DayTrading: Piątek 12.07.2024
Re: DayTrading: Piątek 12.07.2024
Naprawdę dziwne wnioski wyciągasz, a to wynika z tego że nie masz strategii lub masz ją nie przetestowaną , każda strategia ma serie zysków jak i strat i po to się je testuje na demo by wiedzieć jaka może być maksymalna ilość strat z rzędu , jeśli liczba strat przekroczy poziom z testów stopujesz strategie i ja optymalizujesz . A to że zrobiłeś "jedno walnięcie" to tylko twoja wina bo nie potrafiłeś odejść od stołu jak karta ci nie szła , chciałeś się odegrać i słusznie trzeba odrabiać straty tylko trzeba umieć odejść od stołu i poczekać aż rynek przetasuje karty 

Jeszcze jedno ci powiem panie EZA forex jest jak Poker , a jak grają profesjonaliści w pokerze? zwiększają stawkę gdy PRAWDOPODOBIEŃSTWO
wygranej jest po ich stronie co nie oznacza że wchodzą ALL IN jesli kilka razy z rzędu przegrałeś delikatnie podnosisz stawkę by szybciej odrobić straty , całe filozofia MM , po burzy zawsze wychodzi słońce
a ty nie rozumiesz statystyki , ta od brokerów to jest dobra by się nią podetrzeć tyłek
wygranej jest po ich stronie co nie oznacza że wchodzą ALL IN jesli kilka razy z rzędu przegrałeś delikatnie podnosisz stawkę by szybciej odrobić straty , całe filozofia MM , po burzy zawsze wychodzi słońce

BTC L grubasy raczej o tej porze śpią na jachtach dla tego ładnie AT działa w weekendy. Co do "ogórka" Dadasa pamiętam jak mówił że jesli jego strategia by handlowała sama to miła by 100% skuteczności
a że on ja handlował to miała 0

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nigdy nie graj 0.15 w jednej pozycji podziel to na 3 . 0.10 można zamknąć w zysku a 0.5 puścić niech rynek robi z nią co chce
Pierun jebnoł, jak go zobaczysz zacznij odliczanie, w monecie w którym usłyszysz grzmot zatrzymaj odliczanie na cyfrze , cyfra wskaże w jakiej odległości jest epicentrum burzy w kilometrach od twojego miejsca zamieszkania
OD 17:31 czyli od ostatniego Shorta który był przeciw trendowi i był stratny wstrzymałem się z tradingiem do momentu aż rynek da sygnał L i to się opłaciło . To tak jak z kupą chciało by się ja zrobić wtedy gdy się chce ale nie można jej zrobić w centrum miasta , chyba ide spać dość dużo samolotów dziś zestrzeliłem
Starczy na dziś bo na finał meczu EURO nie wstanę stawiam na Hiszpanie
Cukierki albo psikus, jebane szklane sufity
- Eze Trader
- Gaduła
DobreMilioner7 pisze: ↑14 lip 2024, 04:27Jeszcze jedno ci powiem panie EZA forex jest jak Poker , a jak grają profesjonaliści w pokerze? zwiększają stawkę gdy PRAWDOPODOBIEŃSTWO
wygranej jest po ich stronie co nie oznacza że wchodzą ALL IN jesli kilka razy z rzędu przegrałeś delikatnie podnosisz stawkę by szybciej odrobić straty , całe filozofia MM , po burzy zawsze wychodzi słońcea ty nie rozumiesz statystyki , ta od brokerów to jest dobra by się nią podetrzeć tyłek

to moze cos sensownego na poniedzialek
nie gram bitco
milion
ale czy choc wiesz dlaczego mocniej spadl
to raz i dlaczego jeszcze spadac moze
lub ktos ze specow wie
bo ja nie gram tego ale wiem
bo wiedza to podstawa zarabiania
xxxxxxx
gra w pokera ma spore podobienstwo fo fx
majac duze depo spec gra przykladnie zaś all -inn robi wtedy gdy ma małe depo majac nawet tylko jedna wysoka pare na otwarciu
o dzieleniu pozycji przy wejsci
pisalem o tym tyle razy ze to juz nudne
a dwa to moze ropka
jakos tak
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
i kolejne kłamstwo
wejdz sobie szpecu za dychę /kliknij na jakikolwiek wykres nawet 10 razy zobaczysz o ile sie napis przejrzano zwiekszy /o 1/
i bardzo mylna jest statystyka z ta srednia 1k rocznie
2022
https://forexclub.pl/wyniki-traderow-na ... aport-knf/
17k to na pewno nie 10k
zas co do pokazywania realnego konta ja tu ze 100 razy pisze to chory pomysł dawac sie namierzyc
no chyba ze robi to ktos kto za przeproszeniem gwno ma do stracenia
i kolejne glupoty
brak slki na dt rozumiem ale na weekend czy przed jakims bardzo waznym info
to kolejna głupota
male depo slka musi byc i to samo duze pozycje nawet przy duzym depo obowiazkowo sl /istotna jest jej wielkosc
bo na kazdym walorze od czasu do czasu zdarzaja sie taka szulernia jak na szwajcarze czy na kakao z 3 na 11
bo wtedy nawet stosowanie hedge gwno daje
to moze nygus
brak wyraznego kierunku na dt /tak uwazam
poz na ropie
nie gram bitco
milion

ale czy choc wiesz dlaczego mocniej spadl

bo ja nie gram tego ale wiem

xxxxxxx
gra w pokera ma spore podobienstwo fo fx
majac duze depo spec gra przykladnie zaś all -inn robi wtedy gdy ma małe depo majac nawet tylko jedna wysoka pare na otwarciu
o dzieleniu pozycji przy wejsci

a dwa to moze ropka
jakos tak
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
i kolejne kłamstwo
wejdz sobie szpecu za dychę /kliknij na jakikolwiek wykres nawet 10 razy zobaczysz o ile sie napis przejrzano zwiekszy /o 1/
i bardzo mylna jest statystyka z ta srednia 1k rocznie
2022
https://forexclub.pl/wyniki-traderow-na ... aport-knf/
17k to na pewno nie 10k
zas co do pokazywania realnego konta ja tu ze 100 razy pisze to chory pomysł dawac sie namierzyc

no chyba ze robi to ktos kto za przeproszeniem gwno ma do stracenia
i kolejne glupoty
brak slki na dt rozumiem ale na weekend czy przed jakims bardzo waznym info

male depo slka musi byc i to samo duze pozycje nawet przy duzym depo obowiazkowo sl /istotna jest jej wielkosc

bo na kazdym walorze od czasu do czasu zdarzaja sie taka szulernia jak na szwajcarze czy na kakao z 3 na 11
bo wtedy nawet stosowanie hedge gwno daje
to moze nygus
brak wyraznego kierunku na dt /tak uwazam
poz na ropie
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę