Milioner7 pisze: ↑07 sie 2024, 02:03
belon pisze: ↑06 sie 2024, 18:20
Cblondyn pisze: ↑06 sie 2024, 17:50
Tak naprawde to nic nie pokazał. Wykres z wolumenem. Nic poza tym
Standardowy wskaźnik i wstawiony kawałek wykresu, żeby "pasowało".
Tutaj już tak fajnie się nie akumuluje:
akumulacja.png
"Pasuje" jak kij do twojej dupy , obejrzyj swój ss na twoim jeszcze lepiej się akumulowało . illuminati w komplecie jeszcze tylko serek666 władający gabinetem cieni cos tu powinien napisać
Nie podniecaj się tak: zwykły wskaźnik, który na innej platformie w tym samym miejscu na takich samych ustawieniach wygląda inaczej.
Tak, jak pisałem - żeby pasowało.
=====
A skrin: czym ty się popisujesz? Wyciętym tygodniem gdzie poszło? Ten twój mąż czy żona bax też coś takiego prezentował.
Już dawno nie ruszają mnie takie wrzuty - widziałem/mam lepsze:
wykres.png
Milioner7 pisze: ↑04 sie 2024, 00:46
5 FF MYfxbook Nigdy tam nie podpinaj działających strategii SI to filtruje później wpina to w fundusze inwestycyjne a te eksploatują to aż przestanie taka strategia działać . Te wszystkie konta na my Fxbook to zbiory danych wymagające serwerów i mocy obliczeniowych jak ktoś sądzi że ich koszt pokrywają te małe reklamki na tych stronach to jest Idiota
Normalnie geniusz... Gdyby tak faktycznie było to SI i fundusze siedziałyby u każdego broka i odstrzeliłyby moment tą twoją strategię.
A z drugiej strony co za debil ta SI, żeby rozwalać działające strategie zamiast podpiąć się po cichu i kosić kasiorę?
Aż szkoda klawiatury na te brednie.
======
I kończę temat: widać, że podniecasz się bardzo mocno bo ci zaczęło się coś spinać na FX - i z mojej strony niech ci się spina jak najdłużej bo widziałem już kilku takich kozaków, którzy nie skończyli (finansowo) najlepiej.
EOT
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.