Ty nie jestes normalnym uzytkownikiem ( dla mnie jestes gnida bez odpowiednio dobrego poczucia własnej wartości), juz ci pisałem , napisze jeszcze raz, bo może masz demencję: kultura nie pozwoliłaby mi , bedąc na twoim miejscu napisać na kogokolwiek z uzytkowników chocby najmniejszego wyrażenia, które uczestnik mógłby odebrac jako swego rodzaju obrazę lub atak . Mleko sie rozlałao, jak napisałes i tego nie odwrócisz, zachowujesz się jak niedowartosciowana gnida ( omyłkowo tylko nazywana człowiekiem). Zachowasz jeszcze twarz jak przeprosisz za to , ze naduzyłes pozycji moderatora , wprowadzasz uzytkowników w strefe dyskomfortu, ublizasz i kasujesz im posty ( które myslę- uderzaja w ciebie jak nożyce w stół )Ink. pisze: ↑02 sty 2025, 09:50Wskaż mi punkt regulaminu który zabrania mi brania udziału w dyskusji jako normalny użytkowniktantric pisze: ↑01 sty 2025, 14:29Czytaj ze zrozumieniem. Napisałem, ze moderatorowi nie przystoi cisnąć po forumowiczach. To wszystko. Jeżeli uwazasz inaczej, to zalecam wizyte gdzięś.......IntrovertedTiger pisze: ↑08 gru 2024, 22:35Można mu wiele zarzucić ale na pewno nie to że wykorzystuje funkcje moderatora w dyskusji . ale tego parcha co obraża czyjąś matkę powinno się permanentnie z Banować
FIBONACCI TEAM
Re: FIBONACCI TEAM
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
Przykro mi ale ja jestem gdzie jestem ty jesteś gdzie jesteś i każdy może uważac co chce. Przyjmując role moda nikt mi nie przysłał tajnego regulaminu lub zasad ze z wielka władza przychodzi wielka odpowiedzialność. Także jak wytykałem głupoty mając szary nick tak wytykam głupoty mając nick zielony. Głupotą która aż razi w oczy jest twoja osoba która się tutaj mądrzyła 16 lat aż w końcu została przyłapana ma tym ze jest początkująca na giełdzie. I od tego momentu wylewa się z ciebie cały jad i złość. Zrozumiałe. Przykro mi. Każdy może kliknąć w twój nick, kliknąć posty i zobaczyć twoja przemianę
A co do kasowania postów to faktycznie skasowałem dwa w których wprost obrażasz mnie lub innego użytkownika używając wulgaryzmów. Przestań wyzywać ludzi i ich obrażać a nic nie będzie kasowane. Ale odnoszę wrażenie ze na obecnym poziomie frustracji i zdenerwowania nie będziesz w stanie się powstrzymać
A co do kasowania postów to faktycznie skasowałem dwa w których wprost obrażasz mnie lub innego użytkownika używając wulgaryzmów. Przestań wyzywać ludzi i ich obrażać a nic nie będzie kasowane. Ale odnoszę wrażenie ze na obecnym poziomie frustracji i zdenerwowania nie będziesz w stanie się powstrzymać
Ku...wa, to mozna powiedziedzieć, zę jesteś tam gdzie jestes i osiagnąłeś w ten sposób sukces zyciowy, panie tuszu-teoretyku....Jak ci pocisnęli , to zamknałes japę na kilka lat i nie przyznajesz sie gdzie to świetowałes a mnie , gdy mówie prawde wyzywasz od zółtodziobów. Nie stac cie na powiedzenie prawdy o sobie....? Taki tchórz z ciebie ....? Wiem, nie wszyscey maja jaja, co niektórzy małe orzeszkiInk. pisze: ↑10 sty 2025, 22:48Przykro mi ale ja jestem gdzie jestem ty jesteś gdzie jesteś i każdy może uważac co chce. Przyjmując role moda nikt mi nie przysłał tajnego regulaminu lub zasad ze z wielka władza przychodzi wielka odpowiedzialność. Także jak wytykałem głupoty mając szary nick tak wytykam głupoty mając nick zielony. Głupotą która aż razi w oczy jest twoja osoba która się tutaj mądrzyła 16 lat aż w końcu została przyłapana ma tym ze jest początkująca na giełdzie. I od tego momentu wylewa się z ciebie cały jad i złość. Zrozumiałe. Przykro mi. Każdy może kliknąć w twój nick, kliknąć posty i zobaczyć twoja przemianę
a'propos
jezeli widziałes moje posty z tradingu z przed wielu lat, kiedy ty na gówno jeszcze "papa" wołałes to, przypomne ci ( bo z twoja demencją...) , że osiagnąłem 600% zwrotu w miesiąca, co dokumntowałem. A ty....... nawet nie mozesz pomarzyc o takim wyniku, bo twój móżdżek by go odrzucił . Jedyne, co ty mozesz udokumentować , to twoj brak dobrego poczucia własnej wartosci, po prostu w srodku jestes zgniła mogiłą a na zewnatrz, to mozesz improwizowac jak chcesz. Czyny świadcza o człowieku, nie pusta gadka. Jeżeli masz kobete to mozna jej współczuc , jezlei masz dzieci im też
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
Dobrze dobrze, niech ci tak będzie XD niestety latka noobka pozostanie tobie na wsze czasy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Po problemach z logowaniem to jest nowy profil poprzednio : Andreasgp