Mam głupie pytanie ale mnie pokonało ..
Chciałem sprawdzić nowego brokera, wybrałem IC . Zalozyłem konto, zweryfikowali dokumenty itp
Następnie wybrałem platformę MT5 , zainstalowałem ja , loguje się wybierając brokera i tu mam zonk...mianowicie w polu "login" moge tylko wpisać cyfry, nie otwiera się klawiatura z literami tylko same cyfry id 0 do 9 . O co chodzi ???
Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Re: Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Tak, ponieważ login to numer konta A żeby zalogować się na konto, najpierw musisz je otworzyć w panelu klienta IC Markets. Otrzymujesz wtedy dane (login / numer) oraz hasło do logowania (możesz zmienić na własne).Regan pisze: ↑15 mar 2024, 08:39Mam głupie pytanie ale mnie pokonało ..
Chciałem sprawdzić nowego brokera, wybrałem IC . Zalozyłem konto, zweryfikowali dokumenty itp
Następnie wybrałem platformę MT5 , zainstalowałem ja , loguje się wybierając brokera i tu mam zonk...mianowicie w polu "login" moge tylko wpisać cyfry, nie otwiera się klawiatura z literami tylko same cyfry id 0 do 9 . O co chodzi ???
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- IntrovertedTiger
- Stały bywalec
Jak dodać widgeta z myfxbook żeby był w profilu ?
https://www.myfxbook.com/members/IntrovertedTiger/introvertedtiger/11292258]
"If music is dying musicians are killing it" - MP
- IntrovertedTiger
- Stały bywalec
No jest w podpisie ale nie aktywne , jesli kliknie sie w ten obrazek to powinno przenieść na stronę dziennika z myfxbook mam racje?
https://www.myfxbook.com/members/IntrovertedTiger/introvertedtiger/11292258]