Nikt, się nie podniecał, tylko co dla ciebie jest za róźnica między 1.12760 a 1.13100? Bo ja nie wiem 40 pipsów. Kto powiedział, ze to pójdzie pionem ?
NIKT . Odbiło się od 0.61 fibo i wybiło przy okazji korektę przy 1.12500 i dlatego mamy cofkę. Pisałem o tym wczoraj ze screenem i dlatego spadają . Takich rzeczy się nie neguje, co nie zmienia faktu, ze 1.13150 z kawałkiem nadal w grze . Spadnie pewnie na kanał wzrostowy ostatniego impulsu, który wybijli górą i pójdzie dalej. Do końca tygodnia się dowiemy, czy zgaszą tego dolara czy nie . Na moje 4 zł max i poem znowu rajd w dół, chyba ze coś się odjebie ...
EUR/USD 1.1400 1.1500 max a potem góra
[/quote]
wszystko spoko ja pisze tylko ze cos takiego jest mozliwe i wcale na razie 1,13 moga nie wywalac
a co bedzie to chyba 27 lipca fed wtedy zobaczymy co chca grrac ja jestem za spadkami edka i tyle
nie wiesz jak bylo bo tu nie byles wtedy jak 1,11 rynek zrobił wczesniej bo to bylo w kwietniu

jedynie ja upieralem sie wtedy ze 1,12 nie bedzie zamiast w goe rynek zrobil 1,06xx i dopiero teraz wywalił1,127x
co do 40 pipow
to wiekszosc tu nie pisze ze gra dt
wiec 40 pipow dla terminowego wejscia to pryszcz
ja ja pozycjonuje edka to rozstawiam zasieg na 50 pipow na luzie
co innego dt 30 pip to gasze pozycje
ski na ropie zaczynałem od 75 a rynek wywalił77,xx i nie kwicz,,,,,eee bo mialem mocne lki obronne
ostatnią dzis zgasi,lem
i to samo z edkiem zaczynalem z wyzej 1,12 lki ale to drugie zejscie nizej 1,12 juz wiec mam lki nizej
teraz powinno byc 3zejscie w doł na edku i dopiero w gore moze nie musi

bo 100pipow zeszli czyli w sumie wystarczy na korekte
lka byla 0,3 lota dzis na ropce
z m15 na edku 161,8 fbo mam na 1,1150

to zasieg minimum korekty na raz czyli na A
dopiero wyjscie nad 1,1238 to po korekcie technicznie i tyle DT i at
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.