DayTrading: Piątek 12.07.2024
- Eze Trader
- Gaduła
Re: DayTrading: Piątek 12.07.2024
dalej masz to w opisie wiec wiesz, chociaz kto cie tam wie 

Przy rzucie monetą czy czymkolwiek prawdopodobieństwo zdarzenia jest zawsze stałe. I trendy nie maja żadnego znaczenia. Dlatego ruletka ma "0" na kole by krupier posiadał przewage statystyczną. Opartą o RP. I nie występuje żaden popyt czy podaż przy rzucie.Eze Trader pisze: ↑12 lip 2024, 14:45
Widzisz tutaj trendy/ tendecje ? mozna wyciagnac wnioski na podstawie at ? podpowiem ze to wykres rzutu moneta

- Eze Trader
- Gaduła
ale gdybym tobpi powiedzial ze ten wykres to nie moneta tylko jakas spolka to znalazłbyś 10 formacji trendów popytu podaży itpCblondyn pisze: ↑12 lip 2024, 14:51Przy rzucie monetą czy czymkolwiek prawdopodobieństwo zdarzenia jest zawsze stałe. I trendy nie maja żadnego znaczenia. Dlatego ruletka ma "0" na kole by krupier posiadał przewage statystyczną. Opartą o RP. I nie występuje żaden popyt czy podaż przy rzucie.Eze Trader pisze: ↑12 lip 2024, 14:45
Widzisz tutaj trendy/ tendecje ? mozna wyciagnac wnioski na podstawie at ? podpowiem ze to wykres rzutu moneta![]()
mam w opisie bo uwazam ze haj komu do tego jak i ile zarabiam i czy to demo czy real
i takie miałem i mam zdanie
ja pokazuje kiedy i jak wchodze i jak

i nie pytam nikogo o podawanie głupot tylko o załozenia

podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
- Eze Trader
- Gaduła
Nie trzyma sie to kupy co mówisz i brak temu konsekwencji. gdyby tak było to pokazywał byś wyłącznie zagrania a ja bedac tutaj jeden dzien juz kilka razy widziałem jak mówisz o kwotach, twoje podsumowania to tez nie zagrania tylko kwoty. brak tutaj logiki i spójności. bo gdzie logika mówiąc ze nic nikou do tego ile zarabiasz a później publikujesz post ze biedny milioner wysnuł wnioski ze zarabiasz 10k na dzieńbaxik pisze: ↑12 lip 2024, 14:54mam w opisie bo uwazam ze haj komu do tego jak i ile zarabiam i czy to demo czy real
i takie miałem i mam zdanie
ja pokazuje kiedy i jak wchodze i jaki kiedy gasz
e i podpieram to wykresami formacjami fbo itp itd
i nie pytam nikogo o podawanie głupot tylko o załozenia![]()
Ostatnio zmieniony 12 lip 2024, 14:57 przez Eze Trader, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo sa formacje na które inwestorzy reagują. Moneta niestety nieEze Trader pisze: ↑12 lip 2024, 14:53
ale gdybym tobpi powiedzial ze ten wykres to nie moneta tylko jakas spolka to znalazłbyś 10 formacji trendów popytu podaży itp

Popyt/ czy podaz tez odgrywa dużą role na rynku.
Przyrównanie rynków do monety jest tak głupie, że nie chce mi się polemizować

- Eze Trader
- Gaduła
jesli jedno było by nie losowe a drugie tak to nawet dziecko widziało by różnice, dlaczego czlowiek nie jest w stanie odróżnić wykresu monety od wykresu spółki ? bo jedno i drugie jest losowe z tym ze na spolkach itp są tredy fundam,entalne dlatego w dlugim terminie ta losowosc zanikaCblondyn pisze: ↑12 lip 2024, 14:57Bo sa formacje na które inwestorzy reagują. Moneta niestety nieEze Trader pisze: ↑12 lip 2024, 14:53
ale gdybym tobpi powiedzial ze ten wykres to nie moneta tylko jakas spolka to znalazłbyś 10 formacji trendów popytu podaży itp
Popyt/ czy podaz tez odgrywa dużą role na rynku.
Przyrównanie rynków do monety jest tak głupie, że nie chce mi się polemizować![]()
Ostatnio zmieniony 12 lip 2024, 14:59 przez Eze Trader, łącznie zmieniany 1 raz.
usd/pln chf/pln wieloletnie kanały ida w pizdu na dolcu to w zasadzie juz.
tak jak pisalem wczesniej, pozbywac sie smiecia. jak juz do trzymac franka ew euro.
bax mam nadzieje ze bedziesz mial z czego usrednic w okolicy 3,8 i nizej.............
gaz stratna Lka, zawsze odwronie niz mam pozycje, jak oni to kurwa robią, wgrywaj ado glowy mysli czy jak ???
tak jak pisalem wczesniej, pozbywac sie smiecia. jak juz do trzymac franka ew euro.
bax mam nadzieje ze bedziesz mial z czego usrednic w okolicy 3,8 i nizej.............
gaz stratna Lka, zawsze odwronie niz mam pozycje, jak oni to kurwa robią, wgrywaj ado glowy mysli czy jak ???
Nawet jak by zarabiał 20k to nic tobie do tego , po za tym to jest tu was kilku takich co wszystkie rozumy pozjadali ale żaden zagrania w czasie rzeczywistym nie pokazał , biedny to ty jesteś bo aby potrafisz kupic i trzymać 

- Eze Trader
- Gaduła
jesli ktoś sie chwali ile zarabia to ja lubie troche byc usczzypliwy