DayTrading: Środa 09.04.2025

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
navik
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 09.04.2025

Nieprzeczytany post autor: navik »

baxik pisze:
09 kwie 2025, 22:37
navik pisze:
09 kwie 2025, 22:20
Nie patrz na fibo ... ssanie jest włączone i żadne fibo tego nie powstrzyma .
Poziom 5744 - tam ssanie wylaczą ....ihmo
Ewentualnie na 5663 ...ihmo
Do 23.00 daje czas na ssanie .
O 22:59:45 zamykam pozycje , o ile broker nie da dupy :roll:
ja dalem wyraznie dpy bo zgasilem sporo za wczesnie po ok 5k blacccccccccccccccccc
Nooo... za wcześnie .
Ja gasiłem w okolicy pivota i ponowiłem L po 417 .

Ale broker EWIDENTNIE walił w chujki sobie . W poniedziałek jak był ten wystrzał ( pewnie wiedział ze to jakaś lipna informacja ) to wchodziły mi zalecenia jedno za drugim , wszystko co klepnąłem , wchodziło jak w masło . Potem na cofnięciu nie mogłem zamknąć bo rekwotowania . A dzisiaj jak tylko zaczął sie ruch w górę to klepnąłem zlecenie za zleceniem ( tak samo jak w poniedziałek) i żadne nie wchodziło , ani jednego mi nie wpuścił w rynek . Tylko te zlecenia miałem które brałem wcześniej , przed wystrzałem.
Trochę sie wkurzyłem bo chciałem powtórkę zrobić z poniedziałku i nie pozwolił brok. Fiutek .
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2025, 22:48 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: baxik »

Nooo... za wcześnie .
Ja gasiłem w okolicy pivota i ponowiłem L po 417 .
[/quote]
rano to tak wygladało jakby mieli ochote denko poprawiac a mialem inne pozycje i dlatego
dzis w gore nie pojda tak uwazam juzzzzzzzzzzzzzz
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny :?: ani o tym pisać :!:
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

navik
Maniak
Maniak

No dzis juz jednak koniec szaleństw . Hmmm szkoda . Fajnie było :p
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zakaven »

Siemanko, cześć i czołem, kurwy z rosołem. kluski chciałem napisać :oops: ...Elo weterani, moi jedyni ulubieni Baxik i skromny navik :D
Pięknych czasów doczekaliśmy, cudowne ruchy. Złapaliście cuś?

navik
Maniak
Maniak

zakaven pisze:
09 kwie 2025, 23:05
Siemanko, cześć i czołem, kurwy z rosołem. kluski chciałem napisać :oops: ...Elo weterani, moi jedyni ulubieni Baxik i skromny navik :D
Pięknych czasów doczekaliśmy, cudowne ruchy. Złapaliście cuś?
Wpadło cus tam :p łapałem L po 4900 , 4946 , 5074
W poniedziałek wpadło znacznie więcej ale jak to przy hazardowych zagraniach bywa i szamocącym sie rynku ...wpada i wypada :lol:
A dzis juz bardzo fajnie rynek szedł i dał zarobić przyzwoicie tez. Wykonał sie plan pivotowy z nawiązką . Czyli ok .
Mam L z 5417 i 5484 . Zostawiłem bo spodziewam sie dalszego ssania po północy

I kakao łapałem L dzis po 7826 i ozenilem je po7842 .... qrwa ... trejd życia .
Potem wywaliło ponad 600 pkt w górę :lol:

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Wpadło cus tam :p
W poniedziałek wpadło znacznie więcej ale jak to przy hazardowych zagraniach bywa i szamocącym sie rynku ...wpada i wypada :lol:
A dzis juz bardzo fajnie rynek szedł i dał zarobić przyzwoicie tez. Wykonał sie plan pivotowy z nawiązką . Czyli ok .
[/quote]
To super :564: U mnie bardzo podobnie i niedosyt wielki bo można było wytargać dużo więcej :) Najważniejsze, że się rusza i jest okazja szybko wyrwać coś dla siebie. Ponadto takiej świeczki D1 na nasdaq nikt jeszcze nie widział :D

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Czekam na otwarcie bo ciekaw jestem bardzo.

navik
Maniak
Maniak

Niedosyt to i ja mam bo liczyłem na to ze w poniedziałek zrobią ten ruch który zrobili dzis. Klarowny , jednostajny w górę.
W poniedziałek wchodziłem all in na poziomie 48xx z zamiarem trzymania do 5432 . No ale nie zrobili tego w poniedziałek tylko dzis , a dzis wchodziłem skromniej bo w poniedziałek szamotali sie i z mojego zysku zostały strzępy tylko i zryta psychika ... depo na szczęście nie ucierpiało :lol:

No ale kto powiedział ze na wojnie handlowej bedzie lekko miło i przyjemnie? :564: :lol:

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

U mnie dzisiaj rolowanie na kakale, więc nie dotykałem aby się nie ubrudzić. I gas...czekałem jeszcze na dorżnięcie i zamierzałem kupić ale cóż...anomalia :lol:

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

navik pisze:
09 kwie 2025, 23:32
Niedosyt to i ja mam bo liczyłem na to ze w poniedziałek zrobią ten ruch który zrobili dzis. Klarowny , jednostajny w górę.
W poniedziałek wchodziłem all in na poziomie 48xx z zamiarem trzymania do 5432 . No ale nie zrobili tego w poniedziałek tylko dzis , a dzis wchodziłem skromniej bo w poniedziałek szamotali sie i z mojego zysku zostały strzępy tylko i zryta psychika ... depo na szczęście nie ucierpiało :lol:

No ale kto powiedział ze na wojnie handlowej bedzie lekko miło i przyjemnie? :564: :lol:
Dlatego powiem Ci, że najlepsze wyniki mam jak nie siedzę przed monitorem. Na pewno wiesz o co cmn.

Zablokowany