ropa wti jest tansza tak mniej wiecej o 5pkt przewaznie wiec75- 95Bemowo1 pisze: ↑24 cze 2023, 01:41ROPA BRENT/WTI
Od kilkunastu tygodni kurs nie może spaść poniżej 70 $ za baryłkę typu BRENT, podobnie technika wygląda na WTI.
Kartel OPEC i całe lobby paliwowe prawdopodobnie nie pozwoli do przeceny paliw, stąd mogę zakładać, że cena ropy w najbliższych tygodniach wystrzeli w okolice 80-100 $ za baryłkę.

tyle moze az nie ale techniczne i psyche opory pokazuje wyraznie optymalnie by bylo tak ok 82,xxxx /15pkt duzych
proste wzrosty 5-10 -15 -20 pkt
z m-x wykresow cel 72,xx
zamkniecia na wszystkim co mam wyszły do przezycia
a tu forum kwitnie /troche trollowo / ale chyba rekord w tym roku 112 postow szok

Powtorze juz w pogaduszki tu ja sie nie wdaje i z szacunkiem pliss bo dzieci mam wyzej 30lat majace

kto obraza znika na tydzien przynajmniej
i tylko słowo do JADZI-XD
Pamietam o jakis portalach kobiecych sympatia onet itd i taki nik znaczył kobiete z duzymi xd c,,,, piatka plus ha ha ha
dlatego ciezko mi zwłaszcza gdy jestem zm,,,,,,,,,,,,,eczony pisac do CIEBIE jak do faceta sorki poprawie to

jeszcze moja rada zarabianie na takim walorze jak usd pl to jeden z najgorszych pomyslow bo spred bo ,,,,,,,,,,,,,,,,,,w nocy problemy
bo edek eur/dol chodzi tak ze robi jeden ruch a potem skubanie itp itd a eur/pl to juz B..E broń od złego
złotowka jest za spokojna waluta do roboty
surowce sa ciezkie do tyrania ale sporo par walutowych jest duzo lepsza
powtorzy to co pisze kazdy trader i lepiej ci wyjasni bo mi sie nie chce robota na dolcach byla super ale 3-5lat temu

Prosze nie pisac głupot/ bo to powtorze /ze stoperem siedze przy kompie czyli na fx gora 8godz jak w normalnej pracy od poł roku pap
a na forum bede pisal i pokazywał tylko to co ja chcęęęęęęęęęęęęęęę

Potrolujcie sobie na na onecie z wackiemCX-kobietą/33cm/ ha ha ha
serol daj spokoj jestem zdrowszy niz Ty
biegam pływam tańcze jezdze,,,,. umiem grac prawie we wszystko w miare dobrze procz cwiczen siłowych bo to nie moja bajka
A do maniakalnego Cblondiego
a kim ty jestes

DOLARY dalej w kotle czasowka