ZANIM ZACZNIESZ PRZECZYTAJ by INK

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Re: ZANIM ZACZNIESZ PRZECZYTAJ by INK

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Milioner7 pisze:
07 sie 2024, 01:52
, więc widzisz tylko wykres z volumenem którego nie umiesz z interpretować , zawsze u ludzi to co nie znane wywołuje lęk
Faktycznie widok wolumenu na wykresie mnie przeraził. Do tego stopnia że nie mogłem spać przez całą noc :d
I ja naiwny myslałem, że jest oczywistym dla kogoś, że skoro proszę o pokazanie przykładu to chodzi mi o real rynek czyli tu i teraz. Ale się myliłem ;)
Bo na historii to ja moge pokazać i setke setupów które się zrealizowały ;)

Milioner7

Nieprzeczytany post autor: Milioner7 »

No to pokaż

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Chociażby
https://charts.mql5.com/40/287/eurusd-p ... rokers.png
https://charts.mql5.com/40/287/ethusd-d ... rokers.png
I całej setki szukać nie będę wybacz. Szkoda mi czasu :)
Szansa na RGRa
https://charts.mql5.com/40/287/eurusd-p ... kers-2.png
Zobaczymy jak sie skończy
Ostatnio zmieniony 07 sie 2024, 09:14 przez Cblondyn, łącznie zmieniany 1 raz.

belon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: belon »

Milioner7 pisze:
07 sie 2024, 02:03
belon pisze:
06 sie 2024, 18:20
Cblondyn pisze:
06 sie 2024, 17:50

Tak naprawde to nic nie pokazał. Wykres z wolumenem. Nic poza tym
Standardowy wskaźnik i wstawiony kawałek wykresu, żeby "pasowało".
Tutaj już tak fajnie się nie akumuluje:
akumulacja.png
"Pasuje" jak kij do twojej dupy , obejrzyj swój ss na twoim jeszcze lepiej się akumulowało . illuminati w komplecie jeszcze tylko serek666 władający gabinetem cieni cos tu powinien napisać
Nie podniecaj się tak: zwykły wskaźnik, który na innej platformie w tym samym miejscu na takich samych ustawieniach wygląda inaczej.
Tak, jak pisałem - żeby pasowało.
=====
A skrin: czym ty się popisujesz? Wyciętym tygodniem gdzie poszło? Ten twój mąż czy żona bax też coś takiego prezentował.
Już dawno nie ruszają mnie takie wrzuty - widziałem/mam lepsze:
wykres.png
Milioner7 pisze:
04 sie 2024, 00:46
5 FF MYfxbook Nigdy tam nie podpinaj działających strategii SI to filtruje później wpina to w fundusze inwestycyjne a te eksploatują to aż przestanie taka strategia działać . Te wszystkie konta na my Fxbook to zbiory danych wymagające serwerów i mocy obliczeniowych jak ktoś sądzi że ich koszt pokrywają te małe reklamki na tych stronach to jest Idiota
Normalnie geniusz... Gdyby tak faktycznie było to SI i fundusze siedziałyby u każdego broka i odstrzeliłyby moment tą twoją strategię.
A z drugiej strony co za debil ta SI, żeby rozwalać działające strategie zamiast podpiąć się po cichu i kosić kasiorę?
Aż szkoda klawiatury na te brednie.
======
I kończę temat: widać, że podniecasz się bardzo mocno bo ci zaczęło się coś spinać na FX - i z mojej strony niech ci się spina jak najdłużej bo widziałem już kilku takich kozaków, którzy nie skończyli (finansowo) najlepiej.

EOT
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Milioner7

balon tobie to jest potrzebna reedukacja i forexowa resocjalizacja . wygląda inaczej bo na MT4 masz volumen tickowy naklikany przez klientów platformy który nie nadaje sie do analizy . Po za tym to nie umiesz czytać ze zrozumieniem , napisałem jak to SI robi . łatki LGB mi tu nie próbuj przyklejać bo jest to słabe pato gnojki z podstawówki sie od pedałów wyzywają , sukcesywnie swoimi wypowiedziami zmierzasz do ich poziomu

Co do baxa jeszcze z Bankiera się smród za nim ciągnie o wklejanie tych fejkó i chyba jasne to jest że ściemnia . Tylko po co tu kolejny przytakiwacz? Jak można aferę skręcić zobaczyć kto jest kim i jeszcze sie pośmiać jak niektórzy próbują udzielać mądrych odpowiedzi na głupie pytanie . Nie mówcie że nie było fajnie były emocje hajp został mocno napompowany nikt sie nie nudził

Blondas zaznaczył i pokazał na wykresie wsparcia i opory, brawo.....

A ty Pimpek nie przysyłaj mi takich wiadomości , jedno wiem masz psychikę delikatnej kobiety jak rynek ma inne zdanie to tez go obrażasz? działa to ? może bym spróbował
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

belon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: belon »

