Ink. pisze: ↑01 wrz 2024, 20:23
1. Pisałeś że istnieje i jest tego pełno tylko na zagranicznych forach. Jak się okazało że nie możesz znaleźć to najpierw udawałeś że nie rozumiesz pytania a teraz to złoty grał. No ciekawe.
Widzę że się zacietrzewiłeś na magicznym pkt. 1 nie chcę aby to transformowało w jakąś traumę wiec czas abyśmy to razem przepracowali:
Niestety nie ma magicznego linku do takich miejsc.
2. Czytałem Twoje posty o copy na telegramie, taki byłeś podekscytowany że prosiłeś o więcej i gdzieś wspominałeś że prześledziłem tysiące takich kanałów czy traderow. Reasumując to co piszesz teraz to takie samo odwracanie kota ogonem jak w punkcie 1. Przykro mi ale w mojej opinii wygląda to tak że szukasz złotego grała że ktoś będzie grał za ciebie a ty będziesz zarabiaj i szukasz już xx lat. To nie osobiste wycieczki to moje wnioski. Nie jestem w stanie inaczej zrozumieć fascynacji cooytrqdinguem na telegramie u osoby która w tym siedzi xx lat
Siedziałem kiedyś w takim projekcie, Który wymagał sprawdzenia sporej ilości rachunków pod kątem stat. Stąd ta liczba obejrzanych rachunków na myfxbook i innych. Ta osoba z TG to Tom Huggard ex JP Morgan, analityk, trader i autor książki o psychologii na FX. Co do copy tradingu ade25 podał link do farbowanego Niemca z roboforex. W czynie społecznym przeliczyłem na podstawie wzorów jak bardzo "kroi" swoich klientów broker oraz dawca sygnału i to wszystko.
Interesuje mnie jak rozwija się rynek social trading i dużo innych rzeczy dot. FX.
5. Nie ja walczyłem o czyste DT, o jakość i porządek. Ty walczyłeś latami tylko robiąc wojenki a ani razu nie zgłosiłeś posta. Ani razu nic poza tym co robisz tutaj czyli próba wmówienia że ty masz rację i znowu odwracanie kota ogonem że ty w sumie coś tam walczyłeś ale jak już powalczyłeś to teraz ja powinienem dać jakąś analizę bo już jestem dwa miesiące i w ogóle. Nic nie muszę,
Nie przesadzajmy z tymi latami. Jedyną prawdziwą wojenkę jaką tu sam rozkręciłem to wczesnym latem 2023. Tak naprawdę chyba już jest za późno aby walczyć o "czyste DT".
Oczywiście że nikt na tym forum nic nie musi. Jesteś częścią społeczności, która zajmuje się spekulacją....chyba nie wróciłeś tutaj aby ganiać "kury" Zakavena ?
Tak jak i tutaj to i wszędzie próbujesz manipulować. Przeczytaj swoje wypowiedzi odnoście punktu 1. Zobacz jak ciekawie próbujesz manipulowac, poczytaj też te swoje analizy które wrzucasz na DT, w sumie to chyba tak na odczepnego żeby nie było że nic nie robisz. Dajesz tez jakie linki do konkurów które mają co potwierdzić ? Że na FX da się zarobić ? Przecież konkursy to coś ala all in i albo się uda albo nie. Nie przedstawiają żadnej wartości odnosie strategii. Daj w sumie jeszcze z dwa linki do działów z przed 15-30 lat i git. Trzeba czasami iść do przodu a nie żyć przeszłością
W dziale DT ludzie mają gdzieś analizy walut. Nie będę pisał sam ze sobą. Ta przeszłość to coś co zdefiniowało to gdzie jestem. Miałem szczęście że spotkałem w tamtym czasie, tych konkretnych ludzi tutaj. Linki które przedstawiałem nic Ci nie mówią bo nawet się nie wysiliłeś aby w nie zerknąć i pewnie nie masz pojęcia co mówią te staty.
W konkursach biorą udział tysiące osób a wygrywa koleś grający na walutach, do tego specjalizujący się w jednej góra 2 instrumentach. Nie na gazie, ropie czy kakałku. Co to oznacza ? Wg Ciebie ci kolesie grają na "pałę"?? To przemyślana strategia a nie to co piszesz, zawłaszcza że jeden z nich wygrał nie raz.. Powinieneś zdania zaczynać od: " Wydaje mi się..."
A tak a propos manipulacji to:
1. Gdzie jest te 60% wojenek które zacząłem ?
2. "jeszcze niedawno nikt o kakale nie słyszał a teraz wszyscy w kakao, podobnie z gazem itp" - To Twoje słowa. To ja się pytam gdzie są te osoby, fora, miejsca w których "wszyscy" zajmują się GAZem i kakao ??? Może jakiś "magiczny" link ???
3 Czy w końcu znalazłeś choć jedną osobę która potwierdza ZYSKI baksika ?