Ja zamknalem , nie będę kusił losu . Ssanie wyłączyli
Pora spać.
Dobranoc
Technicznie ? Czyli schematem jakim od dawna chodzą/ chodzili , to muszę dopiero usiąść przy kompie i popatrzeć co i jak , i pomierzyć. W tereńie jestem teraz i nie mam możliwości na ten moment . W piątek będę w domu to popatrzę
W ostatni piątek wrzucałem moje kreski na sp jak to widziałem / widzę na W1 . Sa tam malunki moje i rozkminki kilka zdań.
4861 to jest poziom OB , różowego z covidu i wojny w Ukrainie ( podobnej wielkości korekty ) , LT na W1 tam tez przebiega i odbicie sie należało jak psu micha.
Do ilu? Ja myśle ze do 5744 bo na tym poziomie Trump ogłaszał cła po zamknięciu rynkow i wszystko sie zwaliło w cholerę i tam zostały pieniądze, wiec prp trzeba po nie wrócić . Jak juz pozbierają kasę to raczej w dol do pivota tej dzisiejszej D1 i na pivocie decyzja czy w górę czy dalej w dol . .....to tak schematem mowię , ale jakie wartości , co i jak i jakie zasięgi to muszę pomierzyć w domu .
Nasdaqa ostatnio straciłem z radaru bo brak czasu , wiec nie powiem nic na jego temat. Chyba ze jak juz będę w domu przy kompie.
Dobranoc
H1 tak na szybko SP
Podwójne dno , mocne wybicie w górę i zasieg wybicia widać około 5740. Tak to widzę na juz , na teraz . Z tym ze wtedy obecna świeczka W1 byłaby zamknięta na zielono ! I tutaj mam właśnie obawy czy ją bedą na zielono chcieli zamknąć czy moze gdzieś w okolicach pivota dzisiejszej D1 ? , ale to trzeba bedzie poczekać do piątku.
Na nasdaqu podobnie . Ale zamknięcia W1 tak wysoko nie przewiduje raczej .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...