DayTrading: Piątek 23.06.2023

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
baxik
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 23.06.2023

Nieprzeczytany post autor: baxik »

Bemowo1 pisze:
24 cze 2023, 01:41
ROPA BRENT/WTI

Od kilkunastu tygodni kurs nie może spaść poniżej 70 $ za baryłkę typu BRENT, podobnie technika wygląda na WTI.

Kartel OPEC i całe lobby paliwowe prawdopodobnie nie pozwoli do przeceny paliw, stąd mogę zakładać, że cena ropy w najbliższych tygodniach wystrzeli w okolice 80-100 $ za baryłkę.
ropa wti jest tansza tak mniej wiecej o 5pkt przewaznie wiec75- 95 :!:
tyle moze az nie ale techniczne i psyche opory pokazuje wyraznie optymalnie by bylo tak ok 82,xxxx /15pkt duzych
proste wzrosty 5-10 -15 -20 pkt
z m-x wykresow cel 72,xx
zamkniecia na wszystkim co mam wyszły do przezycia
a tu forum kwitnie /troche trollowo / ale chyba rekord w tym roku 112 postow szok :shock: :shock:
Powtorze juz w pogaduszki tu ja sie nie wdaje i z szacunkiem pliss bo dzieci mam wyzej 30lat majace :568: ignior :!: dalej funkcjonuje
kto obraza znika na tydzien przynajmniej
i tylko słowo do JADZI-XD
Pamietam o jakis portalach kobiecych sympatia onet itd i taki nik znaczył kobiete z duzymi xd c,,,, piatka plus ha ha ha
dlatego ciezko mi zwłaszcza gdy jestem zm,,,,,,,,,,,,,eczony pisac do CIEBIE jak do faceta sorki poprawie to :evil:
jeszcze moja rada zarabianie na takim walorze jak usd pl to jeden z najgorszych pomyslow bo spred bo ,,,,,,,,,,,,,,,,,,w nocy problemy
bo edek eur/dol chodzi tak ze robi jeden ruch a potem skubanie itp itd a eur/pl to juz B..E broń od złego
złotowka jest za spokojna waluta do roboty
surowce sa ciezkie do tyrania ale sporo par walutowych jest duzo lepsza
powtorzy to co pisze kazdy trader i lepiej ci wyjasni bo mi sie nie chce robota na dolcach byla super ale 3-5lat temu :p
Prosze nie pisac głupot/ bo to powtorze /ze stoperem siedze przy kompie czyli na fx gora 8godz jak w normalnej pracy od poł roku pap
a na forum bede pisal i pokazywał tylko to co ja chcęęęęęęęęęęęęęęę :568: :568: / zdanie mniejszosci na dodatek nie pokazujacej tu nic z fx mnie nie interesuje
Potrolujcie sobie na na onecie z wackiemCX-kobietą/33cm/ ha ha ha
serol daj spokoj jestem zdrowszy niz Ty
biegam pływam tańcze jezdze,,,,. umiem grac prawie we wszystko w miare dobrze procz cwiczen siłowych bo to nie moja bajka
A do maniakalnego Cblondiego
a kim ty jestes :!: i czy dalej przez okno wychodzisz rano do pracy ha ha ha czy juz nie ten wiek : :kosci: i kości nie te emeryturka juz była dawno bo umiem liczyc też i raczej na pewno jestem sporo mł,,,,,y.
DOLARY dalej w kotle czasowka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny :?: ani o tym pisać :!:
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

Awatar użytkownika
setka
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: setka »

u putka pucz, moga sie zesrac ze szczescia i ze 3,90 zrobic na otwarciu a potem juz poleci dalsza czesc operacji "skażenie" i jadziem panie zielonka...... tak to sie ma...... zapamietajcie sobie to.

doktorek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: doktorek »

setka pisze:
24 cze 2023, 12:32
u putka pucz, moga sie zesrac ze szczescia i ze 3,90 zrobic na otwarciu a potem juz poleci dalsza czesc operacji "skażenie" i jadziem panie zielonka...... tak to sie ma...... zapamietajcie sobie to.
A TY JUZ Z RANA COS BRALES CZY CIE TRZYMA OD WCZORAJ :564:

rodman
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: rodman »

https://www.ig.com/uk/indices/markets-i ... germany-40
coś się wydarzyło że dax weekend tak zjechał?

