Kontrarianin

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
MetaPoznanie
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Kontrarianin

Nieprzeczytany post autor: MetaPoznanie »

Coś jest popsute na tym forum posty znikają? mam je w historii swoich postów a tutaj ich nie ma poznikały , wcześniej jeszcze był post SEROL666 a teraz nie ma lool :D
Więc tak – czasem odurzenie to nie ucieczka, tylko chwilowy reset, żebyś nie wyjebał się mentalnie.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

MetaPoznanie pisze:
24 kwie 2025, 10:12
Coś jest popsute na tym forum posty znikają? mam je w historii swoich postów a tutaj ich nie ma poznikały , wcześniej jeszcze był post SEROL666 a teraz nie ma lool :D
To pewnie magia moderacji :wink: .
"If music is dying musicians are killing it" - MP

1to1
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 1to1 »

Otwórz konto na tiktok-u i wklejaj short z lambo, demo odpal i graj 100 lotami.
Daj linka do forexfactory.

MetaPoznanie
Stały bywalec
Stały bywalec

Może i bym i dał , no ale nie po takim wpisie , lambo nie mam a poza tym nie ma żadnego sensu grać 100lot na Demo a tym bardziej nikt z pieniędzmi na taką pozycje nie będzie jej grał real u brokera CFD bo ten ma większe prowizje spredy niż byś to zagrał na Futures a po dwa nie jest w stanie takiej pozycji obsłużyć bez poślizgu bo jego dostawca płynności zwykle nie musi obsługiwać tak dużych zleceń, bo broker przesyła zwykle drobne zlecenia RETAIL traderów jeśli już musi to zabezpieczyć

Kiedy byś wrzucił tak dużą pozycję L skasujesz zlecenia SELL z order booka. Efekt? - Cena rośnie, bo Ty sam ją przesuwasz swoją płynnością — ale to nie znaczy, że ktoś inny chce kupić po tej nowej cenie. pozwolili by ci trochę podbić cenę a później nakryli by cię SHORTami , efekt by był taki :podbiłeś cenę nikt nie chciał po tej cenie kupować tylko ci sprzedali -kończysz ze stratą mimo że grałeś 100lot.
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2025, 23:06 przez MetaPoznanie, łącznie zmieniany 2 razy.
Więc tak – czasem odurzenie to nie ucieczka, tylko chwilowy reset, żebyś nie wyjebał się mentalnie.

MetaPoznanie
Stały bywalec
Stały bywalec

Jak poczytałem to forum to tu nikt nikomu nie ma intencji pomóc raczej jest wbijanie szpili napiętnowanie , wynajdywanie haków . Nikt z nikim się żadną wiedzą nie dzieli . Wiedza powszechnie znana nie koniecznie użyteczna jest starannie pielęgnowana , a poza tym to po tym forum hula wiatr :wink: to raczej nie dla mnie . Jeszcze może opisze kiedyś konsolidacje skąd ona sie bierze bo tu w koło jest to poruszane bez zrozumienia tego. ale z naciskiem na kiedyś.........

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

MetaPoznanie pisze:
30 kwie 2025, 23:00
Jak poczytałem to forum to tu nikt nikomu nie ma intencji pomóc raczej jest wbijanie szpili napiętnowanie , wynajdywanie haków . Nikt z nikim się żadną wiedzą nie dzieli . Wiedza powszechnie znana nie koniecznie użyteczna jest starannie pielęgnowana , a poza tym to po tym forum hula wiatr :wink: to raczej nie dla mnie . Jeszcze może opisze kiedyś konsolidacje skąd ona sie bierze bo tu w koło jest to poruszane bez zrozumienia tego. ale z naciskiem na kiedyś.........
Hej
To nie tak. Nikt nikomu szpili nie wbija. Po prostu działamy na ostro. Jak się kłócimy to idziemy na noże jak wymaga intensywność dyskusji. Jak ktoś ma rację to działamy we wspólnym interesie forum.
Chyba o to chodzi aby rozwiercać temat a nie poklepywać się po plecach. Schlebiamy platońskiej dyskusji jako formie poszukiwania prawdy czy też szukania najlepszej formy tradingu :wink:

Czy nasze forum pustoszeje ? Tak masz rację to nie to samo co dekadę temu. Ale jak maż możliwość i ochotę opisać skąd biorą się konsolidacje to proszę opisz bo chętnie podyskutujemy Tobą. Nowe spojrzenie na temat zawsze mile widziane.
"If music is dying musicians are killing it" - MP

1to1
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 1to1 »

MetaPoznanie
Stały bywalec
Stały bywalec

SEROL666 pisze:
01 maja 2025, 02:28
MetaPoznanie pisze:
30 kwie 2025, 23:00
Hej
To nie tak. Nikt nikomu szpili nie wbija. Po prostu działamy na ostro. Jak się kłócimy to idziemy na noże jak wymaga intensywność dyskusji. Jak ktoś ma rację to działamy we wspólnym interesie forum.
Chyba o to chodzi aby rozwiercać temat a nie poklepywać się po plecach. Schlebiamy platońskiej dyskusji jako formie poszukiwania prawdy czy też szukania najlepszej formy tradingu :wink:

Czy nasze forum pustoszeje ? Tak masz rację to nie to samo co dekadę temu. Ale jak maż możliwość i ochotę opisać skąd biorą się konsolidacje to proszę opisz bo chętnie podyskutujemy Tobą. Nowe spojrzenie na temat zawsze mile widziane.
Więc wszystkie zarzuty który padły w wątku z "konkursem" wobec ciebie uważasz za konstruktywna i w pełni uprawnioną krytykę? jeśli są zgodne z prawdą do dobrze że umiesz się przyznać

MetaPoznanie
Stały bywalec
Stały bywalec

Nie wiem o co ci chodzi ? Tego Robert Lewandowski nigdy nie powiedział a jego głos w tym "tiktoku" jest podrobiony , raczej wolał bym więcej nie odpowiadać ludziom , jak by to powiedzieć bez urażania nie mającym nic do powiedzenia . każdy kolejny bezsensowny post będzie zgłaszany do usunięcia a jego autor blokowany . Jak ktoś chce pisać bez sensu to w swoim dzienniku :(

ODPOWIEDZ