DayTrading: Poniedziałek 15.07.2024
Re: DayTrading: Poniedziałek 15.07.2024
smieszny jestes ha ha haaaaaaa
słow moich szkoda by takie obrazki i oceny ciagłe tłumaczyc
pokaz te o 60pipsow przestrzelone pozycje na edku a nie przeskakuj pokazujac lki z tradingu w srodku na gazie
słow moich szkoda by takie obrazki i oceny ciagłe tłumaczyc
pokaz te o 60pipsow przestrzelone pozycje na edku a nie przeskakuj pokazujac lki z tradingu w srodku na gazie
Ostatnio zmieniony 15 lip 2024, 16:51 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

Dobrze że moderator przywołał cię do porządku i usunął twój post pełen hejtu
Podejrzewam ze jeszcze kilka takich wybryków i zostaniesz wyrzucony z banem jak Dadas
Grzecznie cię proszę odczep się już ode mnie
Jeśli ty nie rozumiesz że SL to nieodłączna część tradingu i wyśmiewasz się z tego to naprawdę jesteś niogar , co do tych kilku pipsów tyle wystarczy lewar zrobi robote
Edek L z dedykacja dla Serola

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
milionerMilioner7 pisze: ↑15 lip 2024, 16:50Dobrze że moderator przywołał cię do porządku i usunął twój post pełen hejtuPodejrzewam ze jeszcze kilka takich wybryków i zostaniesz wyrzucony z banem jak Dadas
Jeśli ty nie rozumiesz że SL to nieodłączna część tradingu i wyśmiewasz się z tego to naprawdę jesteś niogar , co do tych kilku pipsów tyle wystarczy lewar zrobi robote
wchodzisz na wykrzyknik u niego zglaszasz go jak obraza i znika na tydzien albo na 3 dni
ani o tym pisać

A ty jesteś po prostu DEMO.
Dla wszystkich co nie maja zielonego pojęcia o Trading DEMO właśnie wkleił screen Lonngów na 3M - POD PRĄD. Przełączcie sobie GAZ na D1 - H4 i co tam widać spada czy rośnie ?? To się nazywa "łapanie spadających noży" raz się uda raz nie dzisiaj już drugi raz próbujesz

"If music is dying musicians are killing it" - MP
No moderator usunął mu post bo się w nim awanturował , nic mu nie wyjaśnisz bo wpadł w jakiś stan psychotyczny rozpiera go agresja emocjonalna. Najlepiej jak by zniknął na zawsze i pogodził się z tym że nie umie zarabiac
on bo ty tego nie wiesz nie ma pojecia o tradingu bo po prostu nie pozycjonuje
moze postawi z raz na miesiac pozycyjke na funcie bo sie chwalił i nic wiecej
nie rozumie ze na dt to sie czasem 50 pozycji stawia albo wiecej /jednego dnia:idea:
u mnie miesieczny statm, z dt to jest 500-1000 pozycji teraz gdy w sumie pozycjonuje 4dni robocze

kakao
lka bp robie ski 0,5ktr gra
Ostatnio zmieniony 15 lip 2024, 17:32 przez baxik, łącznie zmieniany 2 razy.
ani o tym pisać

Ta raz na miesiąc sobie 00.1 otworzy
A jest tak dlatego że rynek zwichrował mu psychikę złamał go i odebrał mu pieniądze które miał na życie, teraz jest Tradingowym inwalidą strach i dotkliwe porażki z przeszłości nie pozwalają mu otwierać pozycji na DT i nie rozumie tego że można mieć kilka SL z rzędu , strategia daje sygnał to się wchodzi poprzednie trejdy nie maja juz nic wspólnego z nowa pozycją
Edek TP

Edek TP
Ostatnio zmieniony 15 lip 2024, 17:25 przez Milioner7, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziękuję ci M7 za te 3 zarobione pipsy. Z tego co widzę miotasz się jak senior DEMO... chcę powiedzieć ze jesteś godnym następca. Odejdź na journal tam sobie pisz co chcesz... a jak ci się nie podoba to wracaj do mieszania betonu. Do "pełen hejtu" było b. dalekoMilioner7 pisze: ↑15 lip 2024, 16:50Dobrze że moderator przywołał cię do porządku i usunął twój post pełen hejtuPodejrzewam ze jeszcze kilka takich wybryków i zostaniesz wyrzucony z banem jak Dadas

Widzę że rzuciłeś wnuczkowi poradą ze swojego skarbczyka DEMO tradera...

"If music is dying musicians are killing it" - MP
pisalem ci bys zbytnio się w te ich gadki nie wdawał bo cię zjedzą tu żywcemMilioner7 pisze: ↑15 lip 2024, 17:15Ta raz na miesiąc sobie 00.1 otworzyA jest tak dlatego że rynek zwichrował mu psychikę złamał go i odebrał mu pieniądze które miał na życie, teraz jest Tradingowym inwalidą strach i dotkliwe porażki z przeszłości nie pozwalają mu otwierać pozycji na DT i nie rozumie tego że można mieć kilka SL z rzędu , strategia daje sygnał to się wchodzi poprzednie trejdy nie maja juz nic wspólnego z nowa pozycją
niczego cie bie nauczą a tylko beda ci pokazywac jacy z nich szpece od ujadania pap
ani o tym pisać