Misiek712
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Misiek712 »

Rosja

rodman
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: rodman »

a prawda
to poniedziałek może być duża luka w dół
w końcu!

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

baxik pisze:
24 cze 2023, 08:36
a tu forum kwitnie /troche trollowo / ale chyba rekord w tym roku 112 postow szok :shock: :shock:
Powtorze juz w pogaduszki tu ja sie nie wdaje i z szacunkiem pliss bo dzieci mam wyzej 30lat majace :568: ignior :!: dalej funkcjonuje
Potrolujcie sobie na na onecie z wackiemCX-kobietą/33cm/ ha ha ha
serol daj spokoj jestem zdrowszy niz Ty
biegam pływam tańcze jezdze,,,,. umiem grac prawie we wszystko w miare dobrze procz cwiczen siłowych bo to nie moja bajka
A do maniakalnego Cblondiego
Hej baxik sprawdz sobie co to jest to trollowanie przejdź od razu do "symptomy trollowania":
https://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie
Ty i ja jesteśmy trollami na bank pytanie kto większym :wink:... 17 symptomów jest w czym wybierać
Pisz co chcesz. I nie zabraniaj nikomu... pamiętaj o teorii reaktancji ! Dobrze że w tym wieku jesteś aktywny.... ale wyłożyłeś się na całego pokazywaniem tych sklejanek... więc jakiś mięsień zawiódł :wink:
"If music is dying musicians are killing it" - MP

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: baxik »

serol
ty mozesz sie za trola tu uwazac ja nie widzę powodu prawie wcale nie piszesz o fx to fakt
ja sie ciebie tu nie czepiam ty mnie czasem tak
wylozyles sie na sklejkach- jakich? co ja sklejam :?: jakie wyłozenie to kolejny chory przekaz
sklejki to to co na wykresie pokazuje czyli załozenia do dt po weekendzie :568:
nie zabraniaj nikomu pisac - komu tu zabraniam pisac co gdzie kiedy przykład podaj :?: kolejna bzdeta
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny :?: ani o tym pisać :!:
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

baxik pisze:
25 cze 2023, 06:32
serol
ty mozesz sie za trola tu uwazac ja nie widzę powodu prawie wcale nie piszesz o fx to fakt
ja sie ciebie tu nie czepiam ty mnie czasem tak
wylozyles sie na sklejkach- jakich? co ja sklejam :?: jakie wyłozenie to kolejny chory przekaz
sklejki to to co na wykresie pokazuje czyli załozenia do dt po weekendzie :568:
nie zabraniaj nikomu pisac - komu tu zabraniam pisac co gdzie kiedy przykład podaj :?: kolejna bzdeta
Pokazywanki "sklejanek" raz demo raz real nie mają sensu. Bo możesz pomóc komuś wyzerować depo. Napisałeś że: "pokazujesz ze da sie zarabiać". Wisze ze twoje pokazywanie powoduje że coraz to mniej osób ogląda to forum( Nie wierzcie mnie cofnijcie się tylko o rok). Taki jest sens ? Tak przy okazji liczba wyświetleń to tak naprawdę liczba odświeżenia forum wiec prosta matma mówi że praktycznie czyta to tyle osób co pisze a niektórzy mają automaty do odświeżania...... .
Wystarczy się delikatnie cofnąć wstecz i widać że twoja skuteczność w analizach jest przeciętna czyli w normie :wink:
Wpisujesz się w to co napisałem a wielu już dawno zauważyło że nie da się ciągnąć 5 srok za ogon. Pytasz o mój wkład w to forum ??
Ja promuje dla początkujących i szukających swej drogi na FX skupienie się na jednym instrumencie (SZCZEGÓLNIE na DT i krótkim terminie). Myślę że to udowodniłem.

JadziaxD chciał się uwiarygodnić pokazując konto realne do tego zrobił wszystko prawidłowo. Jak dobrze idzie na rynku to maksymalizuje się zyski piramidując pozycję. Widziałem tu traderów którzy byli o krok bycia zyskownymi niestety nie potrafili wycisnąć wykresu jak cytrynę.
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Zablokowany