DayTrading: Piątek 12.07.2024
DayTrading: Piątek 12.07.2024
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Piątek 12.07.2024
usd/pl
z formacji to klin czerw jest podazowy
tu bp
ropa 700b
piatek
ropa i gaz raczej zadnych wiekszych trzymanek przynajmniej do Usrańców
na edku tez
edek i dolce
tez bp
tu 0,35l jeszcze zostaje
nie ma za bardzo istotnych danych a CPI z wczoraj raczej osłabiac powinno dolce zwlaszcza ze dzis piatek ale zobaczymy
raczej po wejsciu usa
jestem za wyjsciem w lipcu nad 1,09 wyrazniej
indeksy po nowych ath troche spadły ale dla mnie to dalej kropla w morzu tylko
PZ dzisiaj
https://ibb.co/jDq5Cjw
dt dt dt
z formacji to klin czerw jest podazowy

tu bp
ropa 700b
piatek
ropa i gaz raczej zadnych wiekszych trzymanek przynajmniej do Usrańców
na edku tez
edek i dolce
tez bp
tu 0,35l jeszcze zostaje
nie ma za bardzo istotnych danych a CPI z wczoraj raczej osłabiac powinno dolce zwlaszcza ze dzis piatek ale zobaczymy

raczej po wejsciu usa
jestem za wyjsciem w lipcu nad 1,09 wyrazniej
indeksy po nowych ath troche spadły ale dla mnie to dalej kropla w morzu tylko

PZ dzisiaj
https://ibb.co/jDq5Cjw
dt dt dt
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
Indeksy ...
Ciekawe czy dzis bedą wyciągać w górę i negować to wczorajsze tąpnięcie czy tylko korekta ?
Jak tylko korekta to SP do 5662, a NQ do 20620 „powinni” podciągnąć ...ihmo
I do tych poziomow probuje grać L na nasdaqu. Tam sie zobaczy co dalej
Ciekawe czy dzis bedą wyciągać w górę i negować to wczorajsze tąpnięcie czy tylko korekta ?
Jak tylko korekta to SP do 5662, a NQ do 20620 „powinni” podciągnąć ...ihmo
I do tych poziomow probuje grać L na nasdaqu. Tam sie zobaczy co dalej
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Edwar 0.24 L RGRy i te działając formacje przypominające ptaki
Kakao .
Zakładam ze mozemy dzis dojść do 8823 ale łatwo nie bedzie . Bedą szarpać góra - dol raczej.
Takie „ męczenie buły” bedzie . Ihmo.
Zakładam ze mozemy dzis dojść do 8823 ale łatwo nie bedzie . Bedą szarpać góra - dol raczej.
Takie „ męczenie buły” bedzie . Ihmo.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
- Eze Trader
- Gaduła
na kakao jest czyta spekulacja tego nie przeiwdzisz
Mozna próbować przewidzieć . Gwarancji 100% nigdy nie ma , na żadnym instrumencie.
Na kakao wchodzimy w strefę ( konsole ) „ szarpania” tak jak w maju od 08.05 - 10.05 na H4 i dlatego zaczyna byc trudniej niż dotychczas przewidywać .
- Eze Trader
- Gaduła
rynek jest losowy sam w sobie a kakao wyszlo spod jakiejkolwiek logiki, tyle prostych fajnych rynkow, po co wchodzić w coś takiego ?
Eze Trader pisze: ↑12 lip 2024, 11:03rynek jest losowy sam w sobie a kakao wyszlo spod jakiejkolwiek logiki, tyle prostych fajnych rynkow, po co wchodzić w coś takiego ?

Techniczny instument jak dla mnie. Choć gwałtowny.
- Eze Trader
- Gaduła
Co było technicznego w rajdzie od 3000 do 10k ?