DayTrading: Środa 19.07.2023

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Środa 19.07.2023

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

baxik pisze:
19 lip 2023, 21:32

jak to trejd roczny to do wrzesnia :P
kiedys a to pamietam MERlin cos takiego fachowo rysowal :568: co wcale nie znaczy ze pod szczyt jeszcze nie podejda
lub sprobuja podeksc :568:
Dziwie się, że ktoś te twoje mazy jeszcze ogląda.
Kreski z dupy wzięte, krzywe.
Jak coś robisz, to rób:
A) Porządnie
B) Nie rób nic

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: baxik »

Bemowo1 pisze:
19 lip 2023, 21:37
I jeszcze coś takiego......
popatrz sobie na czasowke to takie wyjscie w gore z dna nigdy nie bylo w ciagu roku :!: :!: :!:
rynek zrobil juz 18 pktow duzych :idea: w gore poprzednio jak tyle zrobił to jeszcze szybciej spadl i zrobbil nowe dno :568:
teraz nie musi tak byc ale ja jako stary byk dolarowy uwazam ze fejka zrobią / to za duzo i za szybko spadło
mowiac krocej nie interesowal mnie dolar ale teraz juz na spadku pakuje do wora :568: :568: :568:
bemowo trujesz to tylko kreski do dt z mozliwymi zasiegami rysowane na szybko
ja dokładne zasiegi mozliwe z fbo podaje ale o tym zapominasz
ten wykres nie zauwazyłes :?: :?: :?:
tu ABCDE CI NIE PASOWAŁO ale poziomy przeoczyłes
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2023, 22:04 przez baxik, łącznie zmieniany 3 razy.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć

Awatar użytkownika
setka
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: setka »

baxik pisze:
19 lip 2023, 21:45
...... uwazam ze fejka zrobią / to za duzo i za szybko spadło
mowiac krocej nie interesowal mnie dolar ale teraz juz na spadku pakuje do wora :568: :568: :568:
tez sie tego trzymam jak pijany płota...... jak depozyt pozwoli.
ta hossa to nie tym razem, bedzie masa wydymanych frajerow sami zobaczycie, to se ne wrati juz to co było za plandemii. Caly aktualny syf jaki mamy w eu to robota us wiec zyskuje ten kto to robi. no chyba ze w planie jest wywalenie stolika i ten slynny reset (może mózgów u niektorych) ale o tym sie juz trabi tyle ze w tej fali to raczej bedzie kolejna wydymka i tyle. Restety, likwidacja gotowki, legalizacja satanizmu i pedof...lii i likwidacja mieska z półek to dopiero przyszly rok moze....

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

baxik pisze:
19 lip 2023, 21:45

ten wykres nie zauwazyłes :?: :?: :?:
tu ABCDE CI NIE PASOWAŁO ale poziomy przeoczyłes
Widziałem, niezłe farmazony

Awatar użytkownika
Pako5033
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Pako5033 »

baxik pisze:
19 lip 2023, 21:06
Nie ma, takiej opcji jak na moje. Musiałby spadać po jak powalony, a pozycję inwestorów jak i CFTC EUR speculative net positions mówią na edku co innego. 7% ma tylko longi, więc sam pomyśl. To co się dzieje teraz to tylko lekka korekta przed 1.13 . Dollar tak samo 3.90 zaliczy do końca miecha jak tego nie odkręcą a wątpię zeby mieli w ogóle zamiar....

ostatnio zrobili na edku przed 1,11 i tez sie sporo tu podniecało ze 1,13 jak w bnku i cofka
teraz zrobili 1,127 i znowu bedzie to samo
falki prawie zawsze rysuje rynek 3 lub 5 moga tylko tak głeboko nie zejsc tak zakładam :568:
a tez na ok 1,11 3 szczyliki byly :568:
[/quote]

Nikt, się nie podniecał, tylko co dla ciebie jest za róźnica między 1.12760 a 1.13100? Bo ja nie wiem 40 pipsów. Kto powiedział, ze to pójdzie pionem ?
NIKT . Odbiło się od 0.61 fibo i wybiło przy okazji korektę przy 1.12500 i dlatego mamy cofkę. Pisałem o tym wczoraj ze screenem i dlatego spadają . Takich rzeczy się nie neguje, co nie zmienia faktu, ze 1.13150 z kawałkiem nadal w grze . Spadnie pewnie na kanał wzrostowy ostatniego impulsu, który wybijli górą i pójdzie dalej. Do końca tygodnia się dowiemy, czy zgaszą tego dolara czy nie . Na moje 4 zł max i poem znowu rajd w dół, chyba ze coś się odjebie ...

