DayTrading: Środa 19.07.2023
Re: DayTrading: Środa 19.07.2023
usa to najbezpieczniejsze miejsce dla kapitału wbrew temu co pisza, zawsze tak było i nic sie tu nie zmeinia, EU idzie do zaorania.
edek ponizej parytetu w tym roku. nie zdziwie sie jak zaczna jeszcze w wakacje. po takiej korekcie to $ mega promka jak na mój gust.
edek ponizej parytetu w tym roku. nie zdziwie sie jak zaczna jeszcze w wakacje. po takiej korekcie to $ mega promka jak na mój gust.
Nie ma, takiej opcji jak na moje. Musiałby spadać po jak powalony, a pozycję inwestorów jak i CFTC EUR speculative net positions mówią na edku co innego. 7% ma tylko longi, więc sam pomyśl. To co się dzieje teraz to tylko lekka korekta przed 1.13 . Dollar tak samo 3.90 zaliczy do końca miecha jak tego nie odkręcą a wątpię zeby mieli w ogóle zamiar....
www.forex-nawigator.pl
Rozjechała się korelacja USD/PLN do USD/EUR
USD/PLN mamy pierwszy test taśmy na m30 - statystyka w takiej sytuacji mówi, że szansa na jej pokonanie za pierwszym razem jest bardzo mała
USD/PLN mamy pierwszy test taśmy na m30 - statystyka w takiej sytuacji mówi, że szansa na jej pokonanie za pierwszym razem jest bardzo mała
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie ma, takiej opcji jak na moje. Musiałby spadać po jak powalony, a pozycję inwestorów jak i CFTC EUR speculative net positions mówią na edku co innego. 7% ma tylko longi, więc sam pomyśl. To co się dzieje teraz to tylko lekka korekta przed 1.13 . Dollar tak samo 3.90 zaliczy do końca miecha jak tego nie odkręcą a wątpię zeby mieli w ogóle zamiar....
[/quote]
ostatnio zrobili na edku przed 1,11 i tez sie sporo tu podniecało ze 1,13 jak w bnku i cofka
teraz zrobili 1,127 i znowu bedzie to samo
falki prawie zawsze rysuje rynek 3 lub 5 moga tylko tak głeboko nie zejsc tak zakładam
a tez na ok 1,11 3 szczyliki byly
[/quote]
ostatnio zrobili na edku przed 1,11 i tez sie sporo tu podniecało ze 1,13 jak w bnku i cofka
falki prawie zawsze rysuje rynek 3 lub 5 moga tylko tak głeboko nie zejsc tak zakładam

a tez na ok 1,11 3 szczyliki byly

Ostatnio zmieniony 19 lip 2023, 21:26 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
I co autor miał na myśli w załączonym zdjęciubaxik pisze: ↑19 lip 2023, 21:06Nie ma, takiej opcji jak na moje. Musiałby spadać po jak powalony, a pozycję inwestorów jak i CFTC EUR speculative net positions mówią na edku co innego. 7% ma tylko longi, więc sam pomyśl. To co się dzieje teraz to tylko lekka korekta przed 1.13 . Dollar tak samo 3.90 zaliczy do końca miecha jak tego nie odkręcą a wątpię zeby mieli w ogóle zamiar....
a tez na ok 1,11 3 szczyliki byly![]()

ze jak wyzej rynek sie zwali moze do ramekBemowo1 pisze: ↑19 lip 2023, 21:24I co autor miał na myśli w załączonym zdjęciubaxik pisze: ↑19 lip 2023, 21:06Nie ma, takiej opcji jak na moje. Musiałby spadać po jak powalony, a pozycję inwestorów jak i CFTC EUR speculative net positions mówią na edku co innego. 7% ma tylko longi, więc sam pomyśl. To co się dzieje teraz to tylko lekka korekta przed 1.13 . Dollar tak samo 3.90 zaliczy do końca miecha jak tego nie odkręcą a wątpię zeby mieli w ogóle zamiar....
a tez na ok 1,11 3 szczyliki byly![]()
![]()
Zakładam, że korygujemy falę (iii), pytanie tylko czy napewno ona się skończyła....
Dwutygodniowa konsolidacja przed kolejnym impulsem wzrostowym wskazana
Dwutygodniowa konsolidacja przed kolejnym impulsem wzrostowym wskazana
Ostatnio zmieniony 19 lip 2023, 21:31 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 2 razy.
jak to trejd roczny to do wrzesnia

kiedys a to pamietam MERlin cos takiego fachowo rysowal

lub sprobuja podeksc

Ostatnio zmieniony 19 lip 2023, 21:38 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
I jeszcze coś takiego......