Kijowo zapamiętujesz. Z żabą miałem jedną, dosyć krótką wymianę zdań bez większej spiny, którą (się zdziwisz) rozpoczął żaba. I nic więcej.zakaven pisze: ↑02 sie 2024, 22:56zakaven pisze: ↑
14 lip 2024, 20:33
...
A to o baxoidiotach czytałeś?
Jak jestem "nabijaczem" postów to bardzo wyrywkowo czytasz to forum.
=====
BTW: 1300 moich postów przez 14 lat do 7600 postów baxa przez 2 lata...
Nabijacz... Jprd...
=====
A żabę dojechał (i nie tylko jego) na tym forum dadas, więc weź "niepierdol" i doczytaj...
=====
I tak z ciekawości przejrzałem twoje posty panie z od 2022 - no fakt... żadne gówno - same analizy...
Nie mogę zacytować Twojego postu, więc go skopiowałem, ufam iż nie jest to wbrew regułom regulaminu działu DT.
Belon, zapamiętałem Cię jako tego, który wiecznie się przy..lał do żaby... w zasadzie o wszystko co tamten napisał. Nie jestem jego fanem ale swoje odsiedział, przed monitorem, za co go uważam.
Jestem przekonany, że za duży jesteś abym Ci tłumaczył gdzie możesz znaleźć prawdziwą anal lizę, na mnie nie licz.
P.S.
I na pewno wiesz, że z darmowymi anal lizami jest jak z darmowymi obiadami
Wysil się trochę i poczytaj, wszystkie posty są dostępne.
BTW: jeżeli miałbym liczyć na jakieś info od ciebie... chyba sam nie czytasz tego co wrzucasz na forum.
Starasz się niby być zabawnym ale pierdolisz jak potłuczony... I tak jak pisałem: w temacie analiz od ciebie NIC. Zero. To skąd pomysł, że ja od ciebie jakiekolwiek informacje...
Więc weź "niepierdol" uśmiechnij się i żyj...