Mi to lotto czy zarabia czy traci. Ale nie znosze jak ktoś uważa mnie za durnia i ma pretensje, że nie łykam bzdur jak pelikan rybki. Uwłacza mojej inteligencji
DayTrading: Środa 21.06.2023
Re: DayTrading: Środa 21.06.2023
Bo tak mówią. Najlepszy jest Andrzej. On zawiera 200 tranzakcji dziennie xD. Mi się wydaje że gdyby była to prawda to Zaorski by mu buty czyścił a jak jest każdy wie. Większość z nich bajki pisze. Takie kółko wzajemnej adoracji. Zarabiać to zarabia tam garstka, ale oni mało mówią.Cblondyn pisze: 21 cze 2023, 17:07 Jak ktoś ma ochote obejrzeć na streamie u Kapitan Bomba siedzą kolesie co robią kilkadziesiąt % dziennie. No i co z tego? Po niejednym depo tylko wspomnienie![]()
Jest takie powiedzienie . "Krowa która dużo muszy mało mleka daje " . To tyle. Dobra spadam na piwko. Ustawiłem sobie jeszcze te 3 loty niżej jakby chcieli spadać. I powiem tak
Albo pójdzie w góre i da zarobić albo niech idzie na 3,93 i bierze te 24k euro
Masz racje, ale psychika psychiką . Jak masz dobrą strategię . Zawarłeś xxx transakcji, wiesz z czym to się je. Co dana Para walutowa może zrobić a co nie, to zarobisz. Ale to wymaga dużego nakładu pracy. Bo tutaj nie chodzi o tyle o psychikę, ale brak pewności siebie i zaufania do tego co się gra. A to wymaga dużego doświadczeniaCblondyn pisze: 21 cze 2023, 17:24Zarabianie to nie jest głownie sprawą strategii. Tylko jego psychiki. Bo niejeden nawet najlepsza strategie potrafi uwalić. Jesli trader jest wciaż posrany ze strachu nie będzie zarabiał nigdy. Tak jak i w innych aspektach życia. I nie ma cudownych setupów za to są traderzy co potrafia wycisnąć nawet z goowna pipsyJadziaxD pisze: 21 cze 2023, 17:16 To jest bóg . Jak obejrzycie wszystkie to może was oświeci ; https://www.youtube.com/@m.j.4335
I zaczniecie zarabiać a nie tracić![]()
Podobnie jak tu na forum niestety. i nie ma się co oburzać, że wielu stosuje "zasadę ograniczonego zaufania" gdy juz niejeden przekręt i oszustwo się widziało.
Ja np: nie ustawiam stop loos-ów bo nie ma nic gorszego niż odjeżdżający, pociąg na który czekałeś kilka godzin . Ja wiem gdzie mogą spaść i co może zrobić a czego nie powinna. Kupuje czekam, Nie widzę, że idzie zamykam ze stratą i już nie gram. Po prostu czekam
Jadę się przejechać, pobiegać . Wychodzę na piwo i robię sobie rachunek sumienia i to pomaga. Bez tego nie do niczego się na forexie nie dojdzie
Jadę się przejechać, pobiegać . Wychodzę na piwo i robię sobie rachunek sumienia i to pomaga. Bez tego nie do niczego się na forexie nie dojdzie
Ostatnio zmieniony 21 cze 2023, 17:34 przez JadziaxD, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale jedno wynika z drugiego. Czy ktos non stop posrany ze strachu ma zaufanie do tego co robi? No nie i dlatego strach mu cały czas towarzyszy
To jest to co tutaj tłukę jedna PARA! I stopniowo PIRAMIDA (Tylko Nie GRID). Minimalizacja ryzyka oraz maksymalizacja zyskówJadziaxD pisze: 21 cze 2023, 17:10 Dobra 5,49 mam : https://prnt.sc/n6vPwc-vl-wK
Mógłby ten dollarek trochę jeszcze spaść bo bym dobrał ze 3 loty, chodź i tak jestem zadowolony, bo przynajmniej spadł xD
"If music is dying musicians are killing it" - MP
Bo nie ma wiedzy. Jakby zawał x transakcji i zarobił to by zyskał pewność siebie do tego co robi i by się nie srał. Ja np: kilka lat temu miałem alarm ustawiony i przez to budziłem się kilkanaście razy, a teraz idę spaść z otrawtymi x lotami i wiem, że jak się obudzę rachunek nadal będzie cały a czy będzie miinus czy plus to już inna para kaloszy
Oddam po 4500setka pisze: 21 cze 2023, 16:21 zobaczysz long....... tu raczej SSSSSS trzeba pakować.
obligi daja teraz wiecej niz zwrot z akcji az dziw ze jeszcze nie ma 4100.
Jak Euforia będzie
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
Ja gram tylko na walutach. EUR/USD , USD/PLN I USD/CAD na funta szczam, zresztą jak na Rope o indexach już nie wspomnęSEROL666 pisze: 21 cze 2023, 17:34To jest to co tutaj tłukę jedna PARA! I stopniowo PIRAMIDA (Tylko Nie GRID). Minimalizacja ryzyka oraz maksymalizacja zyskówJadziaxD pisze: 21 cze 2023, 17:10 Dobra 5,49 mam : https://prnt.sc/n6vPwc-vl-wK
Mógłby ten dollarek trochę jeszcze spaść bo bym dobrał ze 3 loty, chodź i tak jestem zadowolony, bo przynajmniej spadł xD![]()