Billion Beam pomocy

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
grzech84
Uczestnik
Uczestnik

Billion Beam pomocy

Nieprzeczytany post autor: grzech84 »

Witam zaczynam na Billion Beam czy ktoś może używa tej platformy.Gfzie znajdę jak np otworzyć zlecenie oczekujące itp.Serdeczne dzięki za pomoc

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Re: Billion Beam pomocy

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Cześć,

Nie wiem czy będzie Ci potrzebna to wiedza, bo to wygląda na scam.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

grzech84
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: grzech84 »

Inni korzystają i wszystko jest ok

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Chodzi o stronę billionbean.com (innej o podobnej nazwie mi nie znajduje)? Jeśli tak, to mieli ledwo 1200 wejść na stronę w ub. miesiącu, a chwalą się na swojej stronie, że mają ponad 5 mln klientów z całego świata :). Dla punktu odniesienia, takie FxPro.com miało ponad 500 tys. wejść, a klientów ma pewnie z 20-30 tys.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

grzech84 pisze:
12 gru 2024, 16:42
Inni korzystają i wszystko jest ok
A jeszcze inni ostrzegają:
https://www.youtube.com/watch?v=ssKrXjUafSM

https://brokerchooser.com/pl/safety/bil ... fe-or-scam

https://www.wikifx.com/en/dealer/2009727885.html

I to praktycznie wszystko co można znaleźć w google do tego kontakt z brokerem przez WhatsApp ?? Takich brokerów należy unikać jak sugeruje raposo. Amen
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

grzech84 pisze:
12 gru 2024, 07:41
Witam zaczynam na Billion Beam czy ktoś może używa tej platformy.Gfzie znajdę jak np otworzyć zlecenie oczekujące itp.Serdeczne dzięki za pomoc
Jak już będziesz u tego Broka i coś pójdzie nie tak pamiętaj wrócić do nas i o tym opowiedzieć bo to bardzo ważne dla przyszłych klientów. Z góry dziękuję
"If music is dying musicians are killing it" - MP

JerzyS
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: JerzyS »

SEROL666 pisze:
13 gru 2024, 01:27
A jeszcze inni ostrzegają:
https://www.youtube.com/watch?v=ssKrXjUafSM

https://brokerchooser.com/pl/safety/bil ... fe-or-scam

https://www.wikifx.com/en/dealer/2009727885.html

I to praktycznie wszystko co można znaleźć w google do tego kontakt z brokerem przez WhatsApp ?? Takich brokerów należy unikać jak sugeruje raposo. Amen

Cześć Serol...!
Nie wiem czy mnie pamiętasz... W marcu'2024 skończyłem kurs u RG i napisałem na tym forum parę peanów na jego temat. Trochę to było infantylnie głupie. Oczywiście poszedłem dalej i liznąłem temat głębiej łapiąc jeszcze parę kursów czy śledząc inne prezentacje szkoleń i sięgając po poważniejsze materiały. Pozytyw z wzięcia udziału w szkoleniu RG jest tylko w tym, że na uroczystej kolacji w Bristolu poznałem paru fajnych ludzi. Szczególnie z jednym utrzymuję stały kontakt. Obaj po czasie, w którym nadal intensywnie się szkoliliśmy (nadal to czyniąc), stwierdziliśmy że kupienie kursu Roberta to najgorzej wydane pieniądze.......

Ale zaraz ja tu o brokerze chciałem właściwie. Otóż z zamieszczonych powyżej, tylko pierwszy link dotyczy tego brokera "Billion Bean", pozostałe dwa powinieneś usnąć z czysto dziennikarskiego obowiązku :wink: .

Miałem poważne obawy co do niego. Generalnie nie za wiele w sieci można o nim coś znaleźć, a to z prostej przyczyny myślę, bo domena z jego stroną została założona bodaj w marcu 2023. No i miejsce rejestracji, dzięki czemu nie podlega on odpowiednim regulacjom itd. I do tego wszystkiego poleca go pan Robert :lol: Nie mniej jednak zostałem tam z kontem demo i czasem szlifuje obsługę platfomy cTrader, która jest Świetna. Szkoda mi porzucić cTradera i zostać na MT5. Korzystam z usług pewnego QuoMarkets, ale wciąż Meta Trader mnie irytuje. Tak już jest, że lepsze jest wrogiem dobrego. Mam wgranego robota, który próbuje nadrobić funkcjonalność cTradera na MT5, ale jest to trochę pokraczne.
Natomiast znalazłem niedawno opinie nt. Billion Bean na TrustPilocie. Proszę zerknij i ew. oceń: https://pl.trustpilot.com/review/billionbean.com

Pozdrawiam Was..

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

JerzyS pisze:
03 mar 2025, 22:21
w którym nadal intensywnie się szkoliliśmy (nadal to czyniąc), stwierdziliśmy że kupienie kursu Roberta to najgorzej wydane pieniądze.......

Jeśli się nie mylę to jeszcze nie tak dawno piałeś z zachwytu na temat szkolenia udzielanego przez Pasożyta. Cóż to się stało, że zmieniłeś zdanie?

JerzyS
Bywalec
Bywalec

booo byłem zaślepionym osłem. Tzn. mając styczność z tym tematem tylko na podstawie jego kursu, to jesteś w stanie ocenić tylko kurs, a nie twoje przygotowanie do walki z rynkiem. Kurs, to trzeba mu oddać przygotował z niebywałą dbałością o szczegóły obsługi technicznej platformy jej konfiguracji itd. Natomiast te strategie…. to takie mydlenie oczu niedoświadczonym, wstępującym dopiero w szeregi tzw. trejderom. To tak jak z MLM. Masz pomysł na sprzedaż, opracowujesz strategię, a potem musisz wynaleźć produkt, jakiegoś fanta, którego będziesz oferował. Tak naprawdę to nie liczy się ten produkt, tylko ta idea, którą nakręcasz ludzi. I tak Robert postanowił, że zostanie „kołczem” na rynku Forex i poszukał stosownych strategii, którymi będzie mógł mamić swoich kursantów. Kompletnym laikom (a tylko takich Robert wybiera) wydaje się, że będą Bogami rynku ponieważ ukończyli ten drogi, ale jakże wspaniały kurs. Tylko, że potem jakoś nikomu to nie chce się przełożyć na sukces, choćby malutki…

JerzyS
Bywalec
Bywalec

booo byłem zaślepionym osłem. Tzn. mając styczność z tym tematem tylko na podstawie jego kursu, to jesteś w stanie ocenić tylko kurs, a nie twoje przygotowanie do walki z rynkiem. Kurs, to trzeba mu oddać przygotował z niebywałą dbałością o szczegóły obsługi technicznej platformy jej konfiguracji itd. Natomiast te strategie…. to takie mydlenie oczu niedoświadczonym, wstępującym dopiero w szeregi tzw. trejderom. To tak jak z MLM. Masz pomysł na sprzedaż, opracowujesz strategię, a potem musisz wynaleźć produkt, jakiegoś fanta, którego będziesz oferował. Tak naprawdę to nie liczy się ten produkt, tylko ta idea, którą nakręcasz ludzi. I tak Robert postanowił, że zostanie „kołczem” na rynku Forex i poszukał stosownych strategii, którymi będzie mógł mamić swoich kursantów. Kompletnym laikom (a tylko takich Robert wybiera) wydaje się, że będą Bogami rynku ponieważ ukończyli ten drogi, ale jakże wspaniały kurs. Tylko, że potem jakoś nikomu to nie chce się przełożyć na sukces, choćby malutki…

ODPOWIEDZ