DayTrading: Środa 21.06.2023

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Środa 21.06.2023

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

JadziaxD pisze:
21 cze 2023, 17:07
Gdyby któs mu nie pożyczył wtedy 100k to teraz by nie mieszkał na złotej 44 tylko wynajmował kawalerkę xD
Dokładnie. Juz nie wpomne co pokazał Tomasz Andel jak Zaor co roku z jakiejś fundacji dostawał pieniądze.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

FreeWay pisze:
21 cze 2023, 16:11
Serol że tobie się chce bawić w takie rozmówki i zabawy w obrońcę , ty w to wierzysz że gość ma na 1koncie zawsz same L i wszystkie w zysku na drugim same S i tez w zysku i tak co dzień co trejd same zyski ? wszystko w paincie ocenzurowane powycinane . A jak ktoś chce kapitał ciągle podwajać to już chyba łatwiej będzie sie w bukmacherkę pobawić za postawione 5zł przy kursie 2.50 ma do wygrania 10 wytarczy wynik meczu trafic
Słuchaj nie wiem jak jest do końca. Wielu wcześniej pyło posądzanych o różne rzeczy. Nikt do końca nie zdradza wszystkie bo powiem ci że nie chcesz tego wiedzieć jak jest na prawdę.

Ja osobiście od deski do deski uczestniczyłem w Journalu Crocopipa - w wersji LIVE od początku. Tig3r na samym początku powiedział że wątpi czy to ktoś bedzie czytał (W tamtym czasie nr 1 zresztą przez wszystkie 4 części), tak się co do niego pomylił. A gość grał tylko na 1 instrumencie wiec indeksiarze, węglowodorowcy, górnicy go omijali szerokim łukiem. Kłótni podejrzeń że działa w Photoshop było bez liku.

Może baxik komuś pomoże a może kouś oglądając jego posty wpadnie pomysł co zrobić ze swoim Tradingiem. Na FX jesteśmy zdani na samych siebie Spytajcie się Jadzi jak doszedł do prezentowanych przez niego wyników
"If music is dying musicians are killing it" - MP

JadziaxD
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: JadziaxD »

Dobra 5,49 mam : https://prnt.sc/n6vPwc-vl-wK
Mógłby ten dollarek trochę jeszcze spaść bo bym dobrał ze 3 loty, chodź i tak jestem zadowolony, bo przynajmniej spadł xD

JadziaxD
Gaduła
Gaduła

Może baxik komuś pomoże a może kouś oglądając jego posty wpadnie pomysł co zrobić ze swoim Tradingiem. Na FX jesteśmy zdani na samych siebie Spytajcie się Jadzi jak doszedł do prezentowanych przez niego wyników

Chcecie ja wam mogę dać link do kanału na YT to typa co ogarnia At jak mało kto. Nie wiem gdzie ten kurs robił, bo nie chciał powiedzieć lub powiedział, ale ich już nie ma i nie robią szkoleń, ale odkąd go obejrzałem to zarabiam . Oczywiście dodałem trochę swojego, ale to co on gada pokrywa się z tym co jest na rynku . I to działa

JadziaxD
Gaduła
Gaduła

To jest bóg . Jak obejrzycie wszystkie to może was oświeci ; https://www.youtube.com/@m.j.4335

I zaczniecie zarabiać a nie tracić

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

SEROL666 pisze:
21 cze 2023, 17:10

Może baxik komuś pomoże a może kouś oglądając jego posty wpadnie pomysł co zrobić ze swoim Tradingiem.
Niejaki baxik ma pretensje do wszystkich tych ktorzy poddają w wątpliwośc jego pokazywanki. Jakby każdy miał niejako obowiązek wręcz wierzyc w to co pisze. To juz jakiś poziom schizy :)
Każdy kto nie wierzy to się czepia i troll :d

ceofx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ceofx »

Ja też przyznaje, że baxiowi czasem się nie sklejają wątki.
Wielokrotnie zaobserwowałem brak spójności w pootwieranych stratnych pozycjach, a forum obserwuję od lat, rzadko zabieram głos.
Obecnie 2 loty L na eu/pl i już -30k się świeci, ehhhh, nie dają odetchnąć.

JadziaxD
Gaduła
Gaduła

Cblondyn pisze:
21 cze 2023, 17:18
SEROL666 pisze:
21 cze 2023, 17:10

Może baxik komuś pomoże a może kouś oglądając jego posty wpadnie pomysł co zrobić ze swoim Tradingiem.
Niejaki baxik ma pretensje do wszystkich tych ktorzy poddają w wątpliwośc jego pokazywanki. Jakby każdy miał niejako obowiązek wręcz wierzyc w to co pisze. To juz jakiś poziom schizy :)
Każdy kto nie wierzy to się czepia i troll :d
ja to was nie rozumiem. Niech sobie gra na demo i pokazuje te wyniki. Kogo on oszukuje jeśli to prawda . Mnie, was czy samego siebie. Mi tam wsio rybka czy gra na demo czy na real. Ważne, że coś pisze i być może coś zauważy co ja przeoczyłem. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

JadziaxD pisze:
21 cze 2023, 17:16
To jest bóg . Jak obejrzycie wszystkie to może was oświeci ; https://www.youtube.com/@m.j.4335

I zaczniecie zarabiać a nie tracić
Zarabianie to nie jest głownie sprawą strategii. Tylko jego psychiki. Bo niejeden nawet najlepsza strategie potrafi uwalić. Jesli trader jest wciaż posrany ze strachu nie będzie zarabiał nigdy. Tak jak i w innych aspektach życia. I nie ma cudownych setupów za to są traderzy co potrafia wycisnąć nawet z goowna pipsy ;)

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

JadziaxD pisze:
21 cze 2023, 17:06
Cblondyn pisze:
21 cze 2023, 16:57
SEROL666 pisze:
21 cze 2023, 16:53
I co można 50% na miesiąc robić ?
Pewnie że można. Niejaki Zaor to w 3 tygodnie zrobił 1000%. To teraz pokaż mi swoje konto za rok gdzie zrobiłeś z 50%/m-c czyli 12900%. Chetnie popatrze ;)
ka
Tyle, że zaor gra prawie na maxa. Stracił też wszystko w 2020 w marcu. Ostatnie jego 3 runy kończył porażką . Nie wiem czy można go brać za wzór do naśladowania. Ona ma z czego dokładać a pytanie czy wy macie ?
Średnia wychodzi prawie 56%. Zaor potrafi wytrzymać ciśnienie i GIGA straty. Ale to wszystko z jego atutów jeszcze to co Andel o nim nakręcił... szkoda gadać.
Cblondyn powiem Ci tak: rzadko grywam. przedładam życie osobiste nad FX ja to nie Baxik. Mówiłem pokaże wejścia i tyle odemnie nie spodziewaj sie myfxbook. Ja też niestety wypłacam. Ale i tak moim celem jest grać w sensie zwiększać z czasem pozycję aby nie zapierniczać po 0,X lota przez 20 dni w miesiącu
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Zablokowany