DayTrading: Piątek 19.07.2024
Re: DayTrading: Piątek 19.07.2024
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

Chyba nie bardzo sie rozumiemy. Jak dobrze policzyłeś powinien miec w tym przypadku co najmniej 26:1 gdyby taki istniał. Natomiast gdyby miał 500:1 nie musiał otwierac all in. Im wyższy lewar od brokera tym mniejszy depozyt zabezpieczający.
Zmieniasz temat bo matematyka trudna. Nie ważne jaki miał finalnie lewar skoro podał wielkość lota i przedział czasowy to wiem jakie ma depo i jakiego lewara użył w tej transakcji. Ty nie widziałeś że można to policzyć pokazując że mimo iż upłynęło 15 lat to ty dalej jesteś w lesie. Już wiem skąd taka kłótnia o AT, dalej brodzisz w podstawach. Kumasz problem ? W branży gdzie matematyka to wręcz podstawa ty masz z nią problemCblondyn pisze: ↑19 lip 2024, 15:32Chyba nie bardzo sie rozumiemy. Jak dobrze policzyłeś powinien miec w tym przypadku co najmniej 26:1 gdyby taki istniał. Natomiast gdyby miał 500:1 nie musiał otwierac all in. Im wyższy lewar od brokera tym mniejszy depozyt zabezpieczający.
Ale jak go pytałem to wielkośc lota podał dopiero poźniej. Zobacz chronologie postówInk. pisze: ↑19 lip 2024, 15:35Nie ważne jaki lewar jak podał wielkość lota i przedział czasowy to wiem jakie ma depo.

Co do matematyki to wymagana jest w moim wyuczonym zawodzie .
Dopiero później mnie skorygowałeś że nie można policzyć depo znając już wielkość Lota. Przykro mi ale znów się wygłupiłeś
Masz swoją chronologię XD cytujesz mnie po tym jak podał wielkość lota szkoda tylko że wyciąłeś jego część gdzie ta wielkość Lota była XD czy ty zawsze musisz coś wymyślać ? Drugi temat i drugi raz kłamiesz aby było że masz rację. Trochę żenujące
arek
dax
dzis piatek
moga podciagac
dax
dzis piatek

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2024, 15:44 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
ani o tym pisać

To taka drobna uwaga. 0,1 lota w Tickmill to zupełnie inna pozycja w XTB czy chociażby w Alior Bank. Chcesz zobaczyć?
Bez znaczenia, twój argument jak masz wyżej dotyczył dźwigni nie brokera. Napisałeś że jak ma inna dźwignię to nie poznam depo. Znów probojesz się wybielić i manipulować mimo że się wygłupiłeś kolejny raz.Cblondyn pisze: ↑19 lip 2024, 15:44To taka drobna uwaga. 0,1 lota w Tickmill to zupełnie inna pozycja w XTB czy chociażby w Alior Bank. Chcesz zobaczyć?
bo albo przeliczaja te 0,1 lot na dolce albo na edka lub np funta
dzwignia przede wszystkim
dzwignia przede wszystkim
ani o tym pisać