DayTrading: Piątek 04.04.2025

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
navik
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 04.04.2025

Nieprzeczytany post autor: navik »

setka pisze:
04 kwie 2025, 21:56
ale jada z indexami, mozna bylo potrzymac te ski do konca jednak a pozycja była zacna......
Jak Tramp ogłaszał cła w środe to brałem S po 5741.90 na SP z zamiarem trzymania do piątku, lub do poziomu 4945 no ale nie wytrzymałem. Zamknalem wczoraj bo zacząłem gapić sie na m1-m5 , a to mocno ryło mi banie.
Cel jest nizej, to nie wszystko jeszcze wg mnie . W poniedziałek mozemy sie otworzyć luka w dol na poziomie 4945 :!:
Jeżeli tak sie stanie to będę próbował grać L ale ostrożnie bardzo .

Docelowo widzę spadki nawet do 4800 .... i w sumie 4800 to raczej oczywista oczywistość ze tam zejdą, pytanie tylko czy najpierw nie zrobią jakiegos odreagowania w górę po tych aktualnych spadkach.

Edit.
Ogólny zarys do ilu robimy korektę znany od dawna choć wydawało sie mało realne :wink: . Pytanie czy to wystarczy , bo władza USA dość mocno nieprzewidywalna

Dobrego weekendu .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

navik
Maniak
Maniak

Puściłem jeszcze wodze fantazji i zmieniłem interwał na miesięczny +LT na miesięcznych świeczkach :idea:
~4800 to moze byc „brama do piekieł” ?
Z perspektywy miesięcznej to teraz mamy zaledwie korektę i to taką raczej niezbyt głęboka :idea:
Jak bedzie mega krach - którym straszą juz chyba od 2009 r. na giełdzie, to miesięczna LT bedzie do zaliczenia ?? Czyli czerwony kwadracik ? ~3500 :think: sporo w dol .... nawet nie do pomyślenia chyba dla większości. Dla mnie tez nie do pomyślenia.
Ale patrząc na kreski, potężną dynamikę tych spadków i potężną aktualną świece W1, to obrazek który widzę nie napawa mnie jakims hurra optymizmem :roll:
Wiem ze to na teraz jest tak abstrakcyjne, że powinni mnie w kaftan bezpieczeństwa wsadzić :lol: ... no nic ...
Jak powiedział skazaniec : Pożyjemy - zobaczymy. :564:
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: baxik »

Romekkkk pisze:
04 kwie 2025, 15:19
o 16.00 Twoje C na gazie Baxik ?
no moze nie tak od razu
na razie mnie na zamkniecie na elach troche rozjechali le moze na otwarcie zgasze ski

ropka lki wyszly ok
ale dax gdybym mocno grał to by mnie na zamkniecie rozjechali /bo mnie nie bylo przy kompie i nie postawilem elek nizej wiec w nocy na otwarcie tyranie na dt :mrgreen: /prawie 100pipow qrwea w plecy jak na teraz :568:
wazne ze bilans i tak na plus reszte to wywalczymy po otwarciu
spoko w weekend
4800 na sp500
oj to by była gratka na elki :568: :568: :568:
ale jesli beda spadac ja na pewno juz lkami bede mocno 5tki bronił
czerwona linia to poziom wsparcia :568: miedzy 4930 a 5000 mysle ze bedzie dobry poziom obronny i nizej rynek juz nie spusci :568:
cos w koncu zakładać trzeba :p
to wykres kasowego na kontraktowym u mnie bylo zmkn,na 5097
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny :?: ani o tym pisać :!:
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

Awatar użytkownika
setka
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: setka »

przekret plandemiczno-drukarkowy ----- to se ne vrati, pod to zapakuja wytresowanych wczesniej srednio sprytnych kupujacych wlasnie, jakies tam odbicie bedzie ale teraz bedzie conajmniej rok powolnej degrendolady w dół.

navik
Maniak
Maniak

SP .
Różowe OB zrobione .
To co teraz? Trzeba próbować L ihmo :wink:
Oczywiście sl obowiązkowy :!:

Myśle ze do środy-czwartku, bo wtedy maja zacząć obowiązywać chińskie cła na USA bedzie wyciąganie tej paniki która teraz jest . Pierwszy cel dla eLek, który zakładam to 5432 , a jeżeli pokonają ten poziom to poziom 5667.
Zobaczymy czy dobrze kombinuje i czy bedzie w ogóle wyciąganie.

Zablokowany