DayTrading: Piątek 19.07.2024
Re: DayTrading: Piątek 19.07.2024
Ponadto na W1 formacja gwiazdy wieczornej na nygusie zwiastuje raczej kierunek na południe.
Jak najbardziej jestem nastawiony prospadkowo i uważam podobnie jak Ty , że kierunek jest w dol.
Zresztą ostatnia świeca W1 nie pozostawia złudzeń. Dla mnie kierunek główny jest oczywiście w dol .
Zakładam tylko jakaś korektę tych spadkow które były w zeszłym tygodniu , bo nie sądze żeby indeks ( jakikolwiek) leciał non stop w dol .
Świece W1 traktuje jako sygnał spadkowy i tutaj nie mam nawet cienia watpliwości ze bedzie jazda w dol .
Ale cofka sie należy i teraz pytanie do ilu to cofnięcie zrobią ? Ja zakładam 20059 i tam decyzja czy w dol czy moze jeszcze wyżej na 20261.
To bedzie tylko korekta świecy tygodniowej

Oczywiście mogę byc w błędzie .
Pozycji nie mam żadnej na teraz . Kierunek główny to S .
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Ostatnim razem, gdy kandydat w wyborach prezydenckich w USA zrezygnował z kandydowania był rok 1968 (Lyndon Johnson). Też komunikat był w niedzielę a w poniedziałek SP500 wzrósł o 2.5%. Dobrze, że mam elki z piątku
Raczej wzrośnie bo spadki były mocne a korekty jako takiej brak i trump i tak ma pewne zwycięstwo więc raczej nie łączył bym rezygnacji z jutrzejszymi wzrostami
nygus m30
i minutki
jesli ska to chyba z okolic 23fb dopiero lub z czerwonej linii
dax
stoja podobnie tez z boku

jesli ska to chyba z okolic 23fb dopiero lub z czerwonej linii
dax
stoja podobnie tez z boku

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę