Jacek Wiśniowski kurs 1 mln
Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln
Odzyskałem kase za kurs a byłem na policji która rozłozyla ręce na szczęście UOKiK pomogl!Dziś to doświadczenie z "coachem "Jackiem nauczylo mnie że można być zwykłym dziadem w garniturze i sportowej furze!Omijać takich
-
KAZIKGAZIK
- Gaduła

Opowiedz coś więcej na przyszłość gla innych
-
Uzytkownik
- Uczestnik

Brak odpowiedzi na maile jeśli chodzi o zwrot.... W każdej sprawie długo trzeba czekać na odpowiedź od tych specjalistów
Jeśli jesteście zawiedzeni kursem MACIE 14DNI ABY WYSŁAĆ wypowiedzenie listem Poleconym za potwierdzeniem odbioru do Sukcesspeel
OD razu z Miejsca pisac do Rzecznika praw konsumenta o zaistnialej sytuacji czyli o braku reakcji ze strony Sukcespeel.Ja wysłałem dwa wypowiedzenia do Jacusia w dodatku zacząłem pisać i dzwonić do ludzi ze szkolenia,robiłem screeny listy z WhatsApp Co tam się wyrabia i jak Team Jacka traktuje ludzi!Policja oczywiście nie widzi oszukiwania .Omijajcie używania nazwisk i nazw bo Jacuś dba o swoje interesy.
OD razu z Miejsca pisac do Rzecznika praw konsumenta o zaistnialej sytuacji czyli o braku reakcji ze strony Sukcespeel.Ja wysłałem dwa wypowiedzenia do Jacusia w dodatku zacząłem pisać i dzwonić do ludzi ze szkolenia,robiłem screeny listy z WhatsApp Co tam się wyrabia i jak Team Jacka traktuje ludzi!Policja oczywiście nie widzi oszukiwania .Omijajcie używania nazwisk i nazw bo Jacuś dba o swoje interesy.
-
KAZIKGAZIK
- Gaduła

OPISZ TUTAJ WSZYSTKO CO CIE SPOTKAŁOIreneus81 pisze: 11 maja 2025, 19:47 Jeśli jesteście zawiedzeni kursem MACIE 14DNI ABY WYSŁAĆ wypowiedzenie listem Poleconym za potwierdzeniem odbioru do Sukcesspeel
Nasz "expert" i "milioner" a może już miliarder? Ma na swoim kanale włączoną opcję WESPRZYJ 
Czyli takie internetowe żebractwo
Jakie dalsze plany na rozwój kanału na rok 2026? Patronite czy buycoffee?
Czyli takie internetowe żebractwo
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.