EUR/USD 1.1400 1.1500 max a potem góra
www.forex-nawigator.pl

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Nikt, się nie podniecał, tylko co dla ciebie jest za róźnica między 1.12760 a 1.13100? Bo ja nie wiem 40 pipsów. Kto powiedział, ze to pójdzie pionem ?
NIKT . Odbiło się od 0.61 fibo i wybiło przy okazji korektę przy 1.12500 i dlatego mamy cofkę. Pisałem o tym wczoraj ze screenem i dlatego spadają . Takich rzeczy się nie neguje, co nie zmienia faktu, ze 1.13150 z kawałkiem nadal w grze . Spadnie pewnie na kanał wzrostowy ostatniego impulsu, który wybijli górą i pójdzie dalej. Do końca tygodnia się dowiemy, czy zgaszą tego dolara czy nie . Na moje 4 zł max i poem znowu rajd w dół, chyba ze coś się odjebie ...

[/quote]
wszystko spoko ja pisze tylko ze cos takiego jest mozliwe i wcale na razie 1,13 moga nie wywalac
a co bedzie to chyba 27 lipca fed wtedy zobaczymy co chca grrac ja jestem za spadkami edka i tyle
nie wiesz jak bylo bo tu nie byles wtedy jak 1,11 rynek zrobił wczesniej bo to bylo w kwietniu :P
jedynie ja upieralem sie wtedy ze 1,12 nie bedzie zamiast w goe rynek zrobil 1,06xx i dopiero teraz wywalił1,127x
co do 40 pipow
to wiekszosc tu nie pisze ze gra dt
wiec 40 pipow dla terminowego wejscia to pryszcz
ja ja pozycjonuje edka to rozstawiam zasieg na 50 pipow na luzie
co innego dt 30 pip to gasze pozycje
ski na ropie zaczynałem od 75 a rynek wywalił77,xx i nie kwicz,,,,,eee bo mialem mocne lki obronne
ostatnią dzis zgasi,lem
i to samo z edkiem zaczynalem z wyzej 1,12 lki ale to drugie zejscie nizej 1,12 juz wiec mam lki nizej
teraz powinno byc 3zejscie w doł na edku i dopiero w gore moze nie musi :idea: bo 100pipow zeszli czyli w sumie wystarczy na korekte :?:
lka byla 0,3 lota dzis na ropce
z m15 na edku 161,8 fbo mam na 1,1150 :568: to zasieg minimum korekty na raz czyli na A
dopiero wyjscie nad 1,1238 to po korekcie technicznie i tyle DT i at

Awatar użytkownika
Pako5033
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Pako5033 »

baxik pisze:
19 lip 2023, 22:40

wszystko spoko ja pisze tylko ze cos takiego jest mozliwe i wcale na razie 1,13 moga nie wywalac
a co bedzie to chyba 27 lipca fed wtedy zobaczymy co chca grrac ja jestem za spadkami edka i tyle
nie wiesz jak bylo bo tu nie byles wtedy jak 1,11 rynek zrobił wczesniej bo to bylo w kwietniu :P
jedynie ja upieralem sie wtedy ze 1,12 nie bedzie zamiast w goe rynek zrobil 1,06xx i dopiero teraz wywalił1,127x
[/quote]

Ja gram od 5 lat z przerwami i nie muszę tutaj siedzieć by wiedzieć jak było. Mam wykres codziennie przed oczami. Sam się złapałem na to ze nie zrobił edek rajdu jak był przy 1.11 na 1.12 . Miałem pozycję na samymy szczycie i wyszedłem jak trochę spadło, bo myślałem, ze podciągną na to 1.12 i sobie zawalę Sell, a co zrobili, to każdy wie, ale teraz mamy inna sytuację. Dla mnie byłby to debilizm jakby teraz zrobili, jeszcze raz takie zejście, zanim zaliczą 1.13 być może wyżej, przy takim stosunku pozycji LONG do Short, ale to tylko moje zdanie. Do fedu się okaze czy da zarobić czy nie ...
www.forex-nawigator.pl

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Pako ja sugeruje kierunek wyraznie tylko trzeba czytac co pisze
i tez sie mylę i fakt czesto pierdle głupoty i pisze mało skladnie :(
ale po to tu piszemy by sę poprawiac
zakładam na teraz ABC NIEBIESKI KOLOR ale jak pisalem kreche w gore czerwona widac
wyjscie w gore z ramek tzn ze wlaczyc tylny bieg bo cos nie tak i tyle :568:
zarabiasz dobrze jak czujesz rynek a ja uwazam ze kombinuje ale czuje rynek w sumie dosc dobrze dobranoc
na m15 jest maly rgr zasieg 1,113x :idea: ale tu graja na minimu H-x podobno :shock:

Zablokowany