Coś złego się dzieje po przeprowadzce na Mauritus. Jeszcze wczoraj mogłem zlecić przelew który jest nadal przetwarzany a dzisiaj nawet ta opcja nie funkcionuje. Bez względu która opcję pzrzelewu wybiorę pojawia się informacja o braku konta handlowego. Support milczy. Nie mam żadnego dostępu do swoich pieniędzy. Nadal działa MT5, mogę normalnie handlować, loguję się na stronę brokera ale nie ma możliwości wypłaty pieniędzy.
IC Markets
Re: IC Markets
Hehe, miałem to samo
ale rozgryzłem temat i udało się zlecić przelew, który bez problemu doszedł.
To kwestia zmian, które wprowadzali w samym panelu klienta i jeszcze IT tego nie dostosowało więc zrobił się burdel. Skontaktuję się z Tobą na PW i powiem co trzeba zrobić.
![Very Happy :D](https://forex-nawigator.biz/forum/images/smilies/icon_biggrin.gif)
To kwestia zmian, które wprowadzali w samym panelu klienta i jeszcze IT tego nie dostosowało więc zrobił się burdel. Skontaktuję się z Tobą na PW i powiem co trzeba zrobić.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Wystarczy im skan jakiegoś ID i wyciąg z transakcji bankowej, czy może chcą więcej dokumentów?
Może ktoś z kontem w ICM sprawdzić jakie mają minimalne kwoty wpłaty/wypłaty?
Może ktoś z kontem w ICM sprawdzić jakie mają minimalne kwoty wpłaty/wypłaty?
Skan ID i wyciąg z konta / transakcji wystarczy.
Min. wpłata to 200 USD, min. wypłata 50 USD.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Tak, dla obu kont wygląda to tak samo.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Tak informacyjnie.
Dostałem odpowiedź email od supportu, że nie ma minimalnej kwoty wpłaty - 200 jest zalecane, bo mniejsze depo to można szybciej popłynąć itp.
Możliwe, że support się myli - najważniejsze jest to co się pokazuje w okienku wpłaty. Mowa o ICtrading.
Dostałem odpowiedź email od supportu, że nie ma minimalnej kwoty wpłaty - 200 jest zalecane, bo mniejsze depo to można szybciej popłynąć itp.
Możliwe, że support się myli - najważniejsze jest to co się pokazuje w okienku wpłaty. Mowa o ICtrading.
Witam. Mam pytanie odnośnie wpłat i wypłat przez paypal. Jeżeli wpłacę depozyt przez paypal to czy wypłacić mogę też tylko na konto paypal? Pytam, bo nie widzę przy "withdrawal method" opcji paypal, jest:
Secure Credit Card - SafeCharge
Bank Transfer, Local
Bank Transfer, International/SWIFT
Bank Transfer, SEPA
Visa Direct (Credit Card)
Dodam że konto mam IC Markets Global Raw Spread
Bank Transfer, Local
Bank Transfer, SEPA
Cześć,bart1094 pisze: ↑09 kwie 2024, 22:06Witam. Mam pytanie odnośnie wpłat i wypłat przez paypal. Jeżeli wpłacę depozyt przez paypal to czy wypłacić mogę też tylko na konto paypal? Pytam, bo nie widzę przy "withdrawal method" opcji paypal, jest:
Bank Transfer, Local
Bank Transfer, SEPA
Wybacz, przegapiłem jakoś Twoje pytanie. Już odpowiadam.
Opcja wypłaty PayPal-em pojawi się dopiero w momencie, gdy dokonasz wpłaty tą metodą. Natomiast wypłata może nastąpić na PayPal lub przelewem bankowym.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Czesc. Jak wpłacałem depozyt karta to zaksięgowali w minutke a jak chce teraz wypłacić zarobione pieniążki też karta to czekam od środy .
W czym jest problem ze wplata jest błyskawiczna a wypłata długo trwa ?
W czym jest problem ze wplata jest błyskawiczna a wypłata długo trwa ?