zakupy zrobione

dax niech tylko sprdala pod 16k i mozna pauzowac do zamkniecia

dzis dzien bezpłodny jutro plony

edek
a szwajcar tez jest
zakupy zrobione
Czyli po latach grania na "realu" przeszedłeś na DEMO. Nie ma co wkopujesz się coraz bardziej. Myślisz że ktoś w to uwierzy ??baxik pisze: ↑10 sie 2023, 13:25caly ty i bez wąsa ha ha haaaaaaaaaaa
post1048084.html#p1048084
jaki qrwa rachunek wczesniej on mial 3 dni
Skoro to forum ma czegoś uczyć to popełniłeś błąd nie szuka się na tak niskich TF formacji RGR. Poczytaj klasykę AT to się do wiesz.
Nie siej propagandy jedno wejście wiosny nie czyni setka a jak się przyjrzysz wszystkim wklejankom to wychodzi że ten tydzień ma na minusie. Ale na szczęście to DEMO
Screenshot !! Pokaż niektórym że można zarabiać na DAXGrzesiek.fx pisze: ↑10 sie 2023, 15:49Mam fajnego longa na dax.
I czy go trzymać do jutra czy zamknąć i się ucieszyć ?
Zgodnie z moimi wcześniejszymi analizami dax powinien spadać, no chyba, że zadziała odkryty dziś przeze mnie oRGR.
OK. Long zamknięty.Grzesiek.fx pisze: ↑10 sie 2023, 15:49Mam fajnego longa na dax.
Zgodnie z moimi wcześniejszymi analizami dax powinien spadać, no chyba, że zadziała odkryty dziś przeze mnie oRGR.
w gore to sie trzymaGrzesiek.fx pisze: ↑10 sie 2023, 15:49Mam fajnego longa na dax.