DayTrading: Poniedziałek 15.07.2024

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Milioner7

Re: DayTrading: Poniedziałek 15.07.2024

Nieprzeczytany post autor: Milioner7 »

No kończę juz z nimi te przepychanki bo oni są z tych co głową przebijają mury :D
Wklejasz takiemu zagranie z realnego konta w czasie rzeczywistym by zobaczył gamoń gdzie się wchodzi a gdzie wychodzi to jeszcze problem ze pipsów mało :d spokojnie mi wystarczy . To tak zawsze jest jak chcesz dobrze to będą chcieli cię wyjebac poniżyć i zmieszać z błotem .

Milioner7

Ink. pisze:
15 lip 2024, 17:31
Milioner7 pisze:
15 lip 2024, 16:50
ty nie rozumiesz że SL to nieodłączna część tradingu i wyśmiewasz się z tego to naprawdę jesteś niogar , co do tych kilku pipsów tyle wystarczy lewar zrobi robote

Edek L z dedykacja dla Serola
Akurat SL to bardziej przeszkadza niż pomaga w tradingu
Czemu tak sądzisz?

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

baxik pisze:
15 lip 2024, 17:22
pisalem ci bys zbytnio się w te ich gadki nie wdawał bo cię zjedzą tu żywcem
niczego cie bie nauczą a tylko beda ci pokazywac jacy z nich szpece od ujadania pap
Nie znam sią na GAZie.............. ale czy mi sie wydaje czy rynek właśnie "zjada żywcem" twoje longi DEMO ???
"trade what you see... "
"If music is dying musicians are killing it" - MP

belon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: belon »

Milioner7 pisze:
15 lip 2024, 16:02
Mi nie zależy by tu komuś cos udowadniać , założenie było takie robię konto publikuje zagrania , wymieniam sie opiniami z innymi traderami
A na jakie opinie chcesz się wymieniać?
Grasz na m1, gdzie w momencie publikacji skrina jest już dawno po ptakach, jeszcze żeby to były twoje patenty na sygnały do wejść ale śmigasz na kupionej w necie za parę pln strategii (czyli cudzych pomysłach). To co to za opinie masz na myśli?

Awatar użytkownika
spiter
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: spiter »

A kakao zapieprza. Jeszcze trochę i poziomy Navika na solidne S. Mnie z L wyleszczyli z małym zyskiem

Milioner7

belon pisze:
15 lip 2024, 17:41
Milioner7 pisze:
15 lip 2024, 16:02
Mi nie zależy by tu komuś cos udowadniać , założenie było takie robię konto publikuje zagrania , wymieniam sie opiniami z innymi traderami
A na jakie opinie chcesz się wymieniać?
Grasz na m1, gdzie w momencie publikacji skrina jest już dawno po ptakach, jeszcze żeby to były twoje patenty na sygnały do wejść ale śmigasz na kupionej w necie za parę pln strategii (czyli cudzych pomysłach). To co to za opinie masz na myśli?
Jak w necie sa działające strategie za parę zł to sobie taką kup :D :D :D w monecie publikacji kilka świec przeleci bo ss trzeba zrobić wkleić opisać ale najdłużej to schodzi z dementowanie tych waszych głupot
Ostatnio zmieniony 15 lip 2024, 17:50 przez Milioner7, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Milioner7 pisze:
15 lip 2024, 17:34
Ink. pisze:
15 lip 2024, 17:31
Milioner7 pisze:
15 lip 2024, 16:50
ty nie rozumiesz że SL to nieodłączna część tradingu i wyśmiewasz się z tego to naprawdę jesteś niogar , co do tych kilku pipsów tyle wystarczy lewar zrobi robote

Edek L z dedykacja dla Serola
Akurat SL to bardziej przeszkadza niż pomaga w tradingu

Czemu tak sądzisz?
Bo po co SL ? SL to zamknięcie pozycji po najgorszej akceptowalnej nas cenie. Dlaczego na FX jest niezbędny gdzie cena buja max 2-3% a na akcjach dziś miota czasami po 10-30% SL jest zbędny ?

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: baxik »

kakao cd
2ktr ski
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny :?: ani o tym pisać :!:
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Milioner7 pisze:
15 lip 2024, 17:32
No kończę juz z nimi te przepychanki bo oni są z tych co głową przebijają mury :D
Wklejasz takiemu zagranie z realnego konta w czasie rzeczywistym by zobaczył gamoń gdzie się wchodzi a gdzie wychodzi to jeszcze problem ze pipsów mało :d spokojnie mi wystarczy . To tak zawsze jest jak chcesz dobrze to będą chcieli cię wyjebac poniżyć i zmieszać z błotem .
Byłeś rano na nogach nie wiedziałeś co rynek zrobi "poszedłeś' na UJ a trzeba było na EUR/USD. Później robisz jakiś revenge trading na BTC skubiesz po kilka pips - wychodząc przedwcześnie.
Potem wracasz na E/U i dajesz longi co słusznie tyle ze kilka pips pod oporem. To jest Chaos trading. Nic nie planujesz. Mamy bić brawo za takie coś ? CO tak naprawdę jest nikomu nie potrzebne. Jak jesteś pierwszy raz na forum to może przystopuj, więcej pokory - wyjdzie ci na dobre.
A ty chwytasz za rączkę Demo seniora i wydaje ci się ze tworzycie jakąś jakość - nic bardziej mylnego.

A DEMO teraz się modli aby GAZ odbił bo tańczy na wsparciu... aby mógł się pomądrzyć :lol:
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Milioner7

Już w Niedziele był podobny temat, Dlatego że na rynku możesz kontrolować tylko siebie i swoją stratę, jak masz swoja przetestowana strategie nie taką za parę zł z neta jak ma Beton ,to liczba max strat jest ci znana jesli zostanie przekroczona wtedy trzeba strategie zatrzymać i zoptymalizować

Zablokowany