DayTrading: Środa 26.07.2023
DayTrading: Środa 26.07.2023
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Środa 26.07.2023
Tą fotą już trułem Wam d......
Nic tu się nie zmieniło, układ nadal ważny
Opis zjawiska:
Kurs w dniu wczorajszym nie spadł poniżej fali oznaczonej jako (1) lub A.
Co to oznacza?
Że w pięciofalowym Eliotowskim układzie nie doszło do zachodzenia fali 4 na falę 1, co zanegowałoby powstanie kolejnej fali impulsu wzrostowego.
Stąd dalsze wzrosty na edku są możliwe!
W mojej ocenie powinno zacząć się czarowanie w okresie 2-3 tygodni zanim wyklaruje się jasny ruch trendowy.
Nic tu się nie zmieniło, układ nadal ważny

Opis zjawiska:
Kurs w dniu wczorajszym nie spadł poniżej fali oznaczonej jako (1) lub A.
Co to oznacza?
Że w pięciofalowym Eliotowskim układzie nie doszło do zachodzenia fali 4 na falę 1, co zanegowałoby powstanie kolejnej fali impulsu wzrostowego.
Stąd dalsze wzrosty na edku są możliwe!
W mojej ocenie powinno zacząć się czarowanie w okresie 2-3 tygodni zanim wyklaruje się jasny ruch trendowy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tu akcja ceny jest zdecydowanie po stronie byków! - Co niezgodne jest do mojej prognozy eduarda.....
Pokonanie poziomu 4.02 powinno zainicjować dalsze osłabienie złotego
Pokonanie poziomu 4.02 powinno zainicjować dalsze osłabienie złotego
Jutrzejsze dane pewnie już w cenie. Teraz pytanie czy czwartkowe dane popchną niżej. Bo po tak idealnym odbiciu się od 61 na T miałby zaraz zawracać na północ ? Ja bym stawiał na małą konsolidacje i dalej w dół
"If music is dying musicians are killing it" - MP
eliota mozna schowac raczej, poza tym ta 4ka to taka chyba na zachete raczej dla leszczy, za nisko jest moim zdaniem. takie budowanie przekonania o dalszych wzrostach. dolar wraca do gry po fedzie nie moze byc inaczej !
edek
lki bp
ska gra
poki w ramach to problemow niet ale gram dt
lki bp
ska gra
poki w ramach to problemow niet ale gram dt

podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
- Grzesiek.fx
- Pasjonat
Jakiś gość powiedział, że ta nowa waluta BRICS na pewno powstanie. Może właśnie ten czynnik powoduje osłabianie się USD.
Oto jest pytanie:
Czy to może być kontunuowanie ???
Oto jest pytanie:
Czy to może być kontunuowanie ???
Póki co spadamy spójrz na D1. Poza tym czy mamy jakieś powody do zapierniczania w górę ? Poprzednie 3 podwyżki były już w cenie na moment ogłoszenia wyników (niewielkie wrażenie wywarły na wykresie)Bemowo1 pisze: ↑26 lip 2023, 09:48A czemu nie macnąć jeszcze TL kanału?
"If music is dying musicians are killing it" - MP
edek i jakos moze tak /23fb na 1,1076/ 
klasyczne abc z ramek jest na 1,1009 wiec krotko

klasyczne abc z ramek jest na 1,1009 wiec krotko

podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę