DayTrading: Piątek 02.08.2024

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Re: DayTrading: Piątek 02.08.2024

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Zamiast screenów zgłaszaj posty bo widzisz je ale jednocześnie nic z tym nie robisz i ciągle mówisz żeby był porządek na forum eot

Awatar użytkownika
setka
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: setka »

No to docenili dolarka, cała para poszła w p-du.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Czy to już się zaczęła recesja czy to była korekta ? Jak pójdzie w górę to będziemy ten spadek pamiętać jako książkową korektę 1:1 na sp, jak pójdzie w dół będziemy to pamietac jako początek recesji, co się nie wydarzy wszyscy będą patrzeć na wykres u mówić jakie to było oczywiste XD

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

Nie pójdzie w górę. Nie na nowe ATH . Ihmo
Tzn jakieś tam odreagowanie w poniedziałek/ wtorek pewnie zrobią żeby zrobić knota od góry na kolejnej świecy W1. Mogą podejść w okolice 5450 max ( no moze nawet do 5524 , ale to juz byłaby super okazja do wejścia w s )
a potem jazda w dol i kolejną świecę W1 spadkową wyrysują - tak myśle . Dzis juz fajerwerków nie ma sie co spodziewać raczej , bo W1 wyglada dość przyzwoicie czyli nie jest jakims „potworem”, widać ładnie ze pod kontrolą wszystko mają i nie ma paniki . Sma100 na D1 „trzyma” ( ale trochę popuszcza w gacie ) cenę, wiec pozornie moze sie wydawać ze sytuacja opanowana ....
Myśle , że szambo dopiero wybije ... średnie na H4 ( sma100 i sma200) lada chwila sie przetną i wyrysują ładny „krzyżyk” i jazda w dol .
Tak samo było ze średnimi na nasdaqu, podbili ładnie na koniec miesiąca ( krzyżyk juz był ) po czym pięknie runęło wszystko w przepaść , idąc tym tropem podobnej sytuacji odnośnie średnich i korekty spodziewam sie na sp .
Czyli korekta spadków, krzyżyk na średnich i jazda w przepaść na 5209 ( D1 ) ..... albo ... wariant drugi mniej prawdopodobny - jazda w dol bez korekty :p

Edit. No i połamaliśmy moją czarna kreskę :shock: ..... to juz jest amen w pacierzu :lol:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 02 sie 2024, 22:00 przez navik, łącznie zmieniany 2 razy.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Ja obstawiam jednak dalsze wzrosty, duble top lub LH przed wrześniowa obniżka i jazda bez trzymanki w październiku. Ostatnie recesję i spadki występowały po obniżce a nie przed, myślę że teraz będzie tak samo bo obniżka to nic innego jak sygnał dla rynków że z gospodarka nie jest najlepiej. No i przede wszystkim trzeba wyleszcyc wszystkich z S XD

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zakaven »

Co to się stanęło? Kak eta? Tylko trzy strony...no nie, nie tak być nie może :D
A... baxik się obraził, matuchno przenajświętsza.

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zakaven »

zakaven pisze: ↑
14 lip 2024, 20:33
...

A to o baxoidiotach czytałeś?
Jak jestem "nabijaczem" postów to bardzo wyrywkowo czytasz to forum.
=====
BTW: 1300 moich postów przez 14 lat do 7600 postów baxa przez 2 lata...
Nabijacz... Jprd...
=====
A żabę dojechał (i nie tylko jego) na tym forum dadas, więc weź "niepierdol" i doczytaj...
=====
I tak z ciekawości przejrzałem twoje posty panie z od 2022 - no fakt... żadne gówno - same analizy...

Nie mogę zacytować Twojego postu, więc go skopiowałem, ufam iż nie jest to wbrew regułom regulaminu działu DT.
Belon, zapamiętałem Cię jako tego, który wiecznie się przy..lał do żaby... w zasadzie o wszystko co tamten napisał. Nie jestem jego fanem ale swoje odsiedział, przed monitorem, za co go uważam.
Jestem przekonany, że za duży jesteś abym Ci tłumaczył gdzie możesz znaleźć prawdziwą anal lizę, na mnie nie licz. :563:
P.S.
I na pewno wiesz, że z darmowymi anal lizami jest jak z darmowymi obiadami :)

Awatar użytkownika
setka
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: setka »

i znowu lepiej bylo mniec CHF niz $.

Milioner7

Nieprzeczytany post autor: Milioner7 »

Bax jest na urlopie , wiem bo się z nim w Białoruskiej ambasadzie widziałem , W senatorium w Ciechocinku jest ZUS go tam wysłał ale za resztę to sam sobie płaci wszystko jak chce jechać to rezerwuaru żubrów by je pooglądać i profesjonalną panią co mu podstawia i odstawia basen i inne udogodnienia świadczy sam opłacił niby drogo to wychodzi ale tak jak 5K PLN na dzień robi to ma 1 585 000 na rok to wszystkiego nie wyda, wiem bo sam teraz na urlopie byłem a tu nie zaglądałem bo jakieś awantury były.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

zakaven pisze:
02 sie 2024, 22:56
zakaven pisze:
A to o baxoidiotach czytałeś?
Jak jestem "nabijaczem" postów to bardzo wyrywkowo czytasz to forum.
=====
BTW: 1300 moich postów przez 14 lat do 7600 postów baxa przez 2 lata...
Nabijacz... Jprd...
=====
A żabę dojechał (i nie tylko jego) na tym forum dadas, więc weź "niepierdol" i doczytaj...
Kiedyś był tu niejaki Kerimb, ktoś pamięta zawodnika ? Ten to wojenki kręcil. Był banowany wiele razy, zmieniał konta aby znów zostać zbanowany. Mądrzył się co nie miara z ludźmi co naprawdę o fx mieli pojęcie.
Nie zawsze wiadomo co jest pomiędzy użytkownikami... początek miłości i nienawiści wygląda podobnie. A jeżeli kłócą się o rynkowe sprawy to zawsze jest historia postów, która rozsądzi kto miał racje 8)
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Zablokowany