.
Musiałeś podp...dolić posta do Krisa ?!? Już cię dopieszczam kochaniutki. Po pierwsze primo zostałeś też zaproszony do wiecznego konkursu bez ograniczeń i limitów, Który trwa do końca tego forum. Z racji labilności konkursu u swej podstawy możemy prezentować co się chce. Myślałem że koleś, który otwarcie pisze o redukcji populacji i w "D" ma ilu ludzi w PL zapłaci zdrowiem czy też życiem za idiotyczne zarządzanie populacją w EU nie odmówi sobie wzięcia udziału w tak wyjątkowym konkursie.MetaPoznanie pisze: ↑24 cze 2025, 08:08Przecież to podsumowanie ciebie , i twojego udziału i wyniku konkursuSEROL666 pisze: ↑23 cze 2025, 17:03Jesteś beztalenciem, któremu coś się wydaje a za kilka lat i tak dołączysz do reszty, którym się nie udało.
Moje "wypociny" przeczytało dziesiątki tysięcy ludzi, którym uratowałem kasę. Poświęciłem swój czas i dla dobra tego forum opisałem w setkach postów oszustów i naciągaczy szkoleniowych. Co ty zrobiłeś ? Wielkie NIC !!! wiec może zastanów się co piszesz foreksowy antytalencie. Weź naprodukuj trochę tych bezwartościowych postów bo nawet taka kaleka foreksowa jest tu potrzebna, a wielu ludzi czytając co piszesz poczuje się dowartościowana.To że obsmarowałeś jakiś tam szkoleniowców wynika z tego że jesteś sfrustrowany lubisz i pomaga ci obrażanie innych
a szkolenia jak były tak będą i zawsze jakieś jelenie będą je kupować . Z ludzi na etatach to sobie nie kpij bo sam na nim jesteś i to jeszcze kiepskim , wypociny pisane po nocach .
Wyłącz tv i przestań faszerować się tą papką ," przebudzony rewolucjonista" nam się trafił![]()