DayTrading: Środa 09.04.2025

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
navik
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 09.04.2025

Nieprzeczytany post autor: navik »

Po takich D1-kach na indeksach „w normalnych okolicznościach” spodziewałbym sie hossanny i nowych ATH w niedalekiej przyszłości. Ale w obecnych realiach jakich żyjemy to pojęcia nie mam czego sie po nich spodziewać .
Hossanny ? Chyba nie ?
.....................
Dokładnie tak . Mało przed monitorem i wyższy interwał , najlepiej h1 -H4 .
Bo jak zaczynam śledzić m1 i m5 i rozkminiac na której m1 „ najlepiej” łapac ruch .....to mozna od razu depozyt wrzucic w kibel i spuścić wodę , taki sam efekt bedzie :lol:
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zakaven »

navik pisze:
09 kwie 2025, 23:50
Po takich D1-kach na indeksach „w normalnych okolicznościach” spodziewałbym sie hossanny i nowych ATH w niedalekiej przyszłości. Ale w obecnych realiach jakich żyjemy to pojęcia nie mam czego sie po nich spodziewać .
Hossanny ? Chyba nie ?
Wziąłem eskę przed zamknięciem choć, prawdopodobna jest luka w górę...zobaczymy.

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

navik pisze:
09 kwie 2025, 23:50
Hossanny ? Chyba nie ?
.....................
Powiedz jak technicznie to widzisz.

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Baksik stary łobuzie co się nie odzywasz?

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

Ja zamknalem , nie będę kusił losu . Ssanie wyłączyli
Pora spać.
Dobranoc

Technicznie ? Czyli schematem jakim od dawna chodzą/ chodzili , to muszę dopiero usiąść przy kompie i popatrzeć co i jak , i pomierzyć. W tereńie jestem teraz i nie mam możliwości na ten moment . W piątek będę w domu to popatrzę
:564:

W ostatni piątek wrzucałem moje kreski na sp jak to widziałem / widzę na W1 . Sa tam malunki moje i rozkminki kilka zdań.
4861 to jest poziom OB , różowego z covidu i wojny w Ukrainie ( podobnej wielkości korekty ) , LT na W1 tam tez przebiega i odbicie sie należało jak psu micha.
Do ilu? Ja myśle ze do 5744 bo na tym poziomie Trump ogłaszał cła po zamknięciu rynkow i wszystko sie zwaliło w cholerę i tam zostały pieniądze, wiec prp trzeba po nie wrócić . Jak juz pozbierają kasę to raczej w dol do pivota tej dzisiejszej D1 i na pivocie decyzja czy w górę czy dalej w dol . .....to tak schematem mowię , ale jakie wartości , co i jak i jakie zasięgi to muszę pomierzyć w domu .
Nasdaqa ostatnio straciłem z radaru bo brak czasu , wiec nie powiem nic na jego temat. Chyba ze jak juz będę w domu przy kompie.
Dobranoc :564:

H1 tak na szybko SP
Podwójne dno , mocne wybicie w górę i zasieg wybicia widać około 5740. Tak to widzę na juz , na teraz . Z tym ze wtedy obecna świeczka W1 byłaby zamknięta na zielono ! I tutaj mam właśnie obawy czy ją bedą na zielono chcieli zamknąć czy moze gdzieś w okolicach pivota dzisiejszej D1 ? , ale to trzeba bedzie poczekać do piątku.
Na nasdaqu podobnie . Ale zamknięcia W1 tak wysoko nie przewiduje raczej .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: baxik »

zakaven pisze:
10 kwie 2025, 00:02
Baksik stary łobuzie co się nie odzywasz?
a co tu pisac / nie bylem przy kompie
piekne zyski w zasadzie czegokolwiek dotknałem a gaz to bajka :568: i ropa to samo
jak widac :568:
0,2lot na ropie robi 6k na z/s to juz cuda na patyku :568: :568:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny :?: ani o tym pisać :!:
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

Zablokowany