DayTrading: Piątek 12.07.2024
Re: DayTrading: Piątek 12.07.2024
Gram kakao od około 3-4 tygodni . Chodzi dość ładnie pod zwykle fibo .
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
- Eze Trader
- Gaduła
to by dużo tłumaczyło, po prostu teraz masz fart, albo znów wystrzeli albo poleci wodospad i te fibo będzie można sobie wsadzić
I skoro grasz od 3-4 tygodzni to nie oszukujmy sie ale zainteresowałeś sie nim bo wybilo ATH dosc mocno a nie dlatego ze jest "techniczne "

Ok.Eze Trader pisze: ↑12 lip 2024, 11:13to by dużo tłumaczyło, po prostu teraz masz fart, albo znów wystrzeli albo poleci wodospad i te fibo będzie można sobie wsadzićI skoro grasz od 3-4 tygodzni to nie oszukujmy sie ale zainteresowałeś sie nim bo wybilo ATH dosc mocno a nie dlatego ze jest "techniczne "
Każdy widzi rynek po swojemu . Nie ma co z tym polemizować.
............
Jakieś propozycje na dzis ?
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Co do kakao to równie dobrze można grać pod prognozę pogody na Wybrzeżu Kości Słoniowej największego producenta bo plony zależą od pogody
To że nie widzieliście sygnału wzrostowego na kakao ( H4) który wyrysował sie 25.06. I nie potrafiliście go rozegrać, to nie znaczy ze instument jest do niczego.
Moze to był fart , moze technika . Nie mi, ani Wam to oceniać .
Była okazja do zarobku i mozna było korzystać .
Teraz jesteśmy w miejscu gdzie bedzie pewnie konsola i szarpanie góra dol tak jak początkiem maja. Ot i wszystko .
I jeżeli w tym szarpaniu zaliczą poziom 9048 to warto rozważyć postawienie tam pozycji S.
Dlaczego ?
Odp: Bo sl dla tej pozycji bedzie wyjątkowo mały
Moze to był fart , moze technika . Nie mi, ani Wam to oceniać .
Była okazja do zarobku i mozna było korzystać .
Teraz jesteśmy w miejscu gdzie bedzie pewnie konsola i szarpanie góra dol tak jak początkiem maja. Ot i wszystko .
I jeżeli w tym szarpaniu zaliczą poziom 9048 to warto rozważyć postawienie tam pozycji S.
Dlaczego ?
Odp: Bo sl dla tej pozycji bedzie wyjątkowo mały

- Eze Trader
- Gaduła
heh sygnały, lubie te majaczenie ze wykres daje sygnały XD
Ok.
Ja tam przekonywać nikogo do kakao nie zamierzam. Pisałem wielokrotnie ze to jest instrument „ kiler” . Wiec jak nie czujesz sie na siłach to nie dotykaj i tyle .
......
EOT
- Eze Trader
- Gaduła
instrumentem kilerem stal sie niedawno przez pogodę wiec jak pisał Milioner7 faktycznie można grać na kakao oglądając prognozę pogody, wcześniej mało kto na to zwracał w ogole uwage, i tak jak natgaz miał swoje 5 min po gigantycznym wzroście i kazdy grał na gazie tak teraz gazem stało sie kakao.
Ok.Eze Trader pisze: ↑12 lip 2024, 12:02instrumentem kilerem stal sie niedawno przez pogodę wiec jak pisał Milioner7 faktycznie można grać na kakao oglądając prognozę pogody, wcześniej mało kto na to zwracał w ogole uwage, i tak jak natgaz miał swoje 5 min po gigantycznym wzroście i kazdy grał na gazie tak teraz gazem stało sie kakao.
Twoje zdanie jest takie , ja mam inne .
Mogę mieć ?
........
Zaproponujesz coś na dzis ? Czy tylko bedziemy sie „przepychać” kto ma racje odnośnie kakao ?
- Eze Trader
- Gaduła
Mozesz miec jakie zdanie chcesz, wolny kraj. Nie mam wgladu w twoje wyniki na kakao wiec sam sobie jestes w stanie szczerze odpowiedzieć czy to co mowisz ma sens bo jestes na gruby plus czy bronisz swojej racji bo chcesz sie odkuc na instrumencie kilerze