Billion Beam pomocy

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Re: Billion Beam pomocy

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

JerzyS pisze:
03 mar 2025, 22:21
Cześć Serol...!
Nie wiem czy mnie pamiętasz... W marcu'2024 skończyłem kurs u RG i napisałem na tym forum parę peanów na jego temat. Trochę to było infantylnie głupie. Oczywiście poszedłem dalej i liznąłem temat głębiej łapiąc jeszcze parę kursów czy śledząc inne prezentacje szkoleń i sięgając po poważniejsze materiały. Pozytyw z wzięcia udziału w szkoleniu RG jest tylko w tym, że na uroczystej kolacji w Bristolu poznałem paru fajnych ludzi. Szczególnie z jednym utrzymuję stały kontakt. Obaj po czasie, w którym nadal intensywnie się szkoliliśmy (nadal to czyniąc), stwierdziliśmy że kupienie kursu Roberta to najgorzej wydane pieniądze.......

Ale zaraz ja tu o brokerze chciałem właściwie. Otóż z zamieszczonych powyżej, tylko pierwszy link dotyczy tego brokera "Billion Bean", pozostałe dwa powinieneś usnąć z czysto dziennikarskiego obowiązku :wink: .

Miałem poważne obawy co do niego. Generalnie nie za wiele w sieci można o nim coś znaleźć, a to z prostej przyczyny myślę, bo domena z jego stroną została założona bodaj w marcu 2023. No i miejsce rejestracji, dzięki czemu nie podlega on odpowiednim regulacjom itd. I do tego wszystkiego poleca go pan Robert :lol: Nie mniej jednak zostałem tam z kontem demo i czasem szlifuje obsługę platfomy cTrader, która jest Świetna. Szkoda mi porzucić cTradera i zostać na MT5. Korzystam z usług pewnego QuoMarkets, ale wciąż Meta Trader mnie irytuje. Tak już jest, że lepsze jest wrogiem dobrego. Mam wgranego robota, który próbuje nadrobić funkcjonalność cTradera na MT5, ale jest to trochę pokraczne.
Natomiast znalazłem niedawno opinie nt. Billion Bean na TrustPilocie. Proszę zerknij i ew. oceń: https://pl.trustpilot.com/review/billionbean.com

Pozdrawiam Was..
Hej
Co do trustpilot to powiem krótko można znaleźć usługi "pozytywnego" opiniowania na tym portalu że tak napiszę. Dla mnie umieszczane tam opinie to lipa i to do kwadratu. To samo Robert robi na gowork. Jak chcesz cTradera -dla realnego depo - to skorzystaj z usług IC Markets dla przykładu. Twoje słowa muszę umieścić w wątku o jego działalności aby sam Robert to przeczytał.
Dziękujemy że wróciłeś i napisałeś opinię to bardzo ważne. Dzięki takim osobom jak Ty powstaje rzetelny obraz jakości szkolenia no i jego zastosowania w praktyce.
Pozdrawiam i życzę sukcesów
"If music is dying musicians are killing it" - MP

ODPOWIEDZ