Ta forma określenia jego pomocnika już nie jest używana na forum bo została uznana jako zbyt wulgarna , zamiast nazywać go "przydupasem" nazywamy go jego "Klakierem"
Wiem że, tak naprawdę nie masz nic do Cblondyn wiec jak co to kieruj negatywne komenty w moim kierunku. Tak będzie lepiej. Ten dział jest wypełniony kilkoma wojnami gdzie Cblondyn z reguły adwersarzem tej "drugiej" strony Aktualnie nasz premier chce przeszkolić ludzi 18-65 więc może przystopuj bo znajdziemy się razem w okopach niedługo. Oczywiście minus fani lewicy:
4n3S50qd00fJzYMs.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
A teraz najlepsze Niemcy likwidują farmy wiatrowe bo nie dostaną dotacji w wysokości 15 euro centów do 1KWh... a nasz rząd w tym samym czasie ogłasza jako sukces Baltica 2, gdzie z 30 MLD 28 wyślemy na zachód. Niech ktoś z Was spróbuje bronić ten absurd "zielonej polityki klimatycznej". Zostaniemy udupieni z niestabilnym źródłem energii, które zagwarantuje nam blackouty.... dzięki Donek.
DE wind.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ta forma określenia jego pomocnika już nie jest używana na forum bo została uznana jako zbyt wulgarna , zamiast nazywać go "przydupasem" nazywamy go jego "Klakierem"
Myślałem, że tu jest hyde park ale kurwa nie...Jeden przez drugiego cytują chuj wie co i po co Dajcie linka gdzie można się pośmiać, pogadać o ciekawych sprawach ale też o dupie Maryni, a obiecuję że więcej sie tu nie pojawię