Milioner7 pisze:
07 sie 2024, 10:40
balon tobie to jest potrzebna reedukacja i forexowa resocjalizacja . wygląda inaczej bo na MT4 masz volumen tickowy naklikany przez klientów platformy który nie nadaje sie do analizy . Po za tym to nie umiesz czytać ze zrozumieniem , napisałem jak to SI robi
Nie pisałem, że na mt4. To w temacie czytania ze zrozumieniem i SI.
Milioner7 pisze:
łatki LGB mi tu nie próbuj przyklejać bo jest to słabe pato gnojki z podstawówki sie od pedałów wyzywają , sukcesywnie swoimi wypowiedziami zmierzasz do ich poziomu
A gdzie pisałem, że ty pedał jesteś? Ale jak już zwróciłeś uwagę... no cóż... co kto lubi - nie mój problem.
=======
Kozakujesz bo coś ci tam niby wychodzi i poczytałeś o fx ale i tak wybiórcze skriny nic nie mówią o całości.
Poza tym jakoś na siłę próbujesz wszystkim udowodnić, że "zarabiasz" na fx. Po co?
Jakoś odnoszę wrażenie, że te pojedyncze, wyciągnięte z całości wyniki to jakiś twój chwilowy, lepszy okres i cały świat musi się dowiedzieć, że mamy na pokładzie następnego, forexowego debeściaka (nie pierwszy na forum i nie ostatni). Pewno globalnie grubo w dupie więc z takim "wycinkami wyników" można cię wrzucić do jednego pudełka z baxem, dadasem i innymi takimi.
========
Że ja na takich pajaców tracę czas...

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Milioner7 pisze:
Co do baxa jeszcze z Bankiera się smród za nim ciągnie o wklejanie tych fejkó i chyba jasne to jest że ściemnia . Tylko po co tu kolejny przytakiwacz? Jak można aferę skręcić zobaczyć kto jest kim i jeszcze sie pośmiać jak niektórzy próbują udzielać mądrych odpowiedzi na głupie pytanie . Nie mówcie że nie było fajnie były emocje hajp został mocno napompowany nikt sie nie nudził
Treści to już ptysiu waniliowy nie pokazałeś. Tytuł wiadomości to był clickbait.
Co ty masz w głowie ??? Stary cygan wyciągnął kijek z tyłka owinął brudną onucą a ty uwierzyłeś ze to wata cukrowa. No nie zdałeś testu ! Cóż w dobie inkluzywności pozostaje nam ścierpieć ciebie :wink:
Co to byłby za cyrk bez klauna 8)
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Milioner7

Nie opublikowałem treści twojej 'wiadomości" tylko dla tego że nie lubię kopać leżącego , w przeciwieństwie do was , juz w realu takich przerabiałem w dniu 22 października 2020 roku słynny "strajk kobiet" Tłum zgromadził się wokół kościołów z farbami w spreju ja również przyszedłem pod kościół jak i nie wielka grupa zaprawionych w boju bandziorów , ja tam nie poszedłem by bronić wiary, czy dla tego że nie zgadzałem się postulatami protestujących bo z niektórymi się zgadzałem . Po prostu ten kościół to zabytek architektury mający 400lat wpisujący się w zabytkową okolice miasta i nie pozwolę by jakieś pętaki malowały na nim błyskawice bo coś im sie nie podoba. Mamy równouprawnienie szeroko propagowane jak i walkę z sexizmem tak więc "aktywiści" dostawali z zamkniętej pięści a "aktywistki' z otwartej ale głowni prowodyrzy dostawali z lewej nogi pod prawe żebro Brutalny nokaut cios na wątrobę po którym zwijali darli się jak oszalali z bólu. Dawka determinacji i brutalnej agresji skłoniła pozostałych uczestników protestów do bardziej kulturalnego eksponowania swojego niezadowolenia.
Jak by ci przyszło strzelić z ucha lub pobiec z tym postem na komendę bo z tego rodzaju ludzi jesteś to cię panie serek informuje . ze zostałem wtedy zidentyfikowany wszelkie zarzuty wobec mnie i nie tylko zostały oddalone bo to ja broniłem mienia przed dewastacją wandali.

Możesz i 500 lotów zagrać ale to się nie liczy i nie robi z ciebie tradera , liczy się tylko to ile dolarów masz na koniec miesiąca a nie jak i jakim lotem to ugrałeś Chcesz pozować na ofiarę ? ok to weź się może przybij do krzyża ale qurwa.. nie ubliżaj!

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Milioner7 pisze:
07 sie 2024, 22:04
Po prostu ten kościół to zabytek architektury mający 400lat wpisujący się w zabytkową okolice miasta i nie pozwolę by jakieś pętaki malowały na nim błyskawice bo coś im sie nie podoba. Mamy równouprawnienie szeroko propagowane jak i walkę z sexizmem tak więc "aktywiści" dostawali z zamkniętej pięści a "aktywistki' z otwartej ale głowni prowodyrzy dostawali z lewej nogi pod prawe żebro Brutalny nokaut cios na wątrobę po którym zwijali darli się jak oszalali z bólu. Dawka determinacji i brutalnej agresji skłoniła pozostałych uczestników protestów do bardziej kulturalnego eksponowania swojego niezadowolenia.
A wiec mówisz że lubisz zabytki, bicie kobiet oraz pouczanie nas. Kończymy z tym ptysiem waniliowym od dzisiaj będziesz miał nowy nick:
ALGIERSKI PRZEWODNIK
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Milioner7

Nie uderzaj w taki tani populizm , jak policja ochrania jakiś obiekt/osobę to otacza go kordonem bezpieczeństwa i wszystkie osoby usiłujące sforsować tę strefę dostają gazem/pałą i nie ma kwestii czy policjanci to lubią ani podziału na płeć , przekraczasz linię dostajesz pałą . Stwierdziłeś nie wiem na jakiej podstawie że wszyscy Algierczycy bija baby ? jakiś Algierczyk mógł by powiedzieć że wszyscy Polacy to alkoholicy bo piją wódkę . Ja was pouczałem :D ? wy pouczaliście baxa no i udało sie wam i nie pisz tu pod publikę bo jej zwyczajnie niema tu nikt tego nie czyta , jedyne co czytali to DT ale po wprowadzeniu nowych standardów przez moderatora i tam nie wiele jest do czytania

ODPOWIEDZ