Wiedziałem że zaczniesz umizgi do innych - to klasyka gdy traci się grunt pod nogami i skończyły ci się inwektywy szukasz wsparciaMetaPoznanie pisze: ↑15 maja 2025, 17:52Trafnie go podsumowałeś , choć nie jestem tu długo mam takie same odczucia, Ale zobacz jaki on jest agresywny i zacietrzewiony politycznie , jak napiszesz coś nie po jego myśli to on się złości tupota nóżkamii wyzywa , a jak go się ignoruje to jeszcze bardziej się wścieka
![]()
Nasłuchał się pani Bryłki , znalazł jakieś psudo statystki na jakimś internetowym śmietniku i wykłóca się na forum i pewnie będzie to robił aż Anomalia nie przyzna mu racji , to już taki typ on musi mieć zawsze racje a jak ktoś mu jej nie chce przyznać to dopada go agresja i frustracja.
Całe szczęście że to margines społeczny nie decydujący o losach kraju.

Bryłce trzeba przyznać że zna się na euro biurokracji i pokazuje absurdy, które rzadko trafiają do mainstream. Te dane i wykresy pochodzą z rządowych instytucji z poszczególnych, krajów - bo tylko one je zbierają a że nie są publikowane w mainstream'ie to inna para kaloszy
Specjalnie dla Was gołąbeczki mam materiał z MAINSTREAMOWEJ stacji, w której prowadzący się dziwi temu co mówi jego interlokutor. Jankowski pewnie trochę aktorzy ale wizja antyrosyjskiej Europy rozmywa w jego ripostach
Dla niecierpliwych od razu do 12:38:
https://www.youtube.com/watch?v=wTVQwq9tjO8