Bardzo mało, niestety to jedna z tych co trzeba czytaćSEROL666 pisze: ↑12 lip 2024, 17:41Tak to prawda potrzebne jest wieloletnia praktyka. Ile ma stron ? Są obrazki ?Eze Trader pisze: ↑12 lip 2024, 17:37
Nie, napisałem tylko książkę, szkolenia są do d bo nikogo nie nauczysz tradowac w miesiąc. Na to trzeba lat. Ale kup i daj znać czy dobra no to moja pierwsza XD
DayTrading: Piątek 12.07.2024
- Eze Trader
- Gaduła
Re: DayTrading: Piątek 12.07.2024
Bardzo mało, niestety to jedna z tych co trzeba czytaćEze Trader pisze: ↑12 lip 2024, 17:43Tak to prawda potrzebne jest wieloletnia praktyka. Ile ma stron ? Są obrazki ?
[/quote]
To co tam umieściłeś... jakiś zwarty system transakcyjny ? Czy to garść porad ? Jakiś konkretny rynek omawiasz czy ogólnie podejście do inwestowania ? Czy może tradingu ? W jakiej perspektywie ?
"If music is dying musicians are killing it" - MP
A, to niby ja teraz gram na demo i zaraz będzie, że chwalę się demo zyskami???
To jest realne konto demonstracyjneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..............
Włączyłem a ty oczywiście nie dasz rady, co?
- Eze Trader
- Gaduła
Moje spojrzenia jak to wszystko działa, przekaz jest taki że możesz zapomnieć że dorobisz się szybko. Na to trzeba czasu w latach
Naprawde miła 40 minutowa lektura po pracy. Tylko popcornu brakowało.
Podsumowanie: Indeksy w górę a dolar to szmata. AF działa (przeważnie) AT też działa (zawsze albo nigdy), Jak nie pokazujesz bankrolla to ch.. zarabiasz, RGR tylko na minutówkach, Pierwszy milion trzeba ukraść a potem to już tylko kakao, Piotr nie jest Piotrem ale za to autorem książek. 21.06.2023 - tyle czasu minęło od ostatniego tak płodnego dnia na forum.
Podsumowanie: Indeksy w górę a dolar to szmata. AF działa (przeważnie) AT też działa (zawsze albo nigdy), Jak nie pokazujesz bankrolla to ch.. zarabiasz, RGR tylko na minutówkach, Pierwszy milion trzeba ukraść a potem to już tylko kakao, Piotr nie jest Piotrem ale za to autorem książek. 21.06.2023 - tyle czasu minęło od ostatniego tak płodnego dnia na forum.
To może zademonstrujesz nam tu próbkę wiedzy zawartej w książce? zobaczymy czy ma ona jakąś wartość
Halo, ludzie, nie wystraszcie mi proszę Eze Tradera 
Net to nie dżungla, można znaleźć co On pisze i jaki ma pogląd na rynek - po co się tu stroszyć i "rozliczać"
Nie lepiej porozmawiać jak ludzie?

Net to nie dżungla, można znaleźć co On pisze i jaki ma pogląd na rynek - po co się tu stroszyć i "rozliczać"

"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
nie lubie przynudzania
tu nikt sie nie chwali zyskami
pokazuj kazdy co gra kiedy i tyle
ja od nikogo nie wymagam by podawał wielkosc pozycji ale kiedy wchodzi i dlaczego przyda sie grajacym na tym samym instrumencie
a juz tym bardziej by małpowal moje wejscia jak nie chce szybko depo stracic
no chyba ze sie uczy to na demo wszystko mozna
kakao
navik cos kiepsko z ta ela twoja
tu nikt sie nie chwali zyskami
pokazuj kazdy co gra kiedy i tyle
ja od nikogo nie wymagam by podawał wielkosc pozycji ale kiedy wchodzi i dlaczego przyda sie grajacym na tym samym instrumencie
a juz tym bardziej by małpowal moje wejscia jak nie chce szybko depo stracic
no chyba ze sie uczy to na demo wszystko mozna

kakao
navik cos kiepsko z ta ela twoja
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 12 lip 2024, 17:58 przez baxik, łącznie zmieniany 2 razy.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
Już tu taki jeden niedawno sie ogłaszał o jabłkach i targu opowiadał nawet na TJS był post1055501.html#p1055501 na EA zbierał niestety nikogo to nie obchodziło wzbudziło wręcz śmiech. a co do ksiązek o AT to juz mówiłem czym sa wypełnione.
- Eze Trader
- Gaduła
Ona jest tak tania że nawet mi się nie chce. Chcesz kup nie chcesz to nie. Ale napewno ma trochę błędów stylistycznych bo jednak to pierwsza. Napewno nie ma tam przepisu na szybkie bogactwo. Takie coś nie istnieje. Chyba tylko w reklamach sprzedawców marzeń