Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Re: Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Na początku swojej drogi też myślałem, że jest jakaś magiczna formuła i że programując wskaźniki ją odkryję. Jednak tajemnica, którą budują a potem sprzedają sprzedawcy marzeń w internetach to ściema. Dla początkujących polecam książkę Uniwersalne zasady spekulacji w której Brent Penfold wyjaśnia dlaczego wskaźniki to ślepy zaułek i jak należy postępować. Natomiast dla osób trochę już ogarniętych polecam Tom Hougaard Wygrywają ci, którzy potrafią przegrywać i jego działalność w sieci. Tom gra online za grubą kasę od dłuższego czasu bardzo dużo rzeczy udostępnia na swojej stronie - wszystko jest za darmo.
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.
Słuchajcie, jak wyliczę ile wynosi założony TakePofit = 6530 tzn jaki jest do tego potrzebny kalkulator?
Witam,
Mam pytanie o działanie Metatrader 5. Otworzyłam konto i po przesunięciu Stop Loss lub Take profit na wykresie (nie przez modyfikacje) i tak pojawia mi się okienko do potwierdzenia modyfikacji transakcji. To samo gdy chcę zamknąć transakcję z krzyżyka na Terminalu, również pojawia mi się okienko do potwierdzenia modyfikacji. Jak to wyłączyć? Będę wdzięczna za pomoc.
Mam pytanie o działanie Metatrader 5. Otworzyłam konto i po przesunięciu Stop Loss lub Take profit na wykresie (nie przez modyfikacje) i tak pojawia mi się okienko do potwierdzenia modyfikacji transakcji. To samo gdy chcę zamknąć transakcję z krzyżyka na Terminalu, również pojawia mi się okienko do potwierdzenia modyfikacji. Jak to wyłączyć? Będę wdzięczna za pomoc.
Cześć,
Wejdź w menu na górze
Narzędzia
Opcje
Handel
handel jednym kliknięciem / One click trading (musi być zaznaczone).
Wejdź w menu na górze

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Wystarczy znajomość matematyki i... więcej danych tj. waluta, wolumen, instrument... Musisz doprecyzować ten przykład.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Witam.
Potrzebuję informację, książkę do nauczenia, kurs lub zlecenie komuś jak zrobić proste alerty np. wyskoczy informacja/e-mail/sms po przekroczeniu chmur ichimoku.
Z góry dziękuję.
Potrzebuję informację, książkę do nauczenia, kurs lub zlecenie komuś jak zrobić proste alerty np. wyskoczy informacja/e-mail/sms po przekroczeniu chmur ichimoku.
Z góry dziękuję.
Witam, gdzie znajdę słowniczek bo nie jestem wstanie go znaleźć? z góry przepraszam za niekompetencje
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Przypadkowo skasowałem wykres z wskaznikami na platformie mt4.Patrzyłem>plik>otwórz skasowany i tam go nie ma .Mam pytanie jak go odzyskać.Bardzo proszę o pomoc.
Jeśli tam go nie ma, to prawdopodobnie pozostaje Ci dodać wykres od nowa